7-9/4/2018 ΤΡΙΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΛΟΥΤΡΑ ΠΟΖΑΡ – ΝΑΟΥΣΑ – ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΟΥΜΕΛΑ

149

Διάρκεια: 3ήμερη

Τιμή συμμετοχής: 149 €


Επιβάρυνση μονοκλίνου: 30 €


Περιλαμβάνονται:


  • Μεταφορά με πολυτελές πούλμαν

  • Ξενοδοχείο με πρωινό μπουφέ

  • Αναστάσιμο δείπνο και Πασχαλινό γεύμα

  • Περιηγήσεις – ξεναγήσεις βάσει προγράμματος

  • Αρχηγός του γραφείου

  • Ασφάλεια ταξιδίου

Αναχωρήσεις7-9/4/2018

Φόρμα Συμμετοχής

Πρόγραμμα[+] Άνοιγμα Όλων

1η μέρα

Αναχώρηση 8:00 π.μ. για Λαμία όπου στάση για καφέ, συνεχίζουμε για Τέμπη – Πλαταμώνα για μεσημεριανό φαγητό. Άφιξη στα Γιαννιτσά τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Το βράδυ παρακολούθηση της Ανάστασης. Αναστάσιμο δείπνο, διανυκτέρευση.

2η μέρα

Πρωινό και μια όμορφη διαδρομή θα μας οδηγήσει στην πόλη της Έδεσσας με τους περίφημους καταρράκτες. Αμέσως μετά θα επισκεφθούμε τα Λουτρά Πόζαρ που βρίσκονται στην επαρχία Αλμωπίας στο νομό Πέλλας. Το Πασχαλινό μας γεύμα θα το έχουμε στον παραδοσιακό οικισμό Άγιο Αθανάσιο. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, διανυκτέρευση.

3η μέρα

Μετά το πρωινό θα επισκεφθούμε την Παναγία Σουμελά στο όρος Βέρμιο. Την εικόνα την έφεραν οι Πόντιοι από την Τραπεζούντα του Πόντου. Παραμονή για προσκύνημα. Αμέσως μετά στο πάρκο του Αγίου Νικολάου Νάουσας θα έχουμε μεσημεριανό φαγητό. Επιστροφή στην Αθήνα με ενδιάμεση στάση για καφέ.

Πληροφορίες[+] Άνοιγμα Όλων


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/patakistravel.gr/public_html/wp-content/themes/storefront-child/woocommerce/content-single-product.php on line 430

X

    Συμπληρώστε όλα τα πεδία με


    Επιλογές Δωματίων