05 & 06/06/2021 ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ-ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

70

Διάρκεια: 2ήμερη

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΜΟΝΗΣ (ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΑΪΣΙΟΥ) ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΚΛΕΙΣΤΗ ΛΟΓΩ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ. ΑΝΤΙ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΟΣ, ΘΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΟΥΜΕΛΑ.

Τιμή συμμετοχής ανά άτομο σε δίκλινο: 70€

Επιβάρυνση μονόκλινου: 20€

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:


  • Μεταφορές και περιηγήσεις με βάση το πρόγραμμα

  • Μία διανυκτέρευση σε ξενοδοχείο με πρωινό

  • Αρχηγός – συνοδός


Δεν περιλαμβάνεται:

  • Είσοδοι σε μουσεία και αρχαιολογικούς  χώρους  • Ο φόρος διανυκτέρευσης ανά δωμάτιο ανά ημέρα

  • Ο,τιδήποτε αναφέρεται ως προαιρετικό

Αναχωρήσεις05/06/2021

Φόρμα Συμμετοχής

Πρόγραμμα[+] Άνοιγμα Όλων

1η μέρα

Αναχώρηση 7:30 π.μ. για Λαμία όπου θα κάνουμε την πρώτη μας στάση για καφέ, συνεχίζουμε μέσω του καινούριου αυτοκινητόδρομου για Λάρισα – Τέμπη, θα κατευθυνθούμε στον Πλαταμώνα, όπου θα παραμείνουμε για μεσημεριανό φαγητό. Το μεσημέρι μετάβαση στην Παναγιά Σουμελά, όπου θα παραμείνουμε για προσκύνημα. Στη συνέχεια τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Το βράδυ, προαιρετικά, θα μεταβούμε στη Θεσσαλονίκη για διασκέδαση και βόλτες στην πόλη. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, διανυκτέρευση.

2η μέρα

Πρωινό στο ξενοδοχείο και θα ξεκινήσουμε για την περιήγηση της πόλης, ξεκινώντας από την Άνω Πόλη και το Επταπύργιο και στην συνέχεια θα δούμε , την Αψίδα του Γαλέριου (Καμάρα), την Ροτόντα και το Λευκό Πύργο και τον ναό του Αγίου Δημητρίου. Θα καταλήξουμε στην πλατεία Αριστοτέλους, όπου θα έχουμε χρόνο για βόλτα, καφέ και αγορές γλυκισμάτων. Το μεσημέρι επιστροφή στην Αθήνα με ενδιάμεση στάση στην παραλία Κατερίνης για φαγητό.

Πληροφορίες[+] Άνοιγμα Όλων


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/patakistravel.gr/public_html/wp-content/themes/storefront-child/woocommerce/content-single-product.php on line 430

X

    Συμπληρώστε όλα τα πεδία με


    Επιλογές Δωματίων