16-22/4/20 Πάσχα στην Κωνσταντινούπολη (Ανάσταση στο Πατριαρχείο)

330

Διάρκεια: 7ήμερη

Τιμή συμμετοχής κατ΄άτομο :
Δίκλινο : 330 €
Μονόκλινο : 540 €

Περιλαμβάνονται:
• Περιηγήσεις με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν
• 1 διανυκτέρευση σε ξενοδοχείο στην ΚΟΜΟΤΗΝΗ με πρωινό
• 1 διανυκτέρευση σε ξενοδοχείο στην Καβάλα με πρωινό
• 4 διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο RIVA (ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΑΞΙΜ) στην Κωνσταντινούπολη με πρωινό
• Περιηγήσεις - Ξεναγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα από ελληνόφωνο ξεναγό
• Αρχηγός γραφείου
• Ασφάλεια ταξιδίου

Δεν περιλαμβάνονται:
• Είσοδοι στους επισκεπτόμενους χώρους , μουσεία και ότι αναφέρεται ως προαιρετικό
• Φιλοδωρήματα –αχθοφορικά
• Κρουαζιέρα στο Βόσπορο (20€ το άτομο με ιδιωτικό πλοιάριο)
• Τα ιππήλατα αμαξάκια στα Πριγκηπόνησα

Αναχωρήσεις25/04/2019

Φόρμα Συμμετοχής

Πρόγραμμα[+] Άνοιγμα Όλων

1η μέρα (Μ. Πέμπτη) Αθήνα-Κομοτηνή

 

Συγκέντρωση ώρα 7:30 π.μ. και αναχώρηση για Κομοτηνή με ενδιάμεσες στάσεις κατά τη διαδρομή. Άφιξη στην Κομοτηνή και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Προαιρετικό δείπνο σε εστιατόριο στο κέντρο της Κομοτηνής (με νηστίσιμα φαγητά). Διανυκτέρευση.

2η μέρα (Μ. Παρασκευή) Κομοτηνή-Κωνσταντινούπολη

 

Μετά το πρωινό, αναχώρηση 07.00 για Κωνσταντινούπολη. Διέλευση συνόρων, μετά τον απαιτούμενο έλεγχο στα Ελληνοτουρκικά σύνορα και τις σύντομες αγορές στα Ελληνικά (HELLENIC DUTY FREE SHOPS) θα συνεχίσουμε μέχρι την Ραιδεστό (Τεκίρνταγ) & μετά από στάση θα συνεχίσουμε για την Πόλη.Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Το απόγευμα θα παρακολουθήσουμε την περιφορά του Επιταφίου στην Αγ. Τριάδα (πλατεία Ταξίμ). Διανυκτέρευση.

3η μέρα (Μ. Σάββατο) ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ (ΞΕΝΑΓΗΣΗ)

  

Μετά το πρωινό μας, επίσκεψη & ξενάγηση στην θρυλική Αγία Σοφία, τον Βυζαντινό Ιππόδρομο, όπου βρίσκεται η στήλη του Θεοδοσίου και ο Χάλκινος Τρίποδας των Δελφών, το Μπλε Τζαμί [Σουλτάν Αχμέτ], το Παλάτι των Σουλτάνων Τοπ Καπί & το Βυζαντινό υδραγωγείο (Γεραμπατάν). Στη συνέχεια ελεύθερος χρόνος στην κλειστή αγορά (Καπαλί Τσαρσί). Επιστροφή στο ξενοδοχείο και ξεκούραση. Ανάσταση στο Πατριαρχείο (Ιερός Ναός Αγ. Γεωργίου). Διανυκτέρευση.

4η μέρα(Κυριακή του Πάσχα) Πατριαρχείο-Βόσπορος

 

Μετά το πρωινό, επίσκεψη & προσκύνημα στο Οικουμενικό Πατριαρχείο όπου θα παρακολουθήσουμε μέρος της λειτουργίας, χοροστατούντος του Οικουμενικού Πατριάρχη. Συνεχίζουμε την ξενάγηση μας σε ένα από τα ωραιότερα Βυζαντινά μνημεία που έμειναν σχεδόν άθικτα από το χρόνο, τη Μονή της Χώρας [Καριγιέ Τζαμί] όπου σώζονται άθικτα τα ωραιότερα Βυζαντινά ψηφιδωτά, την Παναγία Βλαχερνών και το περίφημο ανάκτορο του Ντολμά Μπαχτσέ. Πασχαλινό γεύμα σε τοπικό εστιατόριο. Το απόγευμα προαιρετική κρουαζιέρα στο Βόσπορο. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

5η μέρα(Δευτέρα του Πάσχα) Πριγκηπόνησα

 

Μετά το πρωινό, μετάβαση με καραβάκι στα Πριγκηπονήσια, τα 4 νησιά διαμάντια, Πρώτη, Αντιγόνη, Χάλκη, Πρίγκηπος. Στην Πρίγκηπο ελεύθερος χρόνος για να κάνετε την περιήγηση του νησιού με άμαξες και να θαυμάσετε τα παλιά Ελληνικά αρχοντικά. Στη συνέχεια επίσκεψη στη Χάλκη με την περίφημη Θεολογική Σχολή. Επιστροφή στην Κωνσταντινούπολη. Μετάβαση στο ξενοδοχείο.  Διανυκτέρευση.

6η μέρα (Τρίτη) Κωνσταντινούπολη-Καβάλα

 

Μετά το πρωινό επίσκεψη στην Παναγία την Μπαλουκλιώτισα όπου βρίσκονται οι τάφοι των Πατριαρχών (στέρνα με τα παραδοσιακά ψάρια) & προσκύνημα στην Ζωοδόχο Πηγή , όπου βρίσκεται το θαυμαστό αγίασμα. Εν συνεχεία, αναχώρηση από την Κωνσταντινούπολη. Διέλευση συνόρων και άφιξη στην Καβάλα. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, διανυκτέρευση.

7η μέρα(Τετάρτη) Καβάλα-Αθήνα

 

Μετά το πρωινό αναχώρηση για Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις, ενθουσιασμένοι από ένα ταξίδι γεμάτο αρώματα και γεύσεις.

Πληροφορίες[+] Άνοιγμα Όλων

ΧΡΗΣΤΙΚΕΣ  ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

  • Η σειρά των επισκέψεων μπορεί να τροποποιηθεί λόγω τοπικών συνθηκών και για την καλύτερη διεξαγωγή του προγράμματος αλλά θα εφαρμοστεί όλο το πρόγραμμα  όπως αναφέρεται ανωτέρω.
  • Για να καλέσετε από Κωνσταντινούπολη προς Αθήνα  0030+το νούμερο του κινητού, ή 0030+ το νούμερο του σταθερού τηλεφώνου
  • Ισοτιμία συναλλάγματος 1€= 6,77 t (5/3/20)
  • ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ ΣΕ ΙΣΧΥ Ή ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ ΜΕ ΛΑΤΙΝΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ
  • ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΤΩ ΤΩΝ 12 ΕΤΩΝ ΜΟΝΟ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΑ
  • Αν ταξιδέψουν μόνο με τον έναν γονέα, χρειάζεται έγγραφη συγκατάθεση από τον άλλο γονέα. 

X

    Συμπληρώστε όλα τα πεδία με


    Επιλογές Δωματίων