ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΑ ΧΩΡΙΑ – ΜΠΑΡΙ – ΠΟΜΠΗΙΑ – ΚΑΠΡΙ – ΣΟΡΡΕΝΤΟ – ΑΜΑΛΦΙ – ΠΟΖΙΤΑΝΟ – ΣΑΛΕΡΝΟ ΝΑΠΟΛΗ – ΛΕΤΣΕ – ΑΛΜΠΕΡΟΜΠΕΛΟ (Αναχώρηση 27/10/18)

460

Διάρκεια: 7ήμερη

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΚΑΤΑ ΑΤΟΜΟ ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΟ 460 €

ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟΥ 140 €

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ


 • Εισιτήρια πλοίων Πάτρα – Μπάρι – Πάτρα  σε  4κλινες καμπίνες

 • Διαμονή σε επιλεγμένα ξενοδοχείο 4*σε δίκλινα ή τρίκλινα δωμάτια

 • Πρόγευμα και δείπνο καθημερινά στο ξενοδοχείο

 • Τοπικό ξεναγό στην Πομπηία.

 • Αρχηγός – Συνοδός του γραφείου

 • Λιμενικά Τέλη

 • Ασφάλεια ταξιδιού


 

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

 • Εισόδους στα μουσεία

 • Εισιτήρια πλοίου για το Κάπρι και πούλμαν γραμμής ή τελεφερίκ στο Κάπρι

 • Εισιτήρια για το πλοίο για Ποζιτάνο και Αμάλφι

 • Ό, τι αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο

 • Είσοδοι πόλεων και δημοτικοί φόροι


 

 

ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΚΑΜΠΙΝΩΝ  ΚΑΤ΄ΑΤΟΜΟ

 

ΔΙΚΛΙΝΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ         80 € ΜΕΤΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ

ΔΙΚΛΙΝΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ         65 € ΜΕΤΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ 

ΤΡΙΚΛΙΝΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ        50 € ΜΕΤΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ

ΤΡΙΚΛΙΝΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ        35 € ΜΕΤΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ

ΤΕΤΡΑΚΛΙΝΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ  30 € ΜΕΤΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ

 

Αναχωρήσεις27-10-2018

Φόρμα Συμμετοχής

Πρόγραμμα[+] Άνοιγμα Όλων

1η μέρα ΑΘΗΝΑ - ΠΑΤΡΑ - ΕΝ ΠΛΩ (220χλμ.)

Συγκέντρωση των εκδρομέων και αναχώρηση για Πάτρα, όπου θα πάρουμε το  πλοίο για Μπάρι. Τακτοποίηση στις καμπίνες μας, απόπλους, διαν/ση εν πλω.

2η μέρα ΜΠΑΡΙ – ΑΛΜΠΕΡΟΜΠΕΛΟ - ΛΕΤΣΕ

Άφιξη το πρωί στο λιμάνι  του  Μπάρι το λιμάνι στον Ιταλικό Νότο, με τα μεσαιωνικά τείχη στην παλιά πόλη βυζαντινής προέλευσης, με πολλά ενδιαφέροντα κτίρια και βέβαια την Βασιλική του Αγίου Νικολάου, προστάτη των μικρών παιδιών, όπου η λειψανοθήκη του Αγίου που τα οστά του κλάπηκαν το 1087 από τα Μύρα της Μικράς Ασίας. Επίσκεψη και ευλαβικό προσκύνημα στο σκήνωμα του Αγίου. Στην συνέχεια αναχώρηση για Αλμπερομπέλο, μέσα από μια ευχάριστη διαδρομή. Θα περπατήσουμε στην πόλη των τρούλων, με τα γραφικά σοκάκια. Ο οικισμός αποτελεί ισχυρό πόλο έλξης τουριστών, χωρίς όμως να έχει χάσει την ομορφιά, την ιδιαιτερότητα και την ιστορική και πολιτιστική σημασία του. Το μέρος θυμίζει σκηνικό παιδικού παραμυθιού. Χωρισμένο από τον κεντρικό δρόμο σε δύο μεριές, το Αλμπερομπέλο έχει πάνω από 1.000 τρούλους. Από την μια μεριά του δρόμου, προς το Νότο, μικρά δρομάκια διασταυρώνονται μεταξύ των τρούλων, κάποιων αφημένων στη φθορά του χρόνου και κάποιων ανακαινισμένων σε μικρές αλλά σύγχρονες κατοικίες ή σε μαγαζάκια με αναμνηστικά είδη. Συνεχίζουμε για το Λέτσε. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Δείπνο. Διαν/ση.

3η μέρα ΛΕΤΣΕ – ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΑ ΧΩΡΙΑ – ΛΕΤΣΕ

Μετά το πρόγευμα η ημέρα είναι αφιερωμένη στα Ελληνόφωνα χωριά της Απουλίας. Πρωινή αναχώρηση για μια ενδιαφέρουσα επίσκεψη  στο Μαρτάνο, στο Κοριλιάνο και στο Καλημέρα, όπου θα ακούσουμε από τους κατοίκους να μιλάνε το Ελληνικό ιδίωμα με Ιταλικές επιρροές. Τα χωριά αυτά είναι γεμάτα με το άρωμα και το χρώμα της Μεγάλης Ελλάδας. Η παράδοση είναι διάχυτη στους δρόμους και τους ευχάριστους ανθρώπους που θα συναντήσουμε στα γραφικά στενά. Σχετική παραμονή και επιστροφή στο Λέτσε για να περιηγηθούμε στην πόλη. Είναι μια πόλη με Μπαρόκ κτίρια, από τις πιο όμορφες και ενδιαφέρουσες του Νότου, με έντονο χρώμα και τοπική κουλτούρα που ξαφνιάζουν ευχάριστα τον επισκέπτη. Η όμορφη πόλη με την εκπληκτική αρχιτεκτονική, τα παλάτσο, τα παλιά θέατρα, το Ντουόμο, την Πιάτσα Ντελ Ντουόμο και η Κολόνα ντι Σαντ Ορόντσο και το αμφιθέατρο Ρομάνο είναι κάποια από τα αξιοθέατα που θα γνωρίσουμε. Στη συνέχεια ελεύθερος χρόνος για αγορές στην πολύ καλή αγορά της πόλης. Δείπνο με μουσική και χορούς από τοπικό Γκρετσιάνικο συγκρότημα

4η μέρα ΛΕΤΣΕ – ΡΙΒΙΕΡΑ ΑΜΑΛΦΙΤΑΝΑ – ΣΟΡΡΕΝΤΟ

Μετά το πρωινό  πάμε στο Σαλέρνο, όπου θα πάρουμε το  καραβάκι  για  επίσκεψη   στο κουκλίστικο ΠΟΖΙΤΑΝΟ. Βόλτα στα στενά καλντερίμια με τα ολάνθιστα μπαλκόνια. Επόμενος σταθμός  μας,  με το  καραβάκι το μικροσκοπικό αλλά τόσο γραφικό ΑΜΑΛΦΙ,  χτισμένο στην ακτογραμμή της Κοστιέρα Αμαλφιτάνα. Η γραφική Πλατεία του St. Andrea, τα μικρά του σοκάκια με τα πολλά μαγαζάκια, η ωραία παραλία του θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον μας. Χρόνος  ελεύθερος για  περιπάτους   και  αγορές. Μετά  επιστρέφουμε και  πάλι   με  πλοιάριο στο Σαλέρνο και άμεση αναχώρηση για Σορρέντο. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Δείπνο. Διαν/ση.

5η μέρα ΣΟΡΡΕΝΤΟ – ΚΑΠΡΙ – ΣΟΡΡΕΝΤΟ

Μετά το πρωινό αναχωρούμε το πλοίο  για το κοντινό και φημισμένο Κάπρι. Ένα πραγματικό μεγαλείο της φύσης απλώνεται μπροστά μας  καθώς θα σκαρφαλώσουμε στην πλατεία PIAZZETA, μια μικρή μεσαιωνική πλατεία, με πολλά καταστήματα γύρω της των γνωστότερων οίκων μόδας. Το Ανακάπρι και το Κάπρι οι δύο γνωστότεροι οικισμοί του νησιού, με τα στενά δρομάκια τους , οι κήποι του Αυγούστου και οι περίφημοι δρόμοι του ΚΡΟΥΠ τα ακριβά ξενοδοχεία, τα πολλά καφέ και βέβαια η μοναδική ατμόσφαιρα της ζωής του νησιού, θα μας ενθουσιάσουν και θα γεμίσουν όλη την ημέρα μας. Επιστροφή με το πλοίο στο Σορρέντο . Δείπνο και η βραδιά στη διάθεσή σας

6η μέρα ΣΟΡΡΕΝΤΟ – ΝΑΠΟΛΗ – ΠΟΜΠΗΙΑ – ΜΠΑΡΙ [πλοίο]

Πρόγευμα και άμεση αναχώρηση για Πομπηία.  Εκεί θα έχουμε την ευκαιρία να ξεναγηθούμε στον ιστορικό χώρο της νεκρόπολης, που καταστράφηκε το 79 μ.Χ. από τη λάβα του Βεζούβιου, σχετική παραμονή και αναχώρηση για την όμορφη και χιλιοτραγουδισμένη Νάπολη. Το παλάτσο Ρεάλε, η Όπερα Τεάτρο Σαν Κάρλο, [ η καλύτερη στην Ιταλία μετά του Μιλάνο], το Πάνθεον, η Γκαλέρια  Ουμπέρτο, το παλιό και το νέο Κάστρο, και βέβαια η παραλία Σάντα Λουτσία, είναι κάποια από τα αξιοθέατα της πόλης που θα δούμε .  Στη συνέχεια αναχωρούμε για το Μπάρι επιβίβαση στο πλοίο αργά το απόγευμα και απόπλους για Ελλάδα.

 

7η μέρα ΠΑΤΡΑ – ΑΘΗΝΑ

 Άφιξη στη Πάτρα και άμεση αναχώρηση για Αθήνα.

Πληροφορίες[+] Άνοιγμα Όλων


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/patakistravel.gr/public_html/wp-content/themes/storefront-child/woocommerce/content-single-product.php on line 430

X

  Συμπληρώστε όλα τα πεδία με


  Επιλογές Δωματίων