11/09/2021 ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΥΔΡΑ-ΠΟΡΟΣ-ΑΙΓΙΝΑ

55

Διάρκεια: Μονοήμερη

Ώρα αναχώρησης από το γραφείο μας 7.00 πμ

Κρουαζιερόπλοιο: COSMOS

Λιμάνι Αναχώρησης: Μαρίνα Καλλιθέα — Ολυμπιακά Ακίνητα

Τιμή συμμετοχής: 55 ευρώ ο ενήλικας

35 ευρώ το πρώτο παιδί 5-12 ετών

Δωρεάν συμμετοχή το δεύτερο παιδί 5-12 ετών

 

 

Περιλαμβάνεται:

Μεταφορά από κ προς το γραφείο με πούλμαν μέχρι το λιμάνι αναχώρησης

Μεσημεριανό φαγητό μέσα στο κρουαζιερόπλοιο

 

 

Αναχωρήσεις11/09/2021

Φόρμα Συμμετοχής

Πρόγραμμα[+] Άνοιγμα Όλων

1η στάση ΥΔΡΑ

Με την άφιξή στο λιμάνι θα σας υποδεχθούν οι αξιωματικοί και οι πλοιοσυνοδοί μας για να σας οδηγήσουν είτε στο κεντρικό σαλόνι του πλοίου, όπου η ορχήστρα ήδη ανεβάζει τους ρυθμούς του κεφιού, είτε σε ένα από τα καταστρώματα του πλοίου που μπορείτε να απολαύσετε τη θέα κατά την αναχώρηση.

Στις 08.00 αναχωρούμε για τα 3 πιο όμορφα νησιά του Αργοσαρωνικού.

Λίγα λεπτά μετά την αναχώρηση, η ξεναγός και οι πλοιοσυνοδοί θα σας ζητήσουν να συγκεντρωθείτε σε ένα από τα σαλόνια του πλοίου για να γνωριστείτε και να σας δώσουν όλες τις πληροφορίες σχετικά με το πλοίο, το πρόγραμμα της κρουαζιέρας και τα νησιά ώστε να γίνει όσο το δυνατόν πιο ευχάριστη η ημέρα σας.

Ύδρα. Με την είσοδό μας στο λιμάνι, αντικρίζουμε τη νησιώτικη πολιτεία της και τα πανέμορφα σπίτια με τη χαρακτηριστική αρχιτεκτονική που απλώνονται αμφιθεατρικά μπροστά μας. Αν αυτό σας γοητεύσει, μόλις αποβιβαστείτε και αρχίσετε να περπατάτε στα σοκάκια της Ύδρας ή κάνετε μία βόλτα με τα γαϊδουράκια, τότε η γνωριμία με αυτό το νησί θα σας συναρπάσει.

Χρόνος Παραμονής: 1 ώρα & 50 λεπτά

2η στάση ΠΟΡΟΣ

Χρόνος Παραμονής : 50 λεπτά

 

Πόρος. Παρ’ ότι είναι το πιο μικρό από τα 3 νησιά έχει σαν πόλο έλξης το στενό κανάλι που χωρίζει το νησί από τις ακτές της Πελοποννήσου και προσφέρει μία καταπληκτική θέα στους επισκέπτες.

3η στάση ΑΙΓΙΝΑ

Χρόνος Παραμονής: 2 ώρες και 5 λεπτά

Αίγινα. Είναι το μεγαλύτερο από τα 3 νησιά και επειδή έχει πολλά ενδιαφέροντα εκτός του λιμανιού μπορείτε να επιλέξετε — με επιπλέον κόστος -, μία από τις 3 προαιρετικές εκδρομές που διοργανώνουμε.
1η Εκδρομή: Ξενάγηση στον Ναό της Αφαίας.
2η Εκδρομή: Πανοραμικός γύρος του νησιού.
3η Εκδρομή: Προσκύνημα στο Μοναστήρι του Αγίου Νεκταρίου.

Για όσους αποφασίσουν να παραμείνουν στην πόλη και το γραφικό λιμάνι του νησιού, ένας όμορφος περίπατος στα δρομάκια, την αγορά και τα ιστορικού ενδιαφέροντος σημεία σίγουρα θα τους εντυπωσιάσει.

 

 

 

 

 

 

 

 

Πληροφορίες[+] Άνοιγμα Όλων


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/patakistravel.gr/public_html/wp-content/themes/storefront-child/woocommerce/content-single-product.php on line 430

X

    Συμπληρώστε όλα τα πεδία με


    Επιλογές Δωματίων