11-15/8/2018 ΜΑΡΓΑΡΙΤΑΡΙΑ ΘΡΑΚΗΣ – ΣΑΜΟΘΡΑΚΗ ΠΕΝΘΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ

220

Διάρκεια: 5ήμερη

Τιμή συμμετοχής: 220 €

 

Επιβάρυνση μονοκλίνου: 60 €

 

Περιλαμβάνονται:


  • Μεταφορά με πολυτελές πούλμαν

  • Ξενοδοχείο με πρωινό μπουφέ

  • Εισιτήρια F/B Σαμοθράκη

  • Περιηγήσεις – ξεναγήσεις βάσει προγράμματος

  • Αρχηγός του γραφείου

  • Ασφάλεια ταξιδιού


 

Αναχωρήσεις11/08/2018

Φόρμα Συμμετοχής

Πρόγραμμα[+] Άνοιγμα Όλων

1η μέρα ΑΘΗΝΑ-ΚOMOTHNH

Αναχώρηση 8:00 πμ. μέσω Εθνικής Οδού Αθηνών – Λαμίας όπου στάση στην Αλαμάνα για καφέ. Στη συνέχεια μέσω Στυλίδας – Βελεστίνου – Λάρισας – Τεμπών άφιξη στον Πλαταμώνα όπου ελεύθερος χρόνος για φαγητό και μπάνιο. Κατόπιν μέσω Εγνατίας Οδού άφιξη στην Κομοτηνή όπου τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, διανυκτέρευση.

 

2η μέρα ΚΟΜΟΤΗΝΗ - ΞΑΝΘΗ - ΜΟΝΗ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΑΡΧΑΓΓΕΛΙΩΤΙΣΣΑΣ - ΠΟΡΤΟ ΛΑΓΟΣ - ΛΙΜΝΗ ΒΙΣΤΩΝΙΔΑ - ΚΟΜΟΤΗΝΗ

Μετά το πρωινό αναχώρηση για την Μονή Παναγίας Αρχαγγελιώτισσας, όπου θα επισκεφθούμε το μοναστήρι και θα προσκυνήσουμε. Στην συνέχεια μετάβαση στην Ξάνθη όπου θα έχουμε αρκετό χρόνο για επίσκεψη της Παλιάς πόλης και των αξιοθέατων. Το μεσημέρι θα βρεθούμε στο Πόρτο Λάγος όπου παραμονή για μπάνιο και φαγητό. Το απόγευμα θα πάρουμε την παλιά εθνική οδό για Κομοτηνή, προκειμένου να δούμε την Λιμνοθάλασσα της Βιστωνίδας  και να επισκεφθούμε τα δύο εκκλησάκια μέσα στην λίμνη. Του Αγίου Νικολάου και της Παναγίας της Παντάνασσας που είναι μετόχια της Ιεράς Μονής Βατοπεδίου. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

3η μέρα ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ-ΦΕΡΕΣ-ΔΕΛΤΑ ΕΒΡΟΥ-ΣΟΥΦΛΙ-ΔΑΔΙΑ

Πρωινό και αναχωρούμε για Αλεξανδρούπολη – Φέρες όπου θα επισκεφθούμε το καστρομονάστηρο της Παναγίας της Κοσμοσωτήρας και θα ενημερωθούμε για τον υδροβιότοπο του Έβρου που θα επισκεφθούμε στη συνέχεια. Μετάβαση στο Σουφλί όπου στάση και επίσκεψη στα εργαστήρια μεταξωτών προϊόντων. Παραμονή για μεσημεριανό φαγητό. Το απόγευμα επίσκεψη, στο δάσος της Δαδιάς. Επιστροφή στην Κομοτηνή. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, διανυκτέρευση.

4η μέρα ΚΟΜΟΤΗΝΗ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ-ΣΑΜΟΘΡΑΚΗ

Μετά το πρωινό αναχώρηση για Αλεξανδρούπολη, επιβίβαση στο πλοίο και απόπλους για Σαμοθράκη. Άφιξη στο νησί και περιήγηση αυτού, ξεκινώντας από το μουσείο όπου βρίσκεται αντίγραφο του αγάλματος της Νίκης της Σαμοθράκης. Συνεχίζουμε για Θέρμο όπου θα θαυμάσουμε τους καταρράκτες και θα απολαύσουμε το φαγητό μας. Το απόγευμα με το πλοίο θα περάσουμε στην Αλεξανδρούπολη όπου θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για να απολαύσουμε τον καφέ μας στην παραλία της πόλης. Επιστροφή στην Κομοτηνή. Διανυκτέρευση.

 

5η μέρα ΚΟΜΟΤΗΝΗ-ΚΑΒΑΛΑ-ΑΘΗΝΑ

Μετά το πρωινό παίρνουμε το δρόμο της επιστροφής με ενδιάμεση στάση για καφέ στην Καβάλα, όπου θα έχουμε την δυνατότητα να απολαύσουμε τον καφέ μας. Συνεχίζουμε μέσω Εγνατίας Οδού για Παραλία Κατερίνης  όπου παραμονή για γεύμα. Επιστροφή στην Αθήνα με τελευταία στάση για καφέ στη περιοχή της Λαμίας. 

Πληροφορίες[+] Άνοιγμα Όλων


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/patakistravel.gr/public_html/wp-content/themes/storefront-child/woocommerce/content-single-product.php on line 430

X

    Συμπληρώστε όλα τα πεδία με


    Επιλογές Δωματίων