18 – 22/06/2021 ΠΕΝΤΑΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΓΥΡΟΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ

260 235

Διάρκεια: 5ήμερη

Τιμή συμμετοχής: 260€ Έγκαιρη συμμετοχή (κρατήσεις μέχρι 05/06)

Επιβάρυνση μονοκλίνου:80€

 

Περιλαμβάνονται:


  • Μεταφορά με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν

  • 4 διανυκτερεύσεις  με πρωινό μπουφέ στο ξενοδοχείο Royal στο Κανόνι

  • Περιηγήσεις – ξεναγήσεις βάσει προγράμματος

  • Έμπειρος αρχηγός του γραφείου μας

  • Εισιτήρια F/B

  • Ασφάλεια ταξιδίου

Αναχωρήσεις18/06/2021

Φόρμα Συμμετοχής

Πρόγραμμα[+] Άνοιγμα Όλων

1η μέρα:

Αναχώρηση 6:30 π.μ. για Ισθμό – Κιάτο, όπου στάση για καφέ. Συνεχίζουμε για Αίγιο, όπου περνώντας την αερογέφυρα Ρίου – Αντιρρίου θα βρεθούμε στη Ρούμελη. Κατόπιν θα περάσουμε από το Μεσολόγγι και αφού δούμε τη λίμνη Λυσιμάχεια και το φράγμα του Αχελώου θα καταλήξουμε στην Αμφιλοχία όπου θα γευματίσουμε. Η διαδρομή μας συνεχίζεται δίπλα στο ξακουστό γεφύρι της Άρτας, πάνω από τον ποταμό Άραχθο και άφιξη στην Ηγουμενίτσα. Επιβίβαση στο F/B και απόπλους για το Νησί των Φαιάκων. Μετάβαση στο ξενοδοχείο όπου τακτοποίηση στα δωμάτια. Διανυκτέρευση.

2η μέρα:

Μετά το πρωινό μετάβαση στην Κέρκυρα, στην διαδρομή θα επισκεφθούμε το ανάκτορο του ΜΟΝ ΡΕΠΟ. συνεχίζουμε  για επίσκεψη και προσκύνημα στον Άγιο Σπυρίδωνα και στο σεπτό σκήνωμά του. Ύστερα θα ακολουθήσει επίσκεψη της πόλης. Θα δούμε κατά σειρά τη μεγάλη και ωραία πλατεία Σπιανιάδα, την Κόντρα Φόσσα, το Λιστόν, τα παλιά Ανάκτορα κτισμένα από Γάλλους, τα δύο μεγαλοπρεπή Ενετικά Φρούρια «Παλιό και Νέο». Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας στο Κανόνι, ώστε να έχουμε τον χρόνο να απολαύσουμε το όμορφο σημείο με την θέα στο Ποντικονήσι και την Παναγία των Βλαχερνών, μπορούμε να μεταβούμε  με τις βάρκες.   Το απόγευμα επίσκεψη στη Μονή Πλατυτέρας με τον τάφο του Ιωάννη Καποδίστρια.   Το βράδυ επιστροφή στο ξενοδοχείο.

3η μέρα:

Μετά το πρωινό και μέσω ωραιότατης διαδρομής, φθάνουμε στην Παλαιοκαστρίτσα, επίσκεψη στο βυζαντινό Μοναστήρι της Παναγίας και το μικρό του μουσείο, όπου εκτίθενται οστά παράξενων θαλασσινών μεγαθηρίων. Αναχώρηση για Ρόδα, παραμονή για μπάνιο και γεύμα. Το απόγευμα μετάβαση στην  Κασσιώπη όπου θα επισκεφθούμε το παραθαλάσσιο χωριό που απέχει ελάχιστα από τις απέναντι Αλβανικές ακτές και τους Αγίους Σαράντα. Στην συνέχεια μέσω Ύψους,  Δασιάς, επιστρέφουμε στο ξενοδοχείο. Το βράδυ προαιρετικά μπορούμε να μεταβούμε σε ταβέρνα για διασκέδαση. Διανυκτέρευση.

4η μέρα:

Πρωινό στο ξενοδοχείο και αναχώρηση για το χωριό Γαστούρι, όπου βρίσκεται το περίφημο Αχίλλειο Ανάκτορο, στάση και προαιρετική επίσκεψη σε αυτό, στο καζίνο και τους πανέμορφους κήπους. Το μεσημέρι μετάβαση στις Μπενίτσες  όπου θα παραμείνουμε για μπάνιο και γεύμα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο για ξεκούραση και αργά το απόγευμα με το πούλμαν θα πάμε  στο χωριό Πέλεκας για την παρακολούθηση του ηλιοβασιλέματος. Επιστροφή στο ξενοδοχείο και ο υπόλοιπος χρόνος ελεύθερος. Διανυκτέρευση.

5η μέρα:

Το πρωί θα αποχαιρετίσουμε το πανέμορφο νησί και θα επιβιβαστούμε στο F/B για Ηγουμενίτσα. Στην συνέχεια μέσω θαυμάσιας διαδρομής θα διασχίσουμε την Ήπειρο και στη συνέχεια την Ρούμελη για να καταλήξουμε στην Αθήνα με ανάλογες στάσεις καθ’οδόν.

Πληροφορίες[+] Άνοιγμα Όλων


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/patakistravel.gr/public_html/wp-content/themes/storefront-child/woocommerce/content-single-product.php on line 430

X

Συμπληρώστε όλα τα πεδία με


Επιλογές Δωματίων