30/4-3/5/2020 ΑΡΧΑΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑ -ΖΑΚΥΝΘΟΣ ΤΕΤΡΑΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ

195 180

Διάρκεια: ΤΕΤΡΑΗΜΕΡΗ

Τιμή συμμετοχής:195€   Τιμή μέλους:180€
Περιλαμβάνονται:
• Ακτοπλοϊκά εισιτήρια Κυλλήνη-Ζάκυνθος-Κυλλήνη
• περιηγήσεις-ξεναγήσεις με βάση το πρόγραμμα
• δύο διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο με πρωινό μπουφέ και ένα γεύμα (Ημιδιατροφή)
• αρχηγός του γραφείου
Δεν περιλαμβάνεται:
• Είσοδοι σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους
• Ο φόρος διανυκτέρευσης ανά δωμάτιο ανά ημέρα
• Ποτά και αναψυκτικά κατά τη διάρκεια των γευμάτων
• Ο,τιδήποτε αναφέρεται ως προαιρετικό

Αναχωρήσεις30/4/2020

Φόρμα Συμμετοχής

Πρόγραμμα[+] Άνοιγμα Όλων

1η μέρα: ΑΘΗΝΑ-ΟΛΥΜΠΙΑ-ΚΥΛΛΗΝΗ-ΖΑΚΥΝΘΟΣ

 

Αναχώρηση 7:30 π.μ. για Ισθμό όπου θα κάνουμε στάση για καφέ. Συνεχίζουμε μέσω Αιγίου για Πάτρα, άφιξη στην Ολυμπία, που είναι χτισμένη σε έναν μικρό λόφο κοντά στα ερείπια των λαμπρών και δοξασμένων οικοδομημάτων. Θα ξεναγηθούμε στον αρχαιολογικό χώρο και το μουσείο της πόλης με τοπικό ξεναγό. Παραμονή για μεσημεριανό φαγητό.  Συνεχίζουμε για το λιμάνι της Κυλλήνης, επιβίβαση στο F/B και άφιξη στη Ζάκυνθο. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο.Το απόγευμα επίσκεψη στον καταπράσινο λόφο Στράνη, εκεί όπου ο Διονύσιος Σολωμός εμπνεύστηκε τον Ύμνο εις την Ελευθερία.  Αναχώρηση για τον Κόκκινο Βράχο, όπου ο Ξενόπουλος έγραψε το ομώνυμο έργο Φωτεινή Σάντρη. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, δείπνο, διανυκτέρευση.

2η μέρα: ΜΟΥΣΕΙΟ ΣΟΛΩΜΟΥ-ΛΑΓΑΝΑΣ-ΚΕΡΙ-ΑΡΓΑΣΙ

Πρωινό και επίσκεψη στο ωραιότερο προάστιο του νησιού την Μπόχαλη με την πανοραμική θέα, όπου θα επισκεφτούμε την εκκλησία της Χρυσοπηγής. Συνεχίζουμε για το μουσείο Σολωμού, Κάλβου και επιφανών Ζακυνθινών. Στη συνέχεια πάμε στον κόλπο του Λαγανά όπου η προστατευόμενη περιοχή για την χελώνα Καρέτα Καρέτα. Το Κερί και η λίμνη Κεριού η επόμενη επίσκεψη. Θα συνεχίσουμε με την γνωριμία με το νησί πηγαίνοντας προς Αργάσι. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, δείπνο και διανυκτέρευση. 

3η μέρα ΜΑΧΑΙΡΑΔΟ-ΠΑΡΑΛΙΑ ΝΑΥΑΓΙΟΥ-ΒΟΛΙΜΕΣ

Αφού απολαύσουμε το πρωινό μας στο ξενοδοχείο, συνεχίζουμε και σήμερα την γνωριμία με το νησί. Θα ξεκινήσουμε με το κεφαλοχώρι Μαχαιράδο όπου θα επισκεφθούμε για να προσκυνήσουμε στην εκκλησία της Αγίας Μαύρας . Συνεχίζουμε με τα χωριά Αγ. Λέων, Έξω Χώρα, Μαριές, Αναφωνήτρια όπου θα κάνουμε στάση για να επισκεφθούμε την Ιερά Μονή όπου μόνασε ο Άγιος  Διονύσιος. Συνεχίζουμε την όμορφη διαδρομή μας για να φθάσουμε στον ’Αη  Γιώργη των Γκρεμνών απ΄ όπου θα δούμε την παραλία του Ναυαγίου ένα από τα ωραιότερα και τα πιο πολύ φωτογραφημένα τοπία της Ελλάδας. Αμέσως μετά περνώντας από τις Βολιμές θα καταλήξουμε στην παραλία του Αγίου Νικολάου. Σας προτείνουμε προαιρετικά την συμμετοχή σας με πλοιάριο στις Γαλάζιες σπηλιές (ατομικά έξοδα) μια εμπειρία μοναδική με τα χρωματικά όργια που κάνει το νερό από την αντανάκλαση του φωτός. Αργά το απόγευμα επιστροφή στο ξενοδοχείο μας, Δείπνο και Διανυκτέρευση.

 

4η μέρα ΑΓΙΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ-ΚΥΛΛΗΝΗ-ΑΘΗΝΑ

Μετά το πρωινό θα επισκεφθούμε τον πολιούχο του νησιού Άγιο Διονύσιο και στη συνέχεια χρόνος ελεύθερος για να ολοκληρώσουμε τη γνωριμία μας με το Φιόρο του Λεβάντε και να απολαύσουμε το γεύμα στην πόλη. Επιβίβαση στο F/B, άφιξη στην Κυλλήνη και αναχώρηση για Αθήνα με ενδιάμεση στάση για καφέ.

Πληροφορίες[+] Άνοιγμα Όλων


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/patakistravel.gr/public_html/wp-content/themes/storefront-child/woocommerce/content-single-product.php on line 430

X

    Συμπληρώστε όλα τα πεδία με


    Επιλογές Δωματίων