28/4-1/5/18 ΤΕΤΡΑΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑΣ ΣΥΒΟΤΑ – ΠΑΡΓΑ – ΑΧΕΡΟΝΤΑΣ

170

Διάρκεια: 4ήμερη

Τιμή ανά άτομο σε δίκλινο: 170€

Επιβάρυνση μονόκλινου: 60€

Περιλαμβάνονται:


  • Μεταφορά με πολυτελές πούλμαν

  • 3 διανυκτερεύσεις σε δίκλινο δωμάτιο στο ξενοδοχείο Φύλακας 4* στα Σύβοτα με πρωινό μπουφέ

  • Περιηγήσεις – ξεναγήσεις βάσει προγράμματος

  • Αρχηγός του γραφείου

  • Ασφάλεια ταξιδιού


Δεν περιλαμβάνονται:

  • Φόρος διαμονής 3€ ανά δωμάτιο ανά διανυκτέρευση (ισχύει από 01/1/2018) και καταβάλλεται απευθείας από τους συμμετέχοντες κατά την άφιξη στο ξενοδοχείο

Αναχωρήσεις28/4-1/5/18

Φόρμα Συμμετοχής

Πρόγραμμα[+] Άνοιγμα Όλων

1η μέρα

Αναχώρηση 8:00 πμ. για Ισθμό όπου στάση για καφέ. Συνεχίζουμε τη διαδρομή μας φτάνουμε στο Ρίο για να διασχίσουμε τη γέφυρα και φτάνουμε στην Άρτα, και από εκεί στα κοσμοπολίτικα Σύβοτα Θεσπρωτίας. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, διανυκτέρευση.

2η μέρα

Πρωινό μπουφέ και θαυμάσια διαδρομή για τον Ομηρικό ποταμό Αχέροντα και το Νεκρομαντείο, έναν από τους πιο σημαντικούς αρχαιολογικούς μας χώρους. Το δραματικό σκηνικό εναλλάσσεται με εικόνες γαλήνης και ομορφιάς καθώς προσεγγίζουμε το χωριό Γλυκή, επόμενο σταθμό μας, που ενώ πιο πέρα υψώνεται το ιστορικό Σούλι. Χρόνος για γεύμα στις γραφικές ταβέρνες στις όχθες του ποταμού και επιστρέφουμε  μέσω Παραμυθιάς που είναι χτισμένη στους πρόποδες του Κορίλα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, διανυκτέρευση.

3η μέρα

Μετά το πρωινό θα επισκεφθούμε την Ιερά Μονή Γηρομερίου δίπλα στα Ελληνο-Αλβανικά σύνορα με τις σπάνιες αγιογραφίες από την εποχή της ακμής του Δεσποτάτου της Ηπείρου. Χρόνος για γεύμα στο γραφικό ψαροχώρι της Σαγιάδας και επιστροφή προς την γραφική Πέρδικα για να δούμε την παλιά όμορφη πλατεία και τα Σύβοτα με τα πολλά καταπράσινα μικρά νησάκια μέσα στη θάλασσα. Πολλοί καταπράσινοι κολπίσκοι, καταγάλανα νερά που δημιουργούν μικρά φιόρδ κάνουν το τοπίο μοναδικό σε ομορφιά. Διανυκτέρευση.

4η μέρα

Μετά το πρωινό αναχώρηση για την ονειρική Πάργα. Χρόνος στον όμορφο παραθαλάσσιο δρόμο για καφέ με θέα στο νησάκι απέναντι και το κάστρο ψηλά στο βάθος. Μέσω της υποθαλάσσιας ζεύξης Πρεβέζης – Ακτίου και της γέφυρας Αντιρρίου – Ρίου, επιστρέφουμε στην Αθήνα.      

 

Πληροφορίες[+] Άνοιγμα Όλων


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/patakistravel.gr/public_html/wp-content/themes/storefront-child/woocommerce/content-single-product.php on line 430

X

    Συμπληρώστε όλα τα πεδία με


    Επιλογές Δωματίων