22-25/3/2020 ΚΑΣΤΟΡΙΑ-ΠΡΕΣΠΕΣ-ΦΛΩΡΙΝΑ

195

Διάρκεια: 4ήμερη

Τιμή κατ΄ άτομο σε δίκλινο δωμάτιο 195€ (τιμή μέλους 180€)

Διαφορά μονοκλίνου 60€

Περιλαμβάνονται:


 • περιηγήσεις-ξεναγήσεις με βάση το πρόγραμμα

 • τρεις διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο ΤΣΑΜΗΣ με πρωινό μπουφέ και ένα γεύμα

 • αρχηγός του γραφείου


Δεν περιλαμβάνεται:

 • Είσοδοι σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους

 • Ο φόρος διανυκτέρευσης ανά δωμάτιο ανά ημέρα

 • Ποτά και αναψυκτικά κατά τη διάρκεια των γευμάτων

 • Ο,τιδήποτε αναφέρεται ως προαιρετικό

Αναχωρήσεις22/3/2020

Φόρμα Συμμετοχής

Πρόγραμμα[+] Άνοιγμα Όλων

1η μέρα ΑΘΗΝΑ-ΛΑΜΙΑ-ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ-ΚΑΣΤΟΡΙΑ

 Αναχώρηση 8:00 π.μ. για Λαμία όπου στάση για καφέ. Στη συνέχεια από Δομοκό – Καρδίτσα – Τρίκαλα, άφιξη στην Καλαμπάκα για γεύμα. Η διαδρομή μας συνεχίζεται μέσω Γρεβενών για να καταλήξουμε το απόγευμα στο ξενοδοχείο μας στην Καστοριά. Μετά την τακτοποίηση μας στο ξενοδοχείο, χρόνος ελεύθερος για πρώτη γνωριμία με την πόλη. Δείπνο, διανυκτέρευση.

2η μέρα ΝΥΜΦΑΙΟ-ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ-ΦΛΩΡΙΝΑ

 

 Πρωινό και αναχώρηση μέσω Πτολεμαΐδας για το όμορφο Νυμφαίο στις πλαγιές του όρους Βίτσι σε υψόμετρο 1.350 μέτρων. Μικρή παράκαμψη στη διαδρομή μας για να επισκεφθούμε την Ιερά Μονή Αγίας Παρασκευής στη Βασιλειάδα. Άφιξη και παραμονή, περίπατοι γνωριμίας στον παραδοσιακό οικισμό και το κέντρο προστασίας της καφέ αρκούδας, Αρκτούρος. Παραμονή στο Νυμφαίο για γεύμα. Το Νυμφαίο είναι το αλπικό στολίδι της Φλώρινας και φημίζεται ως το ομορφότερο χωριό της Ελλάδας και σύμφωνα με την UNESCO ένα από τα 10 ωραιότερα της Ευρώπης! Το απόγευμα επίσκεψη στην πόλη της Φλώρινας και παραμονή για καφέ. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο και διανυκτέρευση.

3η μέρα ΜΙΚΡΗ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΕΣΠΑ-ΚΑΣΤΟΡΙΑ

Πρωινό και αναχώρηση για τη γραφική περιοχή των Πρεσπών, για να επισκεφθούμε τον Άγιο Αχίλλειο στη μικρή Πρέσπα, ενώ θα γνωρίσουμε το ακριτικό χωριό Ψαράδες στις όχθες της Μεγάλης Πρέσπας. Επιστροφή στην πόλη των Γουναράδων, την όμορφη Καστοριά. Το απόγευμα ελεύθερος χρόνος για να γνωρίσουμε την πόλη. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

4η μέρα ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΑΥΡΙΩΤΙΣΣΑ-ΛΙΜΝΑΙΟΣ ΟΙΚΙΣΜΟΣ-ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ-ΑΘΗΝΑ

Πρωινό και μετάβαση στη Μονή Παναγίας Μαυριώτισσας, που βρίσκεται σε απόσταση 3 χλμ από την Καστοριά στη βόρεια πλευρά της χερσονήσου, ενώ αμέσως μετά θα επισκεφθούμε το Λιμναίο Οικισμό. Η διαδρομή μας συνεχίζεται για Καλαμπάκα όπου θα παραμείνουμε για γεύμα. Επιστροφή στην Αθήνα με ενδιάμεση στάση για καφέ.

Πληροφορίες[+] Άνοιγμα Όλων


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/patakistravel.gr/public_html/wp-content/themes/storefront-child/woocommerce/content-single-product.php on line 430

X

  Συμπληρώστε όλα τα πεδία με


  Επιλογές Δωματίων