04-10/01/2020 ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ

320 305

Διάρκεια: 7ήμερη

Τιμή συμμετοχής: 320€

Επιβάρυνση μονόκλινου: 140€

Περιλαμβάνονται:


 • Μεταφορά με πολυτελές πούλμαν

 • 4 διανυκτερεύσεις σε δίκλινο δωμάτιο με πρωινό στο ξενοδοχείο Riva 4* στην Κωνσταντινούπολη

 • 1 διανυκτέρευση σε δίκλινο δωμάτιο με πρωινό σε ξενοδοχείο στην Κομοτηνή

 • 1 διανυκτέρευση σε δίκλινο δωμάτιο με πρωινό σε ξενοδοχείο στην Καβάλα

 • Κρουαζιέρα στα Πριγκιποννήσια

 • Περιηγήσεις – ξεναγήσεις βάσει προγράμματος

 • Αρχηγός - ξεναγός

 • Ασφάλεια ταξιδίου


Δεν περιλαμβάνονται:

 • Είσοδοι σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους

 • Ό,τι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό

 • Ποτά και αναψυκτικά κατά τη διάρκεια των γευμάτων

 • Φόρος διαμονής πληρωτέος επιτόπου στα ξενοδοχεία στην Ελλάδα (1,50€ ανά δωμάτιο ανά διανυκτέρευση)


ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

Η σειρά των ξεναγήσεων είναι δυνατόν να διαμορφωθεί για καλύτερη εκτέλεση του προγράμματος.

ΓΙΑ ΝΑ ΤΑΞΙΔΕΨΕΤΕ, ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ Ή ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΕ ΛΑΤΙΝΙΚΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ

Αναχωρήσεις04/01/2020

Φόρμα Συμμετοχής

Πρόγραμμα[+] Άνοιγμα Όλων

1η μέρα: 04/01/2020 ΑΘΗΝΑ - ΚΟΜΟΤΗΝΗ

Συγκέντρωση ώρα 7:30 π.μ. και αναχώρηση για Κομοτηνή με ενδιάμεσες στάσεις κατά την διαδρομή. Άφιξη στην Κομοτηνή και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

2η μέρα: 05/01/2020 ΚΟΜΟΤΗΝΗ - ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ

Μετά το πρωινό, αναχώρηση για Κωνσταντινούπολη. Διέλευση συνόρων. Διασχίζοντας την Ανατολική Θράκη, στάση στη Ραιδεστό, το σημερινό Τερκιντάγ. Άφιξη στην Πόλη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Προαιρετική κρουαζιέρα στο Βόσπορο όπου θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε και την Ευρωπαϊκή και την Ασιατική πλευρά της Βασιλεύουσας. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και το βράδυ προτείνουμε μία βολτα στον πεζόδρομο του Πέραν με τα εκατοντάδες μαγαζιά, εστιατόρια και το παραδοσιακό Τραμ να τον διασχίζει, διανυκτέρευση.

3η μέρα: 06/01/2020 ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ - ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΣΤΟ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ - ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΤΩΝ ΥΔΑΤΩΝ

Μετά το πρωινό θα επισκεφθούμε την ιστορική Μονή Βλαχέρνας όπου θα πάρουμε το αγίασμα μας και στη συνέχεια θα μεταβούμε στο Οικουμενικό Πατριαρχείο όπου Θα παρακολουθήσουμε τη δοξολογία των Θεοφανείων και τον Αγιασμό των Υδάτων από τον Οικουμενικό Πατριάρχη στον Κεράτιο Κόλπο. Στη συνέχεια θα επισκεφτούμε τα Ανάκτορα του Ντολμά Μπαχτσέ και τη Μονή της Χώρας (Καριγιέ Τζαμί) με τα εκπληκτικά βυζαντινά ψηφιδωτά. Προαιρετικό δείπνο με ζωντανή μουσική και χανουμάκια στην περιοχή Κουμ Καπί, επιστροφή στο ξενοδοχείο, διανυκτέρευση.

4η μέρα: 07/01/2020 ΠΡΙΓΚΗΠΟΝΗΣΑ

Μετά το πρωινό, μετάβαση με καραβάκι στα Πριγκηπονήσια, τα 4 νησιά διαμάντια, Πρώτη, Αντιγόνη, Χάλκη, Πρίγκηπος. Πρώτη στάση στην Χάλκη για να ανέβουμε με τα αμαξάκια στον λόφο της Ελπίδας όπου βρίσκεται η Θεολογική Σχολή.Στην συνέχεια μετάβαση στην  Πρίγκηπο θα κάνουμε την περιήγηση του νησιού και θα θαυμάσουμε τα παλιά αρχοντικά. Χρόνος ελεύθερος για μία βόλτα με άμαξες και για γεύμα. Επιστροφή στην Κωνσταντινούπολη. Μετάβαση στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

5η μέρα: 08/01/2020 ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Μετά το πρωινό, αναχώρηση για την κλασική ξενάγηση της πόλης. Θα δούμε το Βυζαντινό Ιππόδρομο, όπου βρίσκεται η στήλη του Θεοδοσίου και ο Χάλκινος Τρίποδας των Δελφών, τη θρυλική Αγία Σοφία, το Μπλέ Τζαμί [Σουλτάν Αχμέτ], το Παλάτι των Σουλτάνων Τοπ Καπί. Ελεύθερος χρόνος προκειμένου να παάρουμε μιά ανάσα και να δοκιμάσουμε κάποιες από τις γεύσεις των τοπικών εστιατορίων, στη συνέχεια θα επισκεφτούμε το Καπαλί Τσαρσί, μία από τις μεγαλύτερες σκεπαστές αγορές του κόσμου με τα 3.600 καταστήματα, όπου θα έχετε την ευκαιρία να ψωνίσετε ανάμεσα από χιλιάδες προϊόντα, όπως κοσμήματα, αντίκες, δέρμα, υφάσματα, χαλιά, τουριστικά αναμνηστικά, κεραμικά, προϊόντα ξύλου κλπ. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, διανυκτέρευση.

 

6η μέρα: 09/01/2020 ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΜΠΑΛΟΥΚΛΙ - ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ

Μετά το πρωινό επίσκεψη  στο Μπαλουκλί, όπου βρίσκονται οι τάφοι των Πατριαρχών. Εν συνεχεία αναχώρηση από την Κωνσταντινούπολη. Διέλευση συνόρων και άφιξη στην Καβάλα. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, διανυκτέρευση.

7η μέρα: 10/01/2020 ΚΑΒΑΛΑ - ΑΘΗΝΑ

Μετά το πρωινό αναχώρηση για Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις για γεύμα και καφέ.

Πληροφορίες[+] Άνοιγμα Όλων

X

  Συμπληρώστε όλα τα πεδία με


  Επιλογές Δωματίων