12-24/8/2019 ΚΑΤΩ ΧΩΡΕΣ (ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟ-ΒΕΛΓΙΟ-ΟΛΛΑΝΔΙΑ-ΡΗΝΟΣ)

970

Διάρκεια: 13ήμερη

Στην εκδρομή αυτή έχετε τη δυνατότητα να γνωρίσετε ίσως τις ωραιότερες φυσικές ομορφιές της Ευρώπης και μεγάλα τεχνικά έργα που κάνουν δίκαια τους Ολλανδούς να λένε "Ο Θεός έπλασε τον κόσμο και οι Ολλανδοί την Ολλανδία". Τα μεγαλύτερα ποτάμια της Ευρώπης, ενώνονται με καταπληκτικά έργα και δημιουργούν  ένα τεράστιο πλωτό δίκτυο. Περάσματα (τούνελ) κάτω από τον Ρήνο ή τον Μάας και κάτω από λίμνες, ίσως μας φαντάζουν έργα επιστημονικής φαντασίας, όμως θα τα γνωρίσουμε. Και βέβαια πανέμορφα πλωτά κανάλια μέσα στις πόλεις με καταπράσινο περιβάλλον και κτίρια ιδιαίτερης αρχιτεκτονικής θα μας γοητεύσουν. Το παραμύθι ( γιατί έτσι αισθάνεται ο επισκέπτης αυτών των χωρών, ότι ζει σε ένα παραμύθι) τώρα αρχίζει, με το ξεκίνημα του ταξιδιού αυτού.

Τιμή συμμετοχής:  970 €

Επιβάρυνση μονόκλινου:  290 €

 

 ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ     • Μεταφορά με σύγχρονο υπερυψωμένο πούλμαν

 • Εισιτήρια πλοίου σε 4κλινες εσωτερικές καμπίνες

 • Ξενοδοχεία 4* σε δίκλινα ή τρίκλινα δωμάτια.

 • 9 Πρωινά & 9 δείπνα.

 • Περιηγήσεις, και εκδρομές που αναφέρονται στο πρόγραμμα.

 • Συνοδό – Αρχηγό του γραφείου

 • Λιμενικά τέλη


ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ • Εισόδους μουσείων , πύργων κλπ.

 • Τα εισιτήρια στα πλοιάρια.

 • Εισόδους πόλεων 20 €

 • Δημοτικούς φόρους ξενοδοχείων, που πληρώνονται επί τόπου

 • Ό,τι στο πρόγραμμα αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο.


 

ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΚΑΜΠΙΝΩΝ  ΚΑΤ΄ΑΤΟΜΟ

ΔΙΚΛΙΝΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ          85€  ΜΕΤ'ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ

ΔΙΚΛΙΝΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ          70 €  ΜΕΤ'ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ 

ΤΡΙΚΛΙΝΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ         50 € ΜΕΤ'ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ

ΤΡΙΚΛΙΝΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ         35 € ΜΕΤ'ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ

ΤΕΤΡΑΚΛΙΝΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ    30 € ΜΕΤ'ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ

 

 

 

 

 

 

Αναχωρήσεις12/8/2019

Φόρμα Συμμετοχής

Πρόγραμμα[+] Άνοιγμα Όλων

1η Μέρα ΑΘΗΝΑ - ΠΑΤΡΑ - ΕΝ ΠΛΩ (220χλμ.)

Συγκέντρωση των εκδρομέων και επιβίβαση στο πούλμαν, αναχώρηση για Πάτρα, με στάση για καφέ, άφιξη στην Πάτρα και επιβίβαση στο πλοίο. Τακτοποίηση στις καμπίνες μας και αναχώρηση για το ιταλικό λιμάνι. Κατά την διαδρομή μας απολαύστε αυτή την μικρή κρουαζιέρα και τις ανέσεις του πλοίου (διανυκτέρευση).

2η μέρα ΑΝΚΟΝΑ-ΜΙΛΑΝΟ

Άφιξη το πρωί στο ιταλικό λιμάνι. Αποβίβαση και άμεση αναχώρηση για Μιλάνο. Άφιξη αργά το απόγευμα και διανυκτέρευση.

3η μέρα ΜΙΛΑΝΟ –– ΛΟΥΓΚΑΝΟ – ΛΟΥΚΕΡΝΗ – ΦΡΑΪΜΠΟΥΡΓΚ

Πρόγευμα και  αναχωρούμε για το Λουγκάνο, για μια σύντομη γνωριμία με την όμορφη πόλη που είναι χτισμένη στις όχθες της ομώνυμης λίμνης, σχετική παραμονή . Στη συνέχεια αναχωρούμε για την υπέροχη Λουκέρνη που απλώνεται κατά μήκος της βόρειας όχθης της λίμνης των τεσσάρων καντονιών. Σπουδαίο αξιοθέατο είναι η γέφυρα Chapel Bridge. Μια ξύλινη σκεπαστή γέφυρα που λέγεται ότι είναι η παλιότερη ξύλινη γέφυρα της Ευρώπης, η οποία κατασκευάστηκε το 14ο αιώνα για την προστασία της πόλης. Περπατώντας στα δρομάκια της μπορείτε να δείτε περίπου 100 εικόνες από τη ζωή της πόλης τον 12ο αιώνα αλλά και κομμάτια της ελβετικής ιστορίας. Το παλιό Δημαρχείο και το λιθόστρωτο ιστορικό κέντρο και οι μικρές μεσαιωνικές πλατείες δίνουν στην πόλη μια παραμυθένια χροιά. Αγοράστε σοκολάτες, σουβενίρ και βέβαια ρολόγια. Τέλος άφιξη στο Φράιμπουργκ, τακτοποίηση στα δωμάτια και χρόνος ελεύθερος για μια πρώτη γνωριμία με την πόλη. Διανυκτέρευση.

4η μέρα ΦΡΑΪΜΠΟΥΡΓΚ – ΣΤΡΑΣΒΟΥΡΓΟ – ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟ

Πρόγευμα και  αναχώρηση για Λουξεμβούργο μέσω υπέροχης διαδρομής, αφού πρώτα γνωρίσουμε το Στρασβούργο, μια γραφική, γεμάτη κανάλια πόλη, με ιδιαίτερη αρχιτεκτονική. Θα περπατήσουμε ως το λιμανάκι της Μικρής Γαλλίας, τον Καθεδρικό Ναό, το πάρκο του Ορανζερί, όπου τα Ευρωπαϊκά κτίρια, θα έχουμε χρόνο για καφέ και φωτογραφίες στα πανέμορφα στενά της πόλης  . Στην συνέχεια αναχωρούμε για το γραφικό κρατίδιο του Λουξεμβούργου όπου θα φτάσουμε νωρίς το απόγευμα. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας, και θα  θαυμάσουμε τα τείχη με τις επάλξεις και τους πύργους, τις πετρόχτιστες γέφυρες, το παλάτι του Δούκα, τα κυβερνητικά κτίρια, το Δημαρχείο της πόλης κ.α. Δείπνο, διανυκτέρευση.

5η μέρα ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟ – ΒΑΤΕΡΛΟ-ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ

Πρόγευμα και αναχωρούμε για Βατερλό στην περιοχή που τον Ιούνιο του 1815 δόθηκε η καθοριστική μάχη για τον Μ. Ναπολέοντα. Επίσκεψη στον ιστορικό χώρο και αναχώρηση για Βρυξέλλες και αμέσως θα αρχίσει η ξενάγηση της όμορφης πόλης. Αρχίζουμε από την περίφημη Γκράν Πλας με το Δημαρχείο και τα κτίρια των Συντεχνιών, το Μανκεν Πις, τις πολύβουες λεωφόρους, τις παλιές εκκλησίες, το Δικαστικό Μέγαρο, αριστούργημα αρχιτεκτονικής, το Βασιλικό πάρκο, το Παλάτι, τον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Μιχαήλ κ.λ.π. Χρόνος ελεύθερος, δείπνο και διαν/ση.

6η μέρα ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ – ΓΑΝΔΗ – ΜΠΡΥΖ – ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ

Πρωινό και άμεση αναχώρηση για τις μεσαιωνικές πόλεις Γάνδη και Μπρυζ. Πρώτη στάση στη Γάνδη που τον 16ο ήταν η ισχυρότερη πόλη στην Ευρώπη μετά το Παρίσι. Περιήγηση της πόλης, χρόνος ελεύθερος και επόμενη επίσκεψη στη Μπρυζ τη διασημότερη πόλη του Βελγίου που κρατά το μεσαιωνικό της χαρακτήρα περισσότερο από κάθε άλλη πόλη της Ευρώπης. Περιήγηση των σημαντικότερων μνημείων της πόλης, χρόνος ελεύθερος και επιστροφή το απόγευμα στις Βρυξέλλες, επίσκεψη στο Ατόμιουμ και το μεγαλύτερο πάρκο της πόλης. Υπόλοιπος χρόνος στην διάθεση σας για να αποχαιρετήσετε την όμορφη πόλη και να περπατήσετε στους πολυσύχναστους πεζόδρομους με τα πολυκαταστήματα. Δείπνο και διαν/ση.

7η μέρα ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ – ΑΜΒΕΡΣΑ – ΡΟΤΕΡΝΤΑΜ – ΧΑΓΗ –ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ

Πρόγευμα και νωρίς το πρωί αναχώρηση. Πρώτος μας σταθμός η Αμβέρσα, η γενέτειρα του Ρούμπενς και το μεγαλύτερο λιμάνι του Βελγίου. Θα δούμε το σύμβολο της πόλης τον Καθεδρικό Ναό Notre Dame,και την Πλατεία της Αγοράς, στην οποία δεσπόζει το Δημαρχείο του 15ου αιώνα. Συνεχίζοντας μέσα στην Ολλανδία πια σταματάμε στο Ρόττερτναμ, το μεγαλύτερο λιμάνι της Ευρώπης,  για να επισκεφθούμε τον Πύργο EUROMAST με το γυάλινο ασανσέρ και την φανταστική θέα. Επόμενος σταθμός μας είναι η πρωτεύουσα των λουλουδιών, η πανέμορφη Χάγη. Εδώ θα θαυμάσουμε τα θερινά ανάκτορα, τη Βουλή, το Διεθνές Δικαστήριο κ.α.  Αναχώρηση για Άμστερνταμ τακτοποίηση  στο ξενοδοχείο μας,  δείπνο και το υπόλοιπο της βραδιάς στην διάθεσή σας. Διαν/ση.

8η μέρα ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ

Πρόγευμα και μετάβαση στο κέντρο του Άμστερνταμ. Ολόκληρη η ημέρα είναι αφιερωμένη στην γνωριμία μας με την πόλη αυτή που είναι κυριολεκτικά κτισμένη πάνω στο νερό. Θα δούμε τη φημισμένη πλατεία Νταμ όπου η Νιου Κερκ και το Δημαρχείο, τον Άμστελ ποταμό, στο σημείο που ο Ρέμπραντ συνήθιζε να εμπνέετε, όπου και το άγαλμά του. Ένας ωραίος τρόπος να δει κανείς το Άμστερνταμ είναι οι εκδρομές με τα βαποράκια στα κανάλια. Χρόνος ελεύθερος για να επισκεφθείτε το Μουσείο του Βαν Γκογκ, το Βασιλικό Μουσείο όπου και η περίφημη ΄Περίπολος ΄του Ρέμπραντ, το Μουσείο Κάνναβης, ή να περπατήσετε στα κανάλι και να γνωρίσετε την πολύβουη αγορά της.   Δείπνο και βραδινή βόλτα στο κέντρο της πόλης για να ζήσουμε την προκλητική νύχτα της.

9η μέρα ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ – ΜΕΓΑΛΟ ΒΟΡΕΙΟ ΦΡΑΓΜΑ – ΦΟΛΕΝΤΑΜ –ΜΑΡΚΕΝ

Πρόγευμα και αναχώρηση για τα γραφικά χωριά της Ολλανδίας, όπου θα δούμε τους χαρακτηριστικούς ανεμόμυλους, θα μπορείτε να αγοράσετε τα παραδοσιακά τυριά της Ολλανδίας και τα ξύλινα παπούτσια. Το Φόλενταμ, ένα από τα ωραιότερα χωριά θα μας μαγέψει. Μπορούμε από το λιμανάκι του να πάρουμε το πλοιάριο που θα μας φέρει στο Μάρκεν, ένα πανέμορφο νησί με χαρακτηριστικά σπίτια και κατοίκους να φορούν τις παραδοσιακές Ολλανδικές στολές. Αμέσως μετά κατευθυνόμαστε στο Μεγάλο Βόρειο Φράγμα, το τεράστιο ανθρώπινο έργο. Σχετική παραμονή και επιστροφή το απόγευμα στο Άμστερνταμ. Δείπνο, διανυκτέρευση.

 

10η μέρα ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ – ΡΗΝΟΣ – ΚΟΛΩΝΙΑ – ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗ

Πρωινό κα άμεση αναχώρηση για Ρήνο. Η σημερινή μας διαδρομή θα μας μαγέψει. Πρώτη στάση μας θα είναι η Κολωνία, όπου θα επισκεφθούμε τον Καθεδρικό Ναό της πόλης που αποτελεί ένα από τα θαύματα του κόσμου, σχετική παραμονή. Η επόμενη στάση στο Κόμπλεντς που είναι χτισμένο στο σημείο που ο Μοζέλα βρίσκει το Ρήνο. Σχετική παραμονή και ακολουθώντας τη διαδρομή δίπλα στο Ρήνο, περνώντας από γραφικά χωριά και δίπλα από μεσαιωνικούς πύργους ταξιδεύουμε για Φρανκφούρτη. Άφιξη αργά το απόγευμα στο ξενοδοχείο μας. Τακτοποίηση, δείπνο, διανυκτέρευση.

 

11η μέρα ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗ – ΙΝΣΜΠΟΥΡΓΚ

Πρόγευμα και μικρή περιήγηση της πόλης που έχει κυριολεκτικά ξαναχτιστεί μετά τον 2ο παγκόσμιο πόλεμο, με την πλατεία του Αγίου Νικολάου μόνο να κρατά το χρώμα της παλιάς πόλης. Στη συνέχεια φεύγουμε για το Ίνσμπουργκ. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, δείπνο και βόλτα στο ιστορικό κέντρο της πόλης. Διανυκτέρευση.

 

12η μέρα ΙΝΣΜΠΡΟΥΚ – ΑΝΚΟΝΑ

Πρωινό και αναχώρηση για Αγκώνα, όπου θα πάρουμε το πλοίο της επιστροφής.

13η μέρα ΠΑΤΡΑ – ΑΘΗΝΑ

Άφιξη στην Πάτρα, επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση για Αθήνα γεμάτοι όμορφες αναμνήσεις.

Πληροφορίες[+] Άνοιγμα Όλων


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/patakistravel.gr/public_html/wp-content/themes/storefront-child/woocommerce/content-single-product.php on line 430

X

  Συμπληρώστε όλα τα πεδία με


  Επιλογές Δωματίων