6-11/4/2018 ΕΞΑΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΚΟΣΤΙΕΡΑ ΑΜΑΛΦΙΤΑΝΑ – ΝΑΠΟΛΗ – ΑΜΑΛΦΙ – ΠΟΖΙΤΑΝΟ

395

Διάρκεια: 6ήμερη

ΤΙΜΗ ΚΑΤ ΑΤΟΜΟ395 €   ΤΙΜΗ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟΥ  ΕΠΙΠΛΕΟΝ  100 €

 

Περιλαμβάνονται:


 • Εισιτήρια πλοίων σε τετράκλινες εσωτερικές καμπίνες (ΑΒ4) με την SUPERFAST FERRIES

 • Μεταφορές, εκδρομές, περιηγήσεις με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν

 • Τρείς (3) διανυκτερεύσεις στο επιλεγμένο ξενοδοχείο 4 αστέρων

 • Τρία μπουφέ πρωινά &τρία  δείπνα στο ξενοδοχείο μας

 • Εκδρομές, περιηγήσεις & επισκέψεις ως περιγράφονται ανωτέρω

 • Ξεναγός στην Πομπηία

 • Έμπειρος αρχηγός-συνοδός του γραφείου μας

 • Ασφάλεια αστικής ευθύνης και ταξιδιωτική για τους εκδρομείς ως 75 ετών

 • Φ.Π.Α.


 

Αναχωρήσεις 6-11 Απριλίου 2018

Φόρμα Συμμετοχής

Πρόγραμμα[+] Άνοιγμα Όλων

1Η ΜΕΡΑ 6/4 Μ. Παρασκευή Αθήνα – Πάτρα

Αναχώρηση από Αθήνα για Πάτρα. Επιβίβαση σε σύγχρονο ταχύπλοο για το ταξίδι μας προς το Μπάρι.

2η ΜΕΡΑ 7/4 Μ. Σάββατο Μπάρι - Σορρέντο - Σαλέρνο

Πρωινή άφιξη στο Μπάρι.Aναχώρηση και επίσκεψη στην Πομπηία όπου θα ξεναγηθούμε στα ερείπια της πόλης που θάφτηκε στις στάχτες του Βεζούβιου το 79 μ.Χ . Αναχώρηση για τη Νάπολη. Μετά την περιήγηση στην όμορφη πόλη, στον ελεύθερο χρόνο σας μπορείτε να κάνετε τις βόλτες σας τα ψώνια σας και να επισκεφτείτε το σημαντικότερο μουσείο της πόλης που φιλοξενούνται οι τοιχογραφίες και τα ψηφιδωτά της Πομπηίας. Γεύμα προαιρετικά σε κάποια παραδοσιακή τρατορία. Αναχώρηση για το  Σαλέρνο . Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο . Δείπνο. Διανυκτέρευση . Αναχώρηση για το ιστορικό Σαλέρνο. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο .Δείπνο.

 

3η ΜΕΡΑ 8/4 Κυριακή τουΠΑΣΧΑ Ριβιέρα Αμαλφιτάνα - Ποζιτάνο - Αμάλφι - (Ραβέλλο)

Μπουφέ πρόγευμα. Αναχώρηση με καραβάκι το πρωί (καιρού επιτρέποντος – έξοδα ατομικά) από το Σαλέρνο για το κουκλίστικο Ποζιτάνο. Βόλτα στα στενά καλντερίμια με τα ολάνθιστα μπαλκόνια. Φεύγοντας από το Ποζιτάνο και πάλι με καραβάκι, θα φτάσουμε στο μικροσκοπικό αλλά τόσο γραφικό Αμάλφι. Είναι χτισμένο στην ακτογραμμή της ΚοστιέραΑμαλφιτάνα. Στον ελεύθερο χρόνο σας επισκεφθείτε τον καθεδρικό ναό του St. Andrea. Για όσους θέλουν, έχουν τη δυνατότητα να επισκεφθούν με τα HOP ON- HOP OFF πουλμανάκια (έξοδα ατομικά) το σκαρφαλωμένο στα 305μ υψόμετρο Ραβέλλο, και να δείτε την βίλα Ρούφολο. (VillaRufolo) . Επιστροφή στο Αμάλφι και αναχώρηση για το Σαλέρνο. Δείπνο.

4η ΜΕΡΑ 9/4 Δευτέρα του Πάσχα Κάπρι … ο κήπος της Εδέμ –Σαλέρνο

Μπουφέ – πρόγευμα και πρωινή αναχώρηση για το λιμάνι του Σαλέρνο όπου θα επιβιβαστούμε σε ταχύπλοο για το κοντινό νησί Κάπρι (έξοδα ατομικά).Πρώτος σταθμός το Σορρέντο. Θα περπατήσουμε στη κεντρική PiazzaTasso και στα στενά εμπορικά δρομάκια της παλιάς πόλης για να καταλήξουμε στο μπαλκόνι της VillaComunale με την υπέροχη θέα στον κόλπο της Νάπολη. Ελεύθερος χρόνος Φτάνοντας στη Marina Grande θα αναχωρήσουμε με το τελεφερίκ για επίσκεψη στον οικισμό του κοσμοπολίτικου Κάπρι όπου θα επισκεφθούμε περιπατητικά τους κήπους του Αυγούστου και θα θαυμάσουμε τους επιβλητικούς βράχους Faraglioni. Χρόνος ελεύθερος για φαγητό και shopping. Στον ελεύθερο χρόνο σας επισκεφτείτε το Ανακάπρι όπου βρίσκεται η VillaSanMichele και το τελεφερίκ για το MonteSolaro (υψηλότερο σημείο του νησιού). Επιστροφή στη Marina Grande επιβίβαση στο ταχύπλοο και αναχώρηση για το Σαλέρνο. Δείπνο.

 

5η ΜΕΡΑ 10/4 Τρίτη Πέστουμ, στην αρχαία Ποσειδώνια - Μπάρι

Μπουφέ – πρόγευμα. Επίσκεψη, 30χιλ νότια του Σαλέρνο στο φημισμένο Paestum, την αρχαία Ποσειδωνία που από τα ερείπια της και τους επιβλητικούς ναούς της αναδύεται η ένδοξη ιστορία της μεγάλης Ελλάδας. Ο ναός Basilica είναι το αρχαιότερο οικοδόμημα του δυτικού πολιτισμού στην περιοχή και είναι αφιερωμένος στην Ήρα. Εδώ και ο ναός του Ποσειδώνα. Υπάρχει η δυνατότητα επίσκεψης και στο αρχαιολογικό μουσείο. Ελεύθερος χρόνος. Συνεχίζουμε προς το Μπάρι, επιβίβαση στο πλοίο και τακτοποίηση στις καμπίνες. Αναχώρηση.

6η ΜΕΡΑ 11/4 Τετάρτη Πάτρα - Αθήνα

Άφιξη στην Πάτρα και αναχώρηση για Αθήνα.

Σημειώσεις: Η ροή των εκδρομών, περιηγήσεων & ξεναγήσεων που περιγράφονται ανωτέρω ενδέχεται να αλλάξει για την καλύτερη διεξαγωγή του προγράμματος, χωρίς να παραλειφθεί κάτι. Σε περίπτωση που οι καιρικές συνθήκες δεν θα επιτρέπουν την πλεύση των Καραβιών προς Ποζιτάνο& Αμάλφι, η εκδρομή θα πραγματοποιηθεί οδικώς, με πούλμαν της γραμμής.

 

Πληροφορίες[+] Άνοιγμα Όλων


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/patakistravel.gr/public_html/wp-content/themes/storefront-child/woocommerce/content-single-product.php on line 430

X

  Συμπληρώστε όλα τα πεδία με


  Επιλογές Δωματίων