6-9/4/2018 ΤΕΤΡΑΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΚΑΣΤΟΡΙΑ – ΦΛΩΡΙΝΑ – ΠΡΕΣΠΕΣ

199

Διάρκεια: 4ήμερη

Τιμή συμμετοχής: 199 €


Επιβάρυνση μονοκλίνου: 60 €


 Περιλαμβάνονται:


  • Μεταφορά με πολυτελές πούλμαν

  • Ξενοδοχείο με πρωινό μπουφέ

  • Αναστάσιμο δείπνο και Πασχαλινό γεύμα

  • Περιηγήσεις – ξεναγήσεις βάσει προγράμματος

  • Αρχηγός του γραφείου

  • Ασφάλεια ταξιδιού

Αναχωρήσεις6-9/4/2018

Φόρμα Συμμετοχής

Πρόγραμμα[+] Άνοιγμα Όλων

1η μέρα

Αναχώρηση 8:00 π.μ. για Λαμία όπου στάση για καφέ. Στη συνέχεια από Δομοκό – Καρδίτσα – Τρίκαλα, άφιξη στην Καλαμπάκα για γεύμα. Η διαδρομή μας συνεχίζεται μέσω Γρεβενών για να καταλήξουμε στο ξενοδοχείο μας στην Φλώρινα. Μετά την τακτοποίησή μας στο ξενοδοχείο θα παρακολουθήσουμε την περιφορά του Επιταφίου. Δείπνο, διανυκτέρευση.

2η μέρα

Πρωινό και αναχώρηση μέσω  για το όμορφο Νυμφαίο στις πλαγιές του όρους Βίτσι σε υψόμετρο 1350 μέτρων. Άφιξη και παραμονή, περίπατοι γνωριμίας στον παραδοσιακό οικισμό και το κέντρο προστασίας της καφέ αρκούδας, Αρκτούρος. Συνεχίζουμε  για την γραφική περιοχή των Πρεσπών να επισκεφθούμε τον Άγιο Αχίλλειο στη μικρή Πρέσπα, ενώ θα γνωρίσουμε το ακριτικό χωριό Ψαράδες στις όχθες της μεγάλης Πρέσπας. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας για ξεκούραση και το βράδυ παρακολούθηση της Ανάστασης και στην συνέχεια Αναστάσιμο δείπνο με ζωντανή μουσική. Διανυκτέρευση.

3η μέρα

Πρωινό και αναχώρηση για την πόλη των Γουναράδων, την όμορφη Καστοριά. Πρωινό και μετάβαση στη μονή Παναγίας Μαυριώτισσας, που βρίσκεται σε απόσταση 3 χλμ. από την Καστοριά στη βόρεια πλευρά της χερσονήσου, ενώ αμέσως μετά θα επισκεφθούμε το Λιμναίο Οικισμό.  Πλούσιο Πασχαλινό γεύμα με ζωντανή μουσική . Το απόγευμα ελεύθερος χρόνος για να γνωρίσουμε την πόλη. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας στην Φλώρινα. Διανυκτέρευση.

4η μέρα

Πρωινό και αναχώρηση για την Κοζάνη, επίσκεψη του λαογραφικού μουσείου και ελεύθερος χρόνος.  Η διαδρομή συνεχίζεται για Καλαμπάκα όπου θα παραμείνουμε για γεύμα. Επιστροφή στην Αθήνα με ενδιάμεση στάση για καφέ.

Πληροφορίες[+] Άνοιγμα Όλων


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/patakistravel.gr/public_html/wp-content/themes/storefront-child/woocommerce/content-single-product.php on line 430

X

    Συμπληρώστε όλα τα πεδία με


    Επιλογές Δωματίων