10 – 16/9/2021 ΚΡΗΤΗ (ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΣ – ΚΝΩΣΣΟΣ – ΗΡΑΚΛΕΙΟ – ΜΑΤΑΛΑ – ΕΛΟΥΝΤΑ – ΣΠΙΝΑΛΟΓΚΑ – ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ – ΑΡΚΑΔΙ – ΡΕΘΥΜΝΟ – ΧΑΝΙΑ – ΤΑΦΟΙ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ – ΘΕΡΙΣΟ – ΑQUARIUM ΓΟΥΒΕΣ – ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΛΑΣΙΘΙΟΥ)

310

Διάρκεια: 7ήμερη

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ : 310 €


       Η ΤΙΜΗ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ :

 
- ΠΟΥΛΜΑΝ  ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑΣ  ΓΙΑ ΟΛΗ  ΤΗΝ ΕΚΔΡΟΜΗ  ( ΤΟ ΠΟΥΛΜΑΝ   ΔΕΝ  ΘΑ ΜΠΕΙ  ΣΤΟ ΠΛΟΙΟ ) ( πληρεί τις προϋποθέσεις  απολύμανσης /  καθαριότητας,  με αντισηπτικό στην είσοδο  &  με  πληρότητα το 85 % )  σύμφωνα με το πρωτόκολλο

- ΞΕΝΑΓΟΣ  ΣΤΗΝ ΚΝΩΣΣΟ

- 4 ΔΙΑΝ/ΣΕΙΣ ΣΤΟ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΟ  ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ  3  ΑΣΤΕΡΩΝ CENTRAL HERSONISSOS HOTEL  ΣΤΗ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟ:  https://centralhersonissos.com/en/  ME ΠΡΩΙΝΟ ΜΠΟΥΦΕ

- 4  ΔΕΙΠΝΑ
- ΑΚΤΟΠΛΟΙΚΑ  ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΘΕΣΗ   ΠΕΙΡΑΙΑΣ – ΗΡΑΚΛΕΙΟ & ΧΑΝΙΑ – ΠΕΙΡΑΙΑΣ

- Φ.Π.Α.
- ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΣΤΙΚΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ

- ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ

- ΑΡΧΗΓΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ :

ΝΕΟΣ ΦΟΡΟΣ ΔΙΑΜΟΝΗΣ – ΠΛΗΡΩΤΕΟΣ ΣΤΗ RECEPTION ΤΟΥ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ,

ΕΙΣΟΔΟΙ ΣΕ ΜΟΥΣΕΙΑ , ΙΣΤΟΡΙΚΟΥΣ-ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ & O,ΤΙΔΗΠΟΤΕ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΑ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ : ΕΑΝ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ ΚΑΜΠΙΝΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΧΑΝΙΑ – ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΓΙΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ &   ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ

Αναχωρήσεις10/09/2021

Φόρμα Συμμετοχής

Πρόγραμμα[+] Άνοιγμα Όλων

1η μέρα ΠΕΙΡΑΙΑΣ – ΠΛΟΙΟ

Συγκέντρωση στις 19.00 π.μ. στο λιμάνι του Πειραιά. Επιβίβαση στο καράβι και αναχ/ση στις 21.00 για το λιμάνι του Ηρακλείου. Διαν/ση εν πλω.

2η μέρα ΗΡΑΚΛΕΙΟ – ΚΝΩΣΣΟΣ – ΜΑΤΑΛΑ – ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΣ

Άφιξη το πρωί στο λιμάνι του Ηρακλείου 06.00 π.μ., στάση για καφέ και μπουγάτσα στην πλατεία Λιονταριών. Στη  συνέχεια θα αναχωρήσουμε για τον αρχαιολογικό χώρο της Κνωσσού. ( Το μινωικό ανάκτορο είναι ο κύριος επισκέψιμος χώρος της Κνωσού (ή Κνωσσού), σημαντικής πόλης κατά την αρχαιότητα, με συνεχή ζωή από τα νεολιθικά χρόνια έως τον 5 αιώνα π.Χ. . Κατόπιν αναχώρηση για Μάταλα στη διασημότερη παραλία των χίπηδων την δεκαετία του 1960. Χρόνος ελεύθερος για μπάνιο και φαγητό . Συνεχίζουμε για το ξενοδοχείο μας , τακτοποίηση στα δωμάτια και ξεκούραση έως το δείπνο . Διανυκτέρευση.

3η μέρα ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΣ – ΕΛΟΥΝΤΑ – ΣΠΙΝΑΛΟΓΚΑ – ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΛΑΣΗΘΙΟΥ –ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ –ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΣ

Πρωινό και αναχώρηση για τη γραφική Ελούντα. Λίγο αργότερα με μικρό πλοιάριο (έξοδα ατομικά) θα γνωρίσουμε το μαρτυρικό νησί της Σπιναλόγκα. και συνεχίζουμε στο Οροπέδιο Λασιθίου  από το καινούργιο φράγμα του Αποσελέμημε στάση στο Σελί, στους Μύλους και αμέσως μετά επίσκεψη στο Σπήλαιο που γεννήθηκε ο Δίας, το Δικταίον Άντρον.Συνεχίζουμε για προαιρετικό φαγητό. Στη συνέχεια περνάμε από τα δεκατέσσερα χωριά του οροπεδίου σε μια φανταστική διαδρομή  με μύλους και όμορφα γόνιμα μέρη με πολλά δένδρα με ποικίλα φρούτα. Συνεχίζουμε για τον Άγιο Νικόλαο. Με θέα στον πανέμορφο κόλπο του Μιραμπέλλου (mirabello= «κοίτα ωραία»), όπως ονομάστηκε από τους μαγεμένους από το γαλάζιο της θάλασσας Βενετσιάνους. Η πρωτεύουσα-στολίδι του νομού Λασιθίου, ο Άγιος Νικόλαος, μας αποκαλύπτεται σε όλο του το μεγαλείο στην περιήγηση που θα κάνουμε. Σχετική παραμονή. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας, ξεκούραση. Δείπνο, διαν/ση.

4η μέρα ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΣ – ΑΡΚΑΔΙ – ΡΕΘΥΜΝΟ – ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΣ

Πρωινό και αναχώρηση για την πανέμορφη πόλη του Ρεθύμνου με ενδιάμεση στάση στη Μονή Αρκάδιου. Η Μονή Αρκαδίου απέχει 23 χιλιόμετρα από την πόλη του Ρεθύμνου και η πρώτη ολοκληρωμένη φρουριακή μορφή της δημιουργήθηκε την τελευταία περίοδο της Ενετοκρατίας. Το σημαντικότερο μέρος της Μονής Αρκαδίου είναι ο κεντρικός δίκλιτος ναός, το Καθολικόν, που είναι αφιερωμένος στη Μεταμόρφωση του Σωτήρος. Κατόπιν επίσκεψη στην πόλη του Ρεθύμνου το οποίο θεωρείται μια  από τις πιο καλοδιατηρημένες αναγεννησιακές πόλεις και συνδυάζει την ανατολίτικη όψη της Τουρκοκρατίας με την Ενετική αρχιτεκτονική που κυριαρχεί στο  κάστρο Φορτέτζα. Παραμονή . Στη συνέχεια επιστροφή στο ξενοδοχείο , δείπνο ,διανυκτέρευση .

5η μέρα ΑquariumΓούβες, -Ηράκλειο

Πρωινό και ακολουθεί εκδρομή στο Aquarium στις Γούβες Σύγχρονο ενυδρείο με 200+ είδη θαλάσσιων ζώων από τη Μεσόγειο, μεταξύ των οποίων και καρχαρίες. Στη συνέχεια θα ακολουθήσει περιήγηση της πόλης του Ηρακλείου. Ο Δήμος Ηρακλείου, όπως προέκυψε με το πρόγραμμα Καλλικράτης, είναι ο τέταρτος πολυπληθέστερος της χώρας με 173.993 κατοίκους. Πρωτεύουσα του νησιού, του ομώνυμου νομού και της επαρχίας Τεμένους, σήμερα αποτελεί έδρα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης, της Περιφέρειας Κρήτης (επανήλθε ως πρωτεύουσα το 1971), καθώς επίσης έδρα της Εκκλησίας της Κρήτης και του Αρχιεπισκόπου της. Σχετική παραμονή και στη συνέχεια επιστροφή στο ξενοδοχείο μας , ξεκούραση ,δείπνο . Στη συνέχεια στις 20.30 θα αναχωρήσουμε για τα Μάλια. Παραμονή έως τις 23.00 όπου θα αναχωρήσουμε για να επιστρέψουμε στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

6η μέρα ΤΑΦΟΙ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ – ΘΕΡΙΣΟ – ΧΑΝΙΑ - ΠΛΟΙΟ

Πρωινό και αναχώρηση για τους Τάφους των Βενιζέλων στο Ακρωτήρι μέσα σ’ ένα μαγευτικό άλσος με μοναδική θέα στη πόλη. Εν συνεχεία αναχώρηση για Θέρισο ένα ιστορικό χωριό του Δήμου Χανίων του ομώνυμου νομού της Κρήτης που διαδραμάτισε σημαντικό ρόλο στα διάφορα επαναστατικά κινήματα της Κρήτης του 19ου αιώνα ,παραμονή για προαιρετικό φαγητό .Κατόπιν επίσκεψη στην πανέμορφη πόλη των Χανίων. Άφιξη και περίπατο στο Βενετσιάνικο λιμάνι, τη Φορτέζα, τα καλντερίμια και τα γραφικά δρομάκια.. Σχετική παραμονή έως την επιβίβασή μας στο πλοίο το οποίο αναχωρεί 22.00 . Διαν/ση εν πλω.

7η μέρα ΠΕΙΡΑΙΑΣ

Άφιξη νωρίς το πρωί 06.30 π.μ στο λιμάνι του Πειραιά με τις καλύτερες εντυπώσεις

Πληροφορίες[+] Άνοιγμα Όλων


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/patakistravel.gr/public_html/wp-content/themes/storefront-child/woocommerce/content-single-product.php on line 430

X

    Συμπληρώστε όλα τα πεδία με


    Επιλογές Δωματίων