23-24/10/2021 ΒΟΛΟΣ-ΓΥΡΟΣ ΠΗΛΙΟΥ

75

Διάρκεια: 2ήμερη

Τιμή συμμετοχής: 75 €


Επιβάρυνση μονοκλίνου: 20 €


Περιλαμβάνονται:


  • Μεταφορά με πολυτελές πούλμαν

  • Μία διανυκτέρευση με πρωινό στο ξενοδοχείο ΝΕΦΕΛΗ στον Βόλο

  • Περιηγήσεις – ξεναγήσεις βάσει προγράμματος

  • Έμπειρος αρχηγός του γραφείου μας

Αναχωρήσεις23/10/2021

Φόρμα Συμμετοχής

Πρόγραμμα[+] Άνοιγμα Όλων

1η μερα ΑΘΗΝΑ-ΠΟΡΤΑΡΙΑ-ΜΑΚΡΥΝΙΤΣΑ-ΧΑΝΙΑ-ΖΑΓΟΡΑ-ΒΟΛΟΣ

Αναχώρηση 8:00 π.μ. για Καμένα Βούρλα, όπου θα κάνουμε στάση για καφέ. Στη συνέχεια αναχωρούμε μέσω Στυλίδας – Καραβόμυλου – Αλμυρού για να επισκεφθούμε την Πορταριά, η οποία είναι χτισμένη μέσα στα δέντρα, τα λουλούδια, τα τρεχούμενα νερά και τις νεροσυρμές, καθώς και την Μακρυνίτσα, ένα από τα πιο ονομαστά πηλιορείτικα χωριά. Το μεσημεριανό μας φαγητό θα το απολαύσουμε στα Χάνια. Έπειτα θα μεταβούμε στη Ζαγορά, το μεγαλύτερο χωριό του Πηλίου, όπου γεννήθηκαν ο πατριάρχης Καλλίνικος Γ‘ και ο ιστορικός Γιάννης Κορδάτος, παραμονή για τον απογευματινό μας καφέ. Επιστροφή στον Βόλο και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

2η μερα ΒΟΛΟΣ-ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΠΗΛΙΟ-ΑΘΗΝΑ

Μετά το πρωινό θα κάνουμε το γύρο του Ανατολικού Πηλίου μέσω Γατζέα – Καλά Νερά – Μηλιές – Βυζίτσα. Θα επισκεφθούμε τα αρχοντικά, το Λαογραφικό Μουσείο και την πανέμορφη Τσαγκαράδα, η οποία είναι τυλιγμένη σε δάση από πλατάνια, οξιές και καστανιές. Έπειτα θα επισκεφθούμε την εκκλησία της Αγίας Παρασκευής όπου θα παραμείνουμε για καφέ και ψώνια. Το μεσημεριανό μας φαγητό θα το έχουμε στα Καλά Νερά. Το απόγευμα επιστροφή στην Αθήνα με ενδιάμεση στάση για καφέ.

Πληροφορίες[+] Άνοιγμα Όλων


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/patakistravel.gr/public_html/wp-content/themes/storefront-child/woocommerce/content-single-product.php on line 430

X

    Συμπληρώστε όλα τα πεδία με


    Επιλογές Δωματίων