11-15/8/2017 ΠΕΝΤΑΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΓΥΡΟΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ

240

Διάρκεια: 5ήμερη

Τιμή συμμετοχής: 240€

Επιβάρυνση μονοκλίνου:80€

 

Περιλαμβάνονται:


  • Μεταφορά με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν

  • Ξενοδοχείο με πρωινό μπουφέ

  • Περιηγήσεις – ξεναγήσεις βάσει προγράμματος

  • Έμπειρος αρχηγός του γραφείου μας

  • Εισιτήρια F/B

  • Ασφάλεια ταξιδίου

Αναχωρήσεις11/08/2018

Φόρμα Συμμετοχής

Πρόγραμμα[+] Άνοιγμα Όλων

1η μέρα:

Αναχώρηση 6:30 π.μ. για Ισθμό – Κιάτο, όπου στάση για καφέ. Συνεχίζουμε για Αίγιο, όπου περνώντας την αερογέφυρα Ρίου – Αντιρρίου θα βρεθούμε στη Ρούμελη. Κατόπιν θα περάσουμε από το Μεσολόγγι και αφού δούμε τη λίμνη Λυσιμάχεια και το φράγμα του Αχελώου θα καταλήξουμε στην Αμφιλοχία όπου θα γευματίσουμε. Η διαδρομή μας συνεχίζεται δίπλα στο ξακουστό γεφύρι της Άρτας, πάνω από τον ποταμό Άραχθο και άφιξη στην Ηγουμενίτσα. Επιβίβαση στο F/B και απόπλους για το Νησί των Φαιάκων. Μετάβαση στο ξενοδοχείο όπου τακτοποίηση στα δωμάτια. Διανυκτέρευση.

2η μέρα:

Μετά το πρωινό μετάβαση στην Κέρκυρα, ελεύθερος χρόνος για επίσκεψη και προσκύνημα στον Άγιο Σπυρίδωνα και στο σεπτό σκήνωμά του. Ύστερα θα ακολουθήσει επίσκεψη της πόλης. Θα δούμε κατά σειρά τη μεγάλη και ωραία πλατεία Σπιανιάδα, την Κόντρα Φόσσα, το Λιστόν, τα παλιά Ανάκτορα κτισμένα από Γάλλους, τα δύο μεγαλοπρεπή Ενετικά Φρούρια «Παλιό και Νέο». Μετά θα συνεχίσουμε για Μον Ρεπό και Κανόνι, από όπου η θέα προς το γραφικό Ποντικονήσι και την ιστορική Μονή των Βλαχερνών, είναι εξαιρετική. Σχετική παραμονή και επίσκεψη στα αξιοθέατα αυτά με τις βαρκούλες. Στη συνέχεια επιστροφή στο ξενοδοχείο. Ελεύθερος χρόνος για μπάνιο και γεύμα στις Μπενίτσες. Το βράδυ προαιρετική διασκέδαση σε κέντρο. Διανυκτέρευση.

3η μέρα:

Μετά το πρωινό και μέσω ωραιότατης διαδρομής, φθάνουμε στην Παλαιοκαστρίτσα, επίσκεψη στο βυζαντινό Μοναστήρι της Παναγίας και το μικρό του μουσείο, όπου εκτίθενται οστά παράξενων θαλασσινών μεγαθηρίων. Αναχώρηση για Ρόδα, παραμονή για μπάνιο και γεύμα. Το απόγευμα μέσω Κασσιώπης, Δασιάς, επιστρέφουμε στο ξενοδοχείο. Το βράδυ ελεύθερο. Διανυκτέρευση.

4η μέρα:

Πρωινό στο ξενοδοχείο και αναχώρηση για το χωριό Γαστούρι, όπου βρίσκεται το περίφημο Αχίλλειο Ανάκτορο, στάση και προαιρετική επίσκεψη σε αυτό, στο καζίνο και τους πανέμορφους κήπους. Το απόγευμα επίσκεψη στη Μονή Πλατυτέρας με τον τάφο του Ιωάννη Καποδίστρια. Μετάβαση στο χωριό Πέλεκα για την παρακολούθηση του ηλιοβασιλέματος και επιστροφή στο ξενοδοχείο. Υπόλοιπος χρόνος ελεύθερος. Διανυκτέρευση.

5η μέρα:

Το πρωί θα αποχαιρετίσουμε το πανέμορφο νησί και θα επιβιβαστούμε στο F/B για Ηγουμενίτσα. Στην συνέχεια μέσω θαυμάσιας διαδρομής θα διασχίσουμε την Ήπειρο και στη συνέχεια την Ρούμελη για να καταλήξουμε στην Αθήνα με ανάλογες στάσεις καθ’οδόν.

Πληροφορίες[+] Άνοιγμα Όλων


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/patakistravel.gr/public_html/wp-content/themes/storefront-child/woocommerce/content-single-product.php on line 430

X

Συμπληρώστε όλα τα πεδία με


Επιλογές Δωματίων