2-9/6/2018 ΟΚΤΑΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΓΥΡΟΣ ΚΡΗΤΗΣ

390

Διάρκεια: 8ήμερη

Τιμή συμμετοχής ανά άτομο σε δίκλινο: 390€


Επιβάρυνση για μονόκλινο: 90€ 

Περιλαμβάνονται:


 • Μεταφορά με πολυτελές πούλμαν

 • 2 διανυκτερεύσεις στα Χανιά & 3 διανυκτερεύσεις στο Ηράκλειο

 • Ξενοδοχείο με πρωινό μπουφέ

 • Εισιτήρια πλοίου σε τετράκλινες εσωτερικές καμπίνες Πειραιάς – Χανιά & Ηράκλειο – Πειραιάς

 • Περιηγήσεις – ξεναγήσεις βάσει προγράμματος

 • Αρχηγός του γραφείου

 • Ασφάλεια ταξιδιού


Η σειρά των εκδρομών ενδέχεται να αλλάξει χωρίς όμως καμία παράλειψη.

 

Αναχωρήσεις2-9/6/2018

Φόρμα Συμμετοχής

Πρόγραμμα[+] Άνοιγμα Όλων

1η μέρα: ΑΘΗΝΑ-ΧΑΝΙΑ

Αναχώρηση νωρίς το απόγευμα για Πειραιά  και απόπλους για Χανιά. Διανυκτέρευση στο πλοίο.

2η Μέρα: ΧΑΝΙΑ-ΣΑΜΑΡΙΑ-ΜΑΛΕΜΕ

Άφιξη στα Χανιά και παραμονή για πρωινό, έπειτα αναχώρηση για το Φαράγγι της Σαμαριάς μέσω Αλικιανού και Ξυλοκάστρου (σε υψόμετρο 1.200 μ. στα Λευκά Όρη). Στάση και προαιρετική μετάβαση στο πρώτο μπαλκόνι. Το υπόλοιπο της ημέρας ελεύθερο για γεύμα και το απόγευμα επίσκεψη στο Μάλεμε. Διανυκτέρευση.

 

3η Μέρα: ΧΑΝΙΑ-ΣΟΥΔΑ-ΑΡΚΑΔΙ

Μετά το πρωινό αναχωρούμε για Σούδα – Ακρωτήρι, εκεί θα επισκεφτούμε τον τάφο του Βενιζέλου – Χαλεπά, στη συνέχεια αναχώρηση για το ιστορικό Αρκάδι, όπου θα θαυμάσουμε την Ιστορική Μονή. Κατόπιν μετάβαση στο Ρέθυμνο, στα Βενετσιάνικα αρχοντικά και ελεύθερος χρόνος για περιπάτους στα γραφικά δρομάκια και επίσκεψη στη Βενετσιάνικη Ακρόπολη, τη Φορτέτσα. Στη συνέχεια αναχώρηση για ωραιότατη παραλία για μπάνιο και γεύμα. Το απόγευμα επιστροφή στα Χανιά, ελεύθερος χρόνος για ξεκούραση. Το βράδυ προαιρετική συμμετοχή σε κρητικό κέντρο για διασκέδαση με παραδοσιακές μαντινάδες. Διανυκτέρευση.

4η Μέρα: ΧΑΝΙΑ-ΚΝΩΣΣΟΣ-ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Μετά το πρωινό, αναχώρηση για Ηράκλειο, μέσω πολύ ωραίας διαδρομής, για να επισκεφθούμε την Κνωσσό, την πόλη του Ηρακλείου και το Αρχαιολογικό Μουσείο (από τα πιο ονομαστά στον κόσμο). Στη συνέχεια μετάβαση σε κοντινή παραλία για μπάνιο και γεύμα. Τακτοποίηση σε ξενοδοχείο στο Ηράκλειο με ελεύθερο το υπόλοιπο της ημέρας. Διανυκτέρευση.

5η Μέρα: ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ-ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ-ΦΟΙΝΙΚΟΔΑΣΟΣ-ΕΛΟΥΝΤΑ

Μετά το πρωινό, θα πραγματοποιήσουμε ολοήμερη εκδρομή, ξεκινώντας από τον Άγιο Νικόλαο, Σητεία – Ιεράπετρα όπου και θα καταλήξουμε στο Φοινικόδασος για μπάνιο και γεύμα. Το απόγευμα επιστροφή στο Ηράκλειο μέσω Ελούντας όπου και θα παραμείνουμε για καφέ. Ελεύθερος χρόνος για ξεκούραση και το βράδυ προαιρετική διασκέδαση στο κέντρο Σορδένο με τοπικό χαρακτήρα. Διανυκτέρευση.

 

6η Μέρα: ΦΑΙΣΤΟΣ-ΜΑΤΑΛΑ

Μετά το πρωινό ελεύθερος χρόνος για επίσκεψη στην αγορά του Ηρακλείου. Θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε το φρούριο Μαρτινέγκο, όπου βρίσκεται ο τάφος του Καζαντζάκη και τον Μητροπολιτικό ναό του Αγ. Τίτου, όπου βρίσκεται η κάρα του Αγίου. Έπειτα αναχωρούμε για την αρχαία Γορτυνία. Εκεί θα επισκεφθούμε τις αρχαιότητες της Φαιστού και τα Μινωικά Ανάκτορα. Κατόπιν θα μεταβούμε στα Μάταλα, όπου θα παραμείνουμε για μπάνιο και γεύμα. Το απόγευμα θα επισκεφθούμε την Παναγία την Καλυβιανή, για να προσκυνήσουμε και επιστροφή στο Ηράκλειο. Το υπόλοιπο της ημέρας ελεύθερο. Διανυκτέρευση.

7η Μέρα: ΛΑΣΙΘΙ-ΔΙΚΤΑΙΟ ΑΝΤΡΟ-ΚΑΡΑΒΙ

: Μετά το πρωινό, αναχώρηση για το γραφικό οροπέδιο του Λασιθίου, εκεί θα επισκεφθούμε το Δικταίο Άντρο όπου κατά τη μυθολογία γεννήθηκε ο Δίας. Έπειτα θα μεταβούμε σε γραφική παραλία για μπάνιο και γεύμα. Το απόγευμα επιστρέφουμε στο Ηράκλειο όπου θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για ψώνια και περιπάτους. Το βράδυ επιβίβαση στο πλοίο και απόπλους για  Πειραιά. Διανυκτέρευση.

8η μέρα: ΠΕΙΡΑΙΑΣ

 Άφιξη το πρωί στον Πειραιά και μεταφορά στην Αθήνα.

Πληροφορίες[+] Άνοιγμα Όλων


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/patakistravel.gr/public_html/wp-content/themes/storefront-child/woocommerce/content-single-product.php on line 430

X

  Συμπληρώστε όλα τα πεδία με


  Επιλογές Δωματίων