4ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ ΟΧΡΙΔΑ – ΟΣΙΟΣ ΝΑΟΥΜ – ΜΑΥΡΟΒΟ 11-14/11/2021

180

Διάρκεια: 4ήμερη

Τιμή συμμετοχής ανά άτομο σε δίκλινο:  180 €

Επιβάρυνση για μονόκλινο: 50 €

 

Περιλαμβάνονται:


 • Μεταφορά με πολυτελές πούλμαν

 • 3 διανυκτερεύσεις στην Οχρίδα με ημιδιατροφή

 • Περιηγήσεις – ξεναγήσεις βάσει προγράμματος

 • Αρχηγός του γραφείου

 • Ασφάλεια ταξιδίου


 

Δεν περιλαμβάνονται:

 • Είσοδοι σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους

 • Ό,τι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό


 

Αναχωρήσεις11/11/2021

Φόρμα Συμμετοχής

Πρόγραμμα[+] Άνοιγμα Όλων

1η μέρα ΑΘΗΝΑ-ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ (ΜΠΙΤΟΛΑ)-ΟΧΡΙΔΑ

Αναχώρηση 7:00 π.μ. από Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις για καφέ και γεύμα και μέσω Εγνατίας Οδού, Κοζάνης, Πτολεμαΐδας, Φλώρινας φθάνουμε στο συνοριακό σταθμό της Νίκης. Ελεύθερος χρόνος στο Ελληνικό Duty Free και αφού περάσουμε και τον τελωνειακό σταθμό των Σκοπίων επίσκεψη στην πόλη Bitola όπου θα δούμε τα παλιά ελληνικά αρχοντικά, την εκκλησία του Αγίου Δημητρίου κα το παζάρι. Άφιξη τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Δείπνο, διανυκτέρευση.

2η μέρα ΜΑΥΡΟΒΟ - ΜΟΝΗ ΑΓ, ΙΩΑΝΝΗ

Μετά το πρωινό θα κάνουμε μια μοναδική διαδρομή μέσα από το Φαράγγι της Ραντίτσα. Θα περάσουμε δίπλα από ποτάμια, λιμνούλες, ανάμεσα σε δάση με αιωνόβια δέντρα. Επίσκεψη στο μοναστήρι του Γιόβαν Μπιγκόρτσι, σκαρφαλωμένο στο βουνό. Συνεχίζουμε για τη λίμνη Μαύροβο, όπου θα γευματίσουμε με έξοδα ατομικά. Το απόγευμα επιστροφή στο ξενοδοχείο και ξεκούραση. Δείπνο, διανυκτέρευση.

3η μέρα ΟΣΙΟΣ ΝΑΟΥΜ - ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΟΧΡΙΔΑ

Μετά το πρωινό θα επισκεφθούμε το μοναδικό μοναστήρι του Οσίου Ναούμ. Παραλίμνια διαδρομή. Από εδώ ξεκίνησαν οι Κύριλλος και Μεθόδιος, Έλληνες μοναχοί που δίδαξαν στους Σλάβους το Κυριλλικό αλφάβητο και την Βίβλο. Γεύμα και το απόγευμα ελεύθερο στην παλιά πόλη της Οχρίδας. Θα δούμε τα Καλντερίμια, τα Ελληνικά αρχοντικά, τη βυζαντινή εκκλησία της Αγίας Σοφίας, του Αγίου Νικολάου και στην κορυφή της πόλης την εκκλησία του Αγίου Κλήμη και της Παναγίας Περόβλεπτου με κορωνίδα τα τείχη του κάστρου του Τσάρου των Βουλγάρων Σαμουήλ, επί Βασιλείου Βουλγαροκτόνου. Περιδιάβαση στην παλιά αγορά, τον πεζόδρομο και τα μικρά μαγαζάκια. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο, διανυκτέρευση.

4η μέρα ΟΧΡΙΔΑ - ΑΘΗΝΑ

Πρωινό και αναχώρηση για σύνορα, όπου τελωνειακός έλεγχος. Επιστροφή στην Αθήνα αργά το απόγευμα με ανάλογες στάσεις κατά τη διαδρομή για φαγητό και καφέ.

 

Πληροφορίες[+] Άνοιγμα Όλων


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/patakistravel.gr/public_html/wp-content/themes/storefront-child/woocommerce/content-single-product.php on line 430

X

  Συμπληρώστε όλα τα πεδία με


  Επιλογές Δωματίων