Τριήμερη εκδρομή Απόκριες & Κούλουμα στη Ζάκυνθο 17-19/2/2018

149

Διάρκεια: 3 μερη

Τιμή συμμετοχής: 149€

Επιβάρυνση μονοκλίνου: 40€

Περιλαμβάνονται:


  • Μεταφορά με πολυτελές πούλμαν

  • Δύο διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο Phoenix 4* με πρωινό μπουφέ

  • Μεταφορά με πλοίο Κυλλήνη-Ζάκυνθος-Κυλλήνη

  • Περιηγήσεις – ξεναγήσεις βάσει προγράμματος

  • Αρχηγός του γραφείου

  • Ασφάλεια ταξιδιού

Αναχωρήσεις17-19/02/2018

Φόρμα Συμμετοχής

Πρόγραμμα[+] Άνοιγμα Όλων

1η μέρα

Αναχώρηση 6:30 π.μ. για Ισθμό όπου θα κάνουμε στάση για καφέ. Συνεχίζουμε για το λιμάνι της Κυλλήνης, επιβίβαση στο F/B και άφιξη στη Ζάκυνθο. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Το απόγευμα παρακολούθηση των αποκριάτικων εκδηλώσεων εκ των οποίων αυτή του Βενετσιάνικου Γάμου με συμμετέχοντες που εντυπωσιάζουν με τις στολές αντίγραφα του 16ου αιώνα και τη μεγαλειώδη πομπή τους, η οποία διασχίζει το ιστορικό κέντρο της πόλης και καταλήγει στην πλατεία του Αγίου Μάρκου, όπου και η κορύφωση των εκδηλώσεων. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, διανυκτέρευση.

 

2η μέρα

Πρωινό και επίσκεψη στον καταπράσινο λόφο Στράνη, εκεί όπου ο Διονύσιος Σολωμός εμπνεύστηκε τον Ύμνο εις την Ελευθερία. Στη συνέχεια επίσκεψη στο ωραιότερο προάστιο του νησιού Μπόχαλη με την πανοραμική θέα, όπου θα επισκεφτούμε την εκκλησία της Χρυσοπηγής και το ερειπωμένο βενετσιάνικο κάστρο. Αναχώρηση για τον Κόκκινο Βράχο, όπου ο Ξενόπουλος έγραψε το ομώνυμο έργο Φωτεινή Σάντρη. Συνεχίζουμε προς τη μονή Αναφωνήτριας και από εκεί για λίμνη Κερίου όπου θα παραμείνουμε για γεύμα. Επιστροφή στην πόλη για να παρακολουθήσουμε την τρέλα του Ζακυνθινού Καρναβαλιού με την παρέλαση αρμάτων και διάφορα άλλα δρώμενα, καθώς και την κηδεία της Μάσκας. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, διανυκτέρευση. 

3η μέρα

Μετά το πρωινό θα επισκεφθούμε τον πολιούχο του νησιού Άγιο Διονύσιο και στη συνέχεια χρόνος ελεύθερος για να ολοκληρώσουμε τη γνωριμία μας με το Φιόρο του Λεβάντε και να απολαύσουμε το σαρακοστιανό μας γεύμα στην πόλη. Επιβίβαση στο F/B, άφιξη στην Κυλλήνη και αναχώρηση για Αθήνα με ενδιάμεση στάση για καφέ.

 

Πληροφορίες[+] Άνοιγμα Όλων


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/patakistravel.gr/public_html/wp-content/themes/storefront-child/woocommerce/content-single-product.php on line 430

X

    Συμπληρώστε όλα τα πεδία με


    Επιλογές Δωματίων