22-26/12 ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΓΙΑ ΣΚΙ & SNOWBOARD ΣΤΟ BOROVETS

280

Διάρκεια: 5ήμερη

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

Αναχώρηση 21/12 το βράδυ ώστε να βρισκόμαστε στο ΜΠΟΡΟΒΕΤΣ νωρίς το πρωί της 22/12 και να μπορέσουμε να εκμεταλλευτούμε ολόκληρη την μέρα. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο SAMOKOV. Διαθέτει μεγάλους κοινόχρηστους χώρους, καφετέρια, μπαρ, club, βρίσκεται στην καρδιά του χιονοδρομικού κέντρου με άμεση πρόσβαση στις πίστες που ξεκινούν στην πόρτα του.

Οι φίλοι χιονοδρόμοι, μπορείτε να απολαύσετε το αγαπημένο σας σπορ στις πίστες του χιονοδρομικού για 5 ολόκληρες μέρες μέχρι τις 26/12 το απόγευμα που θα ξεκινήσουμε για την επιστροφή μας.

Επίσης κάθε βράδυ οι πίστες μπροστά στο ξενοδοχείο μας λειτουργούν για νυχτερινό ski.

*Εναλλακτικά στις 23/12 μπορείτε να συμμετέχετε στην εκδρομή μας  για την Πρωτεύουσα της Βουλγαρίας τη Σόφια

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: 280,00€

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ


  • Μεταφορά με πολυτελές πούλμαν

  • 4 διανυκτερεύσεις σε δίκλινα δωμάτια με πρωινό και βραδινό στο ξενοδοχείο SAMOKOV

  • Συνοδός εκδρομής

  • Ασφάλεια ταξιδιού

  • Εκδρομή στη Σόφια

Αναχωρήσεις21/12/2019

Φόρμα Συμμετοχής

Πρόγραμμα[+] Άνοιγμα Όλων

1η μέρα ΑΘΗΝΑ - ΜΠΟΡΟΒΕΤΣ

Αναχώρηση 21/12 στις 20.00 από Γλυφάδα και από Αγ. Στέφανο 21.30 και αφού κάνουμε νυχτερινό ταξίδι περίπου 10 – 11 ώρες με πούλμαν σύγχρονο και άνετο, νωρίς το πρωί της επόμενης μέρας θα βρισκόμαστε στο ΜΠΟΡΟΒΕΤΣ όπου τακτοποίηση στο ξενοδοχείο RILA. Το υπόλοιπο της μέρας  στην διάθεσή σας για να απολαύσετε τον αγαπημένο σας σπορ στο πανέμορφο και γραφικό χιονοδρομικό. Δείπνο στο ξενοδοχείο. 

2η μέρα ΜΠΟΡΟΒΕΤΣ - ΣΟΦΙΑ -ΜΠΟΡΟΒΕΤΣ

Μετά το πρωινό,  εναλλακτικά, όσοι επιθυμούν μπορούν μπορούν να συμμετέχουν στην μονοήμερη εκδρομή μας για την πρωτεύουσα της Βουλγαρίας τη Σόφια. Εκεί θα δούμε την εκκλησία Αλεξάντερ Νέφσκι, το κοινοβούλιο, την Αγία Σοφία και θα έχουμε αρκετό ελεύθερο χρόνο στον εμπορικό δρόμο ΒΙΤΟΣΑ για αγορές, βόλτα, καφέ και φαγητό. Το απόγευμα επιστροφή στο ΜΠΟΡΟΒΕΤΣ μέσω ωραιότατης  διαδρομής. Δείπνο στο ξενοδοχείο.

3η μέρα ΜΠΟΡΟΒΕΤΣ

Πρωινό στο ξενοδοχείο και η μέρα στην διάθεσή σας για χιονοδρομία. Δείπνο και διανυκτέρευση.

4η μέρα ΜΠΟΡΟΒΕΤΣ

Πρωινό στο ξενοδοχείο και η μέρα στην διάθεσή σας για χιονοδρομία. Δείπνο και διανυκτέρευση.

5η μέρα ΜΠΟΡΟΒΕΤΣ - ΑΘΗΝΑ

Πρωινό στο ξενοδοχείο και έχουμε στην διάθεσή μας μέχρι στις 15.00 οπότε θα τακτοποιήσουμε αποσκευές στο πούλμαν για να ξεκινήσουμε το ταξίδι της επιστροφή μας περίπου 16.00. Άφιξη στην Αθήνα 02.00-03.00 πμ ξημερώματα 27/12 

Πληροφορίες[+] Άνοιγμα Όλων


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/patakistravel.gr/public_html/wp-content/themes/storefront-child/woocommerce/content-single-product.php on line 430

X

    Συμπληρώστε όλα τα πεδία με


    Επιλογές Δωματίων