21-27/12, 28/12-03/01 ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ

370

Διάρκεια: 7ήμερη

Τιμή συμμετοχής: 370 € (μέλη club 350 €) για Χριστούγεννα / 390 € (μέλη club 370 €) για Πρωτοχρονιά


Επιβάρυνση μονοκλίνου: 140 €


Περιλαμβάνονται:


 • Μεταφορά με πολυτελές πούλμαν

 • 4 διανυκτερεύσεις σε δίκλινο δωμάτιο με πρωινό στο Riva Hotel 4* στην Κωνσταντινούπολη (περιοχή Taksim) για Χριστούγεννα & Mim Hotel 4* για Πρωτοχρονιά

 • 2 διανυκτερεύσεις σε δίκλινο δωμάτιο με πρωινό στην Ελλάδα (Κομοτηνή στην αναχώρηση & Καβάλα στην επιστροφή)

 • 4 γεύματα ή δείπνα στην Κωνσταντινούπολη

 • Κρουαζιέρα στα Πριγκηπονήσια

 • Περιηγήσεις – ξεναγήσεις βάσει προγράμματος

 • Αρχηγός / Ξεναγός

 • Ασφάλεια ταξιδίου


Δεν περιλαμβάνονται:

 • Είσοδοι σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους

 • Ό,τι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό

Αναχωρήσεις21/12/2019

Φόρμα Συμμετοχής

Πρόγραμμα[+] Άνοιγμα Όλων

1η μέρα

Συγκέντρωση ώρα 7:30 π.μ. και αναχώρηση για Κομοτηνή με ενδιάμεσες στάσεις κατά την διαδρομή. Άφιξη στην Κομοτηνή και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

2η μέρα

Μετά το πρωινό, αναχώρηση για Κωνσταντινούπολη. Διέλευση συνόρων. Διασχίζοντας την Ανατολική Θράκη, στάση στη Ραιδεστό, το σημερινό Τερκιντάγ. Άφιξη στην Πόλη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Προαιρετική κρουαζιέρα στο Βόσπορο όπου θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε και την Ευρωπαϊκή και την Ασιατική πλευρά της Βασιλεύουσας. Δείπνο σε τοπικό εστιατόριο, διανυκτέρευση

3η μέρα

Μετά το πρωινό, αναχώρηση για την κλασική ξενάγηση της πόλης. Θα δούμε το Βυζαντινό Ιππόδρομο, όπου βρίσκεται η στήλη του Θεοδοσίου και ο Χάλκινος Τρίποδας των Δελφών, τη θρυλική Αγία Σοφία, το Μπλέ Τζαμί [Σουλτάν Αχμέτ], το Παλάτι των Σουλτάνων Τοπ Καπί.Γεύμα σε τοπικό εστιατόριο. Στη συνέχεια θα επισκεφτούμε το Καπαλί Τσαρσί, μία από τις μεγαλύτερες σκεπαστές αγορές του κόσμου με τα 3.600 καταστήματα, όπου θα έχετε την ευκαιρία να ψωνίσετε ανάμεσα από χιλιάδες προϊόντα, όπως κοσμήματα, αντίκες, δέρμα, υφάσματα, χαλιά, τουριστικά αναμνηστικά, κεραμικά, προϊόντα ξύλου κλπ. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, διανυκτέρευση.

4η μέρα

Μετά το πρωινό, θα επισκεφθούμε το Οικουμενικό Πατριαρχείο και θα παρακολουθήσουμε μέρος της λειτουργίας, χοροστατούντος του Οικουμενικού Πατριάρχη. Συνεχίζουμε την ξενάγηση μας σε ένα από τα ωραιότερα Βυζαντινά μνημεία που έμειναν σχεδόν άθικτα από το χρόνο, τη Μονή της Χώρας (Καχριέ Τζαμί), την Παναγία Βλαχερνών και το Μπαλουκλί, όπου βρίσκονται οι τάφοι των Πατριαρχών. Μετάβαση στο ξενοδοχείο. Το βράδυ δείπνο στο ΚΟΥΜ ΚΑΠΙ σε κέντρο με φολκλορικό πρόγραμμα.

5η μέρα

Μετά το πρωινό, μετάβαση με καραβάκι στα Πριγκηπονήσια, τα 4 νησιά διαμάντια, Πρώτη, Αντιγόνη, Χάλκη, Πρίγκηπος. Στην Πρίγκηπο θα κάνουμε την περιήγηση του νησιού και θα θαυμάσουμε τα παλιά αρχοντικά. Στη συνέχεια επίσκεψη στη Χάλκη με την περίφημη Θεολογική Σχολή. Επιστροφή στην Κωνσταντινούπολη. Μετάβαση στο ξενοδοχείο. Η υπόλοιπη μέρα ελεύθερη όπου μπορείτε να κάνετε τις αγορές σας και βόλτα στην Πόλη Δείπνο, διανυκτέρευση.

6η μέρα

Μετά το πρωινό επίσκεψη στα Ανάκτορα του Ντολμά Μπαχτσέ. Εν συνεχεία αναχώρηση από την Κωνσταντινούπολη. Διέλευση συνόρων και άφιξη στην Καβάλα. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, διανυκτέρευση.

7η μέρα

Μετά το πρωινό αναχώρηση για Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις.

Πληροφορίες[+] Άνοιγμα Όλων


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/patakistravel.gr/public_html/wp-content/themes/storefront-child/woocommerce/content-single-product.php on line 430

X

  Συμπληρώστε όλα τα πεδία με


  Επιλογές Δωματίων