16-24/6/2018 ΕΝΝΙΑΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΝΙΣ – ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ – ΠΡΑΓΑ – ΚΑΡΛΟΒΙ ΒΑΡΥ – ΔΡΕΣΔΗ

540

Διάρκεια: 9ήμερη

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΑΝΑ ΑΤΟΜΟ ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΟ Ή ΤΡΙΚΛΙΝΟ   540 €

ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟ  210 €

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:


 • Εκδρομές περιηγήσεις με πολυτελή κλιματιζόμενα πούλμαν.

 • Διαμονή σε επιλεγμένα ξενοδοχεία 4* (3*  στην Χαλκηδόνα).

 • Ημιδιατροφή (8 πρωινά,  8 δείπνα).

 • Ξεναγήσεις - περιηγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα.

 • Αρχηγός - συνοδός.

 • Ασφαλιστική κάλυψη αστικής ευθύνης.

 • Φ.Π.Α.


ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

Είσοδοι μουσείων και ότι αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ ή ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΝΕΟΥ ΤΥΠΟΥ

Αναχωρήσεις16/6/2018

Φόρμα Συμμετοχής

Πρόγραμμα[+] Άνοιγμα Όλων

1Η ΗΜΕΡΑ, AΘΗΝΑ - ΝΙΣ:

Aναχώρηση στις 6.00 π.μ. από Αθήνα. Hμίωρη στάση στην περιοχή της ΛΑΜΙΑΣ και της Λάρισας και συνεχίζουμε το ταξίδι μας για το συνοριακό σταθμό των ΕΥΖΩΝΩΝ. Έλεγχος ταξιδιωτικών εγγράφων και η διαδρομή μας έξω από τα Σκόπια, μας οδηγεί στην περιοχή της ΝΙΣ, για δείπνο και διανυκτέρευση.

2Η ΗΜΕΡΑ, ΝΙΣ - ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ:

Μετά το πρωινό αναχώρηση για ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ. Προσπερνώντας την πρωτεύουσα της ΣΕΡΒΙΑΣ, το ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ και το ΝΟΒΙΣΑΝΤ φθάνουμε στα σύνορα της ΟΥΓΓΑΡΙΑΣ και την πόλη του ΣΕΓΚΕΤ. Το απόγευμα, το “ΠΑΡΙΣΙ της ΑΝΑΤΟΛΗΣ” η πανέμορφη ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ μας καλωσορίζει και μας προσκαλεί να τη γνωρίσουμε. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, δείπνο και προαιρετικά ΜΙΝΙ κρουαζιέρα με καραβάκι στο ΔΟΥΝΑΒΗ, ‘απολαμβάνοντας’ έτσι τη νυχτερινή όψη της πόλης, διανυκτέρευση.

3Η ΗΜΕΡΑ, ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ – ΜΠΡΑΤΙΣΛΑΒΑ – ΠΡΑΓΑ :

Μετά το πρωινό αφήνουμε την πρωτεύουσα της ΟΥΓΓΑΡΙΑΣ και συνεχίζουμε το ταξίδι μας μέσα από μια πανέμορφη διαδρομή για την πρωτεύουσα της ΣΛΟΒΑΚΙΑΣ την  ΜΠΡΑΤΙΣΛΑΒΑ, όπου θα έχουμε ολιγόωρη παραμονή για γνωριμία με την πόλη που είναι χτισμένη στις όχθες του Δούναβη. Περιήγηση στο ιστορικό πεζοδρομημένο κέντρο και αναχωρούμε για την πρωτεύουσα της ΤΣΕΧΙΑΣ, την ΠΡΑΓΑ. ‘Αφιξη στη “Χρυσή πόλη”. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, δείπνο, διανυκτέρευση.

4Η ΗΜΕΡΑ, ΠΡΑΓA :

Πρωινό και αρχίζουμε αμέσως την ξενάγηση της πόλης, από την ΚΑΣΤΡΟΥΠΟΛΗ με το μεγαλοπρεπή Ναό του ΑΓΙΟΥ ΒΙΤΟ, κατηφορίζουμε στη συνέχεια για να συναντήσουμε το ΝΑΟ του ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ, καθώς και τη γέφυρα του ΚΑΡΟΛΟΥ και να καταλήξουμε στο ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ με το ΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΟ ΡΟΛΟΙ, την οδό ΠΑΡΙΣΙΩΝ και την ΕΒΡΑΪΚΗ ΣΥΝΟΙΚΙΑ και τέλος τη γέφυρα του ΤΣΕΧ. Το υπόλοιπο της ημέρας ελεύθερο για προσωπικές επιλογές. Επιλέξετε περιπάτους για να ολοκληρώσετε τη γνωριμία με την πόλη και την αγορά της, με τα περίφημα κρύσταλλα ΒΟΗΜΙΑΣ. Δείπνο και διανυκτέρευση.

5Η ΗΜΕΡΑ, ΠΡΑΓΑ - ΔΡΕΣΔΗ:

Μετά το πρωινό αναχωρούμε για μια ολοήμερη εκδρομή στη ΔΡΕΣΔΗ, τη «ΦΛΩΡΕΝΤΙΑ των ΓΕΡΜΑΝΩΝ». Ο ποταμός ΕΛΒΑΣ τη χωρίζει σε δύο τμήματα, την παλαιά και τη νέα πόλη. Αυτός ο διαχωρισμός έχει λιγότερη σημασία σήμερα μετά τους βομβαρδισμούς του 1945, αφού μέσα σε μια νύχτα άλλαξε ολόκληρο το σχέδιο της πόλης. Παρόλα αυτά όμως παραμένει πλούσια σε μνημεία, με μεγάλη καλλιτεχνική και πολιτιστική παράδοση. Θα δούμε λοιπόν το μεγαλειώδες αρχιτεκτονικό συγκρότημα «ZWIMGER», μέρος της πριγκηπικής κατοικίας του 17ου αιώνα, πολυτελές κτίριο σε ρυθμό ΜΠΑΡΟΚ, σχεδιασμένο από το MATHIAS POPPELMAN. Ακολουθεί επίσκεψη στην πλατεία Θεάτρου, με το ΘΕΑΤΡΟ της ΟΠΕΡΑΣ και στην ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ της ΑΥΛΗΣ, ένα πραγματικό κόσμημα αρχιτεκτονικής, έργο του Ιταλού GAETANO CHIAVERI. Χρόνος ελεύθερος γεύμα προαιρετικά και επιστροφή στην ΠΡΑΓΑ για δείπνο και διανυκτέρευση.

6Η ΗΜΕΡΑ, ΠΡΑΓΑ – ΚΑΡΛΟΒΥ ΒΑΡΥ – ΤΣΕΣΚΥ ΚΡΟΥΜΛΩΦ:

Πρωινό και αμέσως μετά θα επισκεφθούμε το γραφικό καταπράσινο θέρετρο του ΚΑΡΛΟΒΙ ΒΑΡΥ με τις φημισμένες ιαματικές πηγές στην κοιλάδα του ποταμού Τέμπλα. Το 14ο αιώνα ονομάστηκε ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΠΟΛΗ από τον αυτοκράτορα ΚΑΡΟΛΟ τον 4ο και έκτοτε καθιερώθηκε σαν τόπος συνάντησης προσωπικοτήτων των γραμμάτων, των τεχνών και της πολιτικής, όπως ο ΤΣΑΡΟΣ ΠΕΤΡΟΣ, ο ΓΚΑΙΤΕ, ο ΜΠΕΤΟΒΕΝ, ο ΜΠΑΧ, ο ΜΑΡΞ κ.α. στη συνέχεια αναχώρηση για ΤΣΕΣΚΥ ΚΡΟΥΜΛΩΦ. Η μεσαιωνική πόλη του Κρούμλοβ περικυκλώνεται από τους μαιάνδρους που σχηματίζει ο ποταμός Μολδάβας και πηγάζει από την περιοχή. Πάνω από την πόλη υψώνεται το επιβλητικό σύμπλεγμα του κάστρου και του πύργου, έδρα κάποτε της πιο δυνατής οικογένειας, του Οίκου των Rosenberg και θεωρείται από τα πιο σημαντικά μνημεία στην Ευρώπη. (από το 1992 μνημείο παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς της UNESCO). Το κομψό δημαρχείο Αναγεννησιακού ρυθμού, η εκκλησία του Αγ. Βίττου και οι Μπαρόκ κήποι του είναι πραγματικά στολίδια υψηλής αρχιτεκτονικής. Η γοητεία τους βρίσκεται στην αυθεντική εμφάνισή τους που διατηρείται ανεπηρέαστη στο διάβα των αιώνων. Τέλος  πάμε στο ξενοδοχείο9 μας στην ευρύτερη περιοχή. Τακτοποίηση, δείπνο και διανυκτέρευση.

7Η ΗΜΕΡΑ, ΤΣΕΣΚΥ ΚΡΟΥΜΛΩΦ – ΝΟΒΙ ΣΑΝΤ

Μετά το πρόγευμα αναχωρούμε για την πρωτεύουσα της ΒΟΙΒΟΝΤΙΝΑΣ το ΝΟΒΙ ΣΑΝΤ. Διασχίζουμε την υπέροχη Αυστρία περνάμε πάνω από τον Δούναβη στο Λιντς, διατρέχουμε την Ουγγαρία και τέλος αργά το απόγευμα καταλήγουμε στο Νόβι Σαντ. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, δείπνο, διανυκτέρευση.

8Η ΗΜΕΡΑ, ΝΟΒΙ ΣΑΝΤ - ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ:

Πρωινό και αναχώρηση για ΕΛΛΑΔΑ. Μακρύς ο δρόμος του γυρισμού… έλεγχοι, σύναορα και τέλος ‘άφιξη, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο δείπνο και γλέντι δίπλα στην πισίνα του ξενοδοχείου.

9Η ΗΜΕΡΑ, ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ – ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΑΘΗΝΑ :

Μετά το πρωινό πάμε για λίγο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και στη συνέχεια καταλήγουμε στην Αθήνα.

Πληροφορίες[+] Άνοιγμα Όλων


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/patakistravel.gr/public_html/wp-content/themes/storefront-child/woocommerce/content-single-product.php on line 430

X

  Συμπληρώστε όλα τα πεδία με


  Επιλογές Δωματίων