22 & 23/05/2021 Διήμερη εκδρομή Τρίκαλα – Ελάτη – Περτούλι – Καλαμπάκα – Μετέωρα

70

Διάρκεια: 2ήμερη

Τιμή συμμετοχής: 70 €

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ


  • Μεταφορές - περιηγήσεις με πολυτελές πούλμαν

  • Ξενοδοχείο 3* στα Τρίκαλα σε δίκλινα δωμάτια με πρωινό

  • Συνοδός - ξεναγός εκδρομής

  • Ασφάλεια ταξιδιού αστικής ευθύνη

Αναχωρήσεις22/05/2021

Φόρμα Συμμετοχής

Πρόγραμμα[+] Άνοιγμα Όλων

1η μέρα Αθήνα - Ελάτη - Περτούλι - Τρίκαλα

Αναχώρηση 08 πμ με προορισμό τα ορεινά θέρετρα της Πίνδου, την Ελάτη και το Περτούλι με μία ενδιάμεση στάση στην περιοχή της Λαμίας. Άφιξη το μεσημέρι στο Περτούλι όπου και θα παραμείνουμε για γεύμα. Επιστροφή στην Ελάτη και σχετική παραμονή για καφέ, βόλτα στο κατάφυτο από Έλατα χωριό και αγορές τοπικών προϊόντων. Το απόγευμα επιστροφή στα Τρίκαλα με μία στάση στην Πύλη για να δούμε το τοξοτό γεφύρι του Αγίου Βησσαρίωνα. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και το βράδυ μπορείτε να κάνετε την βόλτα σας στο πεζόδρομο δίπλα στον Ληθαίο   ποταμό ή να καθίσετε σε κάποιο από τα πολλά ταβερνάκια της παλιάς πόλης. 

2η μέρα Τρίκαλα - Καλαμπάκα - Μετέωρα

Πρωινό στο ξενοδοχείο και αναχώρηση για Μετέωρα. Το μοναδικό στον κόσμο γεωλογικό φαινόμενο αφήνει άφωνο τον κάθε επισκέπτη, όσες φορές κι να έχει βρεθεί στην περιοχή. Αφού περάσουμε από Καλαμπάκα και το χωριό Καστράκι θα σκαρφαλώσουμε στους κατακόρυφους βράχους για φτάσουμε σε ένα από τα μεγαλύτερα των 6 “Μετεώρων” μοναστηριών, την Μονή Βαρλαάμ. Χτισμένη τον 16ο αιώνα με πολλά κειμήλια και σημεία ενδιαφέροντος. Θα δούμε μεταξύ των άλλων, το γιγαντιαίο βαρέλι και το μηχανισμό διχτυού που χρησιμοποιούσαν για μεταφορά εμπορευμάτων. Επιστρέφοντας στην Καλαμπάκα θα επισκεφθούμε το κέντρο Ψηφιακής αναπαράστασης Μετεώρων που λειτουργεί τα τελευταία χρόνια με την φροντίδα του δήμου Καλαμπάκας και προβάλει ψηφιακά την δημιουργία των Μετεώρων. Παραμονή στην Καλαμπάκα για μεσημεριανό φαγητό και αναχώρηση για Αθήνα με ενδιάμεση στάση κατά την διαδρομή. 

 

Πληροφορίες[+] Άνοιγμα Όλων


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/patakistravel.gr/public_html/wp-content/themes/storefront-child/woocommerce/content-single-product.php on line 430

X

    Συμπληρώστε όλα τα πεδία με


    Επιλογές Δωματίων