12-13/9/2020 ΠΟΡΤΟ ΧΕΛΙ – ΣΠΕΤΣΕΣ – ΕΡΜΙΟΝΗ ΑΝΑΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΑΡΜΑΤΑΣ

70

Διάρκεια: 2ημερη

1η μέρα: Αναχώρηση 8.00 πμ. με ενδιάμεση στάση για καφέ. Στη συνέχεια θα πάμε στο Σοφικό όπου θα επισκεφθούμε την Μονή Ταξιαρχών που ιδρύθηκε το 1941 και μέσω Τραχιάς – Κρανιδίου φτάνουμε στο Πόρτο Χέλι. Παραμονή για μπάνιο και γεύμα. Ύστερα θα τακτοποιηθούμε στο ξενοδοχείο για ξεκούραση.  Το απόγευμα με τα θαλάσσια ταξί θα επισκεφθούμε τις Σπέτσες, το νησί της Μπουμπουλίνας, όπου θα επισκεφτούμε το μουσείο της και θα απολαύσουμε τον απογευματινό μας καφέ. Επιστροφή στο ξενοδοχείο αργά το βράδυ. Διανυκτέρευση.

2η μέρα: Μετά το πρωινό μας θα αναχωρήσουμε για Κρανίδι – Ερμιόνη όπου θα επισκεφθούμε να προσκυνήσουμε την περίφημη Μονή Αγίων Αναργύρων. Στη συνέχεια θα μεταβούμε στον Ερμιόνη, παραμονή για μεσημεριανό γεύμα και μπάνιο. Αργά το απόγευμα επιστροφή στην Αθήνα με ενδιάμεση στάση για καφέ.

Τιμή συμμετοχής: 70,00€

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:


 • Μεταφορές και περιηγήσεις με βάση το πρόγραμμα

 • Μία διανυκτέρευση στο ξενοδοχείο AKS HOTEL 4* στο Πόρτο Χέλι με πρωινό

 • Αρχηγός - συνοδός


Δεν περιλαμβάνεται:

 • Είσοδοι σε μουσεία και αρχαιολογικούς  χώρους • Ο φόρος διανυκτέρευσης ανά δωμάτιο ανά ημέρα (3 €)

 • Ποτά και αναψυκτικά κατά τη διάρκεια των γευμάτων

 • Εισιτήρια καραβιού Κόστα-Σπέστες-Κόστα (3 € ανά διαδρομή)

 • Ο,τιδήποτε αναφέρεται ως προαιρετικό


ΟΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΑΡΜΑΤΑΣ ΔΕ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ. Η ΕΚΔΡΟΜΗ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ.

Αναχωρήσεις12/9/2020

Φόρμα Συμμετοχής

Πρόγραμμα[+] Άνοιγμα Όλων


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/patakistravel.gr/public_html/wp-content/themes/storefront-child/woocommerce/content-single-product.php on line 344

Πληροφορίες[+] Άνοιγμα Όλων


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/patakistravel.gr/public_html/wp-content/themes/storefront-child/woocommerce/content-single-product.php on line 430

X

  Συμπληρώστε όλα τα πεδία με


  Επιλογές Δωματίων