Τετραήμερη Εκδρομή Γύρος Ηπείρου – Γιάννενα – Ζαγοροχώρια ★ 24-27/12/2017

175

Διάρκεια: 4 Ημέρες

Μεταφορά με πολυτελές πούλμαν Ξενοδοχείο με πρωινό μπουφέ Χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν με πλήρες μενού και μουσική. Περιηγήσεις – ξεναγήσεις βάσει προγράμματος Αρχηγός του γραφείου Ασφάλεια ταξιδίου

Τιμή συμμετοχής κατ’ άτομο σε δίκλινο δωμάτιο: 185 € Επιβάρυνση μονόκλινου: 45 €

Ημ/νια αναχώρησης 24/12/2017

Αναχωρήσεις24/12/2017

Φόρμα Συμμετοχής

Πρόγραμμα[+] Άνοιγμα Όλων

1η μέρα
Αναχώρηση 8:00 πμ. από Αθήνα με προορισμό την πόλη των Ιωαννίνων. Μικρές ενδιάμεσες στάσεις θα γίνουν για καφέ, και γεύμα στην Αμφιλοχία. Λίγο πριν την είσοδο της πόλης των Ιωαννίνων, στο Μπιζάνι θα επισκεφθούμε το Μουσείο Βρέλλη με τα κέρινα ομοιώματα. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Το βράδυ θα έχουμε το Χριστουγεννιάτικο Ρεβεγιόν. Διανυκτέρευση.
2η μέρα
Πρωινό και επίσκεψη στο Σπήλαιο Περάματος. Αμέσως μετά περνώντας από το ιστορικό Καλπάκι, θα φτάσουμε στο Μπουραζάνικαι την Ιερά Μονή της Παναγίας Μολυβδοσκέπαστης, επίσκεψη και συνεχίζουμε για την κωμόπολη της Κόνιτσας για το Χριστουγεννιάτικο γεύμα μας. Επιστροφή στα Ιωάννινα. Το απόγευμα μετάβαση  – γνωριμία με το νησάκι και το Σπίτι Μουσείο του Αλή Πασά. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, διανυκτέρευση.  
3η μέρα
Μετά το πρωινό θα επισκεφθούμε τα Ζαγοροχώρια που προσφέρουν ανάλογη ατμόσφαιρα. Μια πολύ όμορφη διαδρομή μας οδηγεί στο Τσεπέλοβο. Η εκδρομή μας συνεχίζεται για το γραφικό Μονοδένδρι. Εδώ θα έχουμε την ευκαιρία να περπατήσουμε μέχρι το εκκλησάκι της Αγίας Παρασκευής και να θαυμάσουμε το μοναδικό θέαμα που προσφέρει η Χαράδρα του Βίκου, ενώ σε γραφικό ταβερνάκι του χωριού θα απολαύσουμε το μεσημεριανό μας γεύμα. Επιστροφή το απόγευμα στα Ιωάννινα, ξεκούραση και γνωριμία με την πόλη περπατώντας μέχρι τη λίμνη Παμβώτιδα. Διανυκτέρευση.
4η μέρα
Πρωινό και μια όμορφη διαδρομή ξεκινάει, με την ανάβαση στην Πίνδο, με μοναδική θέα προς τη λίμνη Παμβώτιδα και το οροπέδιο των Ιωαννίνων, που μας οδηγεί στο Μέτσοβο. Επίσκεψη και συνεχίζουμε για Αθήνα, με στάση για φαγητό στην Καλαμπάκα. Τον απογευματινό μας καφέ θα τον πιούμε στη Λαμία. Άφιξη στην Αθήνα.  

Πληροφορίες[+] Άνοιγμα Όλων

Περιλαμβάνονται:
  • Μεταφορά με πολυτελές πούλμαν
  • Ξενοδοχείο με πρωινό μπουφέ
  • Χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν με πλήρες μενού και μουσική.
  • Περιηγήσεις – ξεναγήσεις βάσει προγράμματος
  • Αρχηγός του γραφείου
  • Ασφάλεια ταξιδίου

X

Συμπληρώστε όλα τα πεδία με


Επιλογές Δωματίων