ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ στην ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ 7ήμερη Οδική Εκδρομή 2-8/1/2019

360

Διάρκεια: 7ήμερη

ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΤΩΝ ΥΔΑΤΩΝ ΣΤΟΝ ΚΕΡΑΤΙΟ ΚΟΛΠΟ  ΜΕ ΤΟΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ

Τιμή συμμετοχής: 360€

Επιβάρυνση μονόκλινου: 140€

 

Περιλαμβάνονται:


 • Μεταφορά με πολυτελές πούλμαν

 • 4 διανυκτερεύσεις σε δίκλινο δωμάτιο με πρωινό σε ξενοδοχείο 4* στην Κωνσταντινούπολη και 2 διανυκτερεύσεις σε δίκλινο δωμάτιο με πρωινό στην Ελλάδα (Κομοτηνή και Ξάνθη)

 • 4 γεύματα ή δείπνα στην Κωνσταντινούπολη

 • Κρουαζιέρα στα Πριγκηπονήσια

 • Περιηγήσεις – ξεναγήσεις βάσει προγράμματος

 • Αρχηγός / Ξεναγός

 • Ασφάλεια ταξιδίου


 

Δεν περιλαμβάνονται:

 • Είσοδοι σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους

 • Ό,τι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό

 • Ποτά και αναψυκτικά κατά τη διάρκεια των γευμάτων

 • Φόρος διαμονής πληρωτέος επιτόπου στα ξενοδοχεία στην Ελλάδα (1,5€ ανά δωμάτιο ανά διανυκτέρευση)


ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

 • Η σειρά των ξεναγήσεων είναι δυνατόν να διαμορφωθεί για καλύτερη εκτέλεση του προγράμματος

Αναχωρήσεις2/1/2019

Φόρμα Συμμετοχής

Πρόγραμμα[+] Άνοιγμα Όλων

1η μερα

Συγκέντρωση ώρα 7:30 πμ. και αναχώρηση για Κομοτηνή με ενδιάμεσες στάσεις κατά την διαδρομή. Άφιξη στην Κομοτηνή και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

2η μερα

Μετά το πρωινό, αναχώρηση για Κωνσταντινούπολη. Διέλευση συνόρων. Διασχίζοντας την Ανατολική Θράκη, στάση στη Ραιδεστό, το σημερινό Τερκιντάγ. Άφιξη στην Πόλη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Προαιρετική κρουαζιέρα στο Βόσπορο όπου θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε και την Ευρωπαϊκή και την Ασιατική πλευρά της Βασιλεύουσας. Δείπνο σε τοπικό εστιατόριο, διανυκτέρευση

3η μερα

Μετά το πρωινό, αναχώρηση για την κλασική ξενάγηση της πόλης. Θα δούμε το Βυζαντινό Ιππόδρομο, όπου βρίσκεται η στήλη του Θεοδοσίου και ο Χάλκινος Τρίποδας των Δελφών, τη θρυλική Αγία Σοφία, το Μπλέ Τζαμί [Σουλτάν Αχμέτ], το Παλάτι των Σουλτάνων Τοπ Καπί.Γεύμα σε τοπικό εστιατόριο. Στη συνέχεια θα επισκεφτούμε το Καπαλί Τσαρσί, μία από τις μεγαλύτερες σκεπαστές αγορές του κόσμου με τα 3.600 καταστήματα, όπου θα έχετε την ευκαιρία να ψωνίσετε ανάμεσα από χιλιάδες προϊόντα, όπως κοσμήματα, αντίκες, δέρμα, υφάσματα, χαλιά, τουριστικά αναμνηστικά, κεραμικά, προϊόντα ξύλου κλπ. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, διανυκτέρευση.

 

4η μερα

Μετά το πρωινό, μετάβαση με καραβάκι στα Πριγκηπονήσια, τα 4 νησιά διαμάντια, Πρώτη, Αντιγόνη, Χάλκη, Πρίγκηπος. Στην Πρίγκηπο θα κάνουμε την περιήγηση του νησιού και θα θαυμάσουμε τα παλιά αρχοντικά. Στη συνέχεια επίσκεψη στη Χάλκη με την περίφημη Θεολογική Σχολή. Γεύμα σε τοπικό εστιατόριο. Επιστροφή στην Κωνσταντινούπολη. Μετάβαση στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

5η μερα

Μετά το πρωινό, θα επισκεφθούμε τη Μονή της Χώρας (Καριγιέ Τζαμί) με τα εκπληκτικά βυζαντινά ψηφιδωτά. Στη συνέχεια θα μεταβούμε στην ιστορική Μονή Βλαχέρνας όπου θα πάρουμε το αγίασμα μας και θα μεταβούμε στο Οικουμενικό Πατριαρχείο όπου Θα παρακολουθήσουμε τη δοξολογία των Θεοφανείων και τον Αγιασμό των Υδάτων από τον Οικουμενικό Πατριάρχη στον Κεράτιο Κόλπο. Στη συνέχεια θα επισκεφτούμε τα Ανάκτορα του Ντολμά Μπαχτσέ. Δείπνο σε τοπικό εστιατόριο με ζωντανή μουσική και χανουμάκια στην περιοχή Κουμ Καπί, επιστροφή στο ξενοδοχείο, διανυκτέρευση.

 

6η μερα

Μετά το πρωινό επίσκεψη  στο Μπαλουκλί, όπου βρίσκονται οι τάφοι των Πατριαρχών. Εν συνεχεία αναχώρηση από την Κωνσταντινούπολη. Διέλευση συνόρων και άφιξη στην Ξάνθη. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, διανυκτέρευση.

7η μερα

Μετά το πρωινό αναχώρηση για Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις για γεύμα και καφέ.

Πληροφορίες[+] Άνοιγμα Όλων

X

Συμπληρώστε όλα τα πεδία με


Επιλογές Δωματίων