12-16/8/2020 ΚΟΜΟΤΗΝΗ-ΘΑΣΟΣ-ΠΟΡΤΟ ΛΑΓΟΣ-ΒΙΣΤΩΝΙΔΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ

215

Διάρκεια: 5ημερη

Τιμή συμμετοχής: 215€

Επιβάρυνση μονόκλινου:60€

 

 

 

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:


 • Μεταφορές και περιηγήσεις με πολυτελές πούλμαν  βάσει  προγράμματος

 • Τέσσερις διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο στο Anatolia Hotel στην Κομοτηνή

 • Εισιτήρια πλοίου Κεραμωτή-Θάσος-Κεραμωτή

 • Αρχηγός – συνοδός

 • Ασφάλεια ταξιδιού αστικής ευθύνης


 

Δεν περιλαμβάνεται:

 • Είσοδοι σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους

 • Οτιδήποτε αναφέρεται ως προαιρετικό


 

 

Αναχωρήσεις12/8/2020

Φόρμα Συμμετοχής

Πρόγραμμα[+] Άνοιγμα Όλων

1η μέρα ΑΘΗΝΑ - ΚΟΜΟΤΗΝΗ

Αναχώρηση στις 7.30, με στάσεις στην περιοχή της Λαμίας και της Λάρισας, μέσω Εγνατίας Οδού, φτάνουμε στην πόλη της Κομοτηνής. Τακτοποιούμαστε στο ξενοδοχείο και έχουμε ελεύθερο χρόνο για γνωριμία της πόλης . Διανυκτέρευση.

2η μέρα ΘΑΣΟΣ

Μετά το πρωινό μας θα πάμε στην Κεραμωτή, γραφική παραλιακή κωμόπολη με θαυμάσιες αμμουδιές σπάνιας φυσικής ομορφιάς, απλωμένη στο δέλτα του Νέστου, σε περιοχή όπου καλλιεργούνται σπαράγγια. Ύστερα με F/B θα περάσουμε από την Κεραμωτή στο Λιμένα της Θάσου. Πρωτεύουσα του νησιού η πόλη της Θάσου, που είναι χτισμένη στην θέση της ομώνυμης αρχαίας πόλης. Εκεί θα επισκεφθούμε το αρχαιολογικό μουσείο και στη συνέχεια τα Λιμενάρια, παραλιακή κωμόπολη με αξιόλογη τουριστική κίνηση και λιμάνι, όπου δένουν ταχύπλοα, αλιευτικά και βάρκες. Παραμονή για γεύμα και μπάνιο. Αργότερα θα φτάσουμε στο Μοναστήρι του Αρχαγγέλου, χτισμένο σε επιβλητική τοποθεσία, στις νότιες ακτές του νησιού. Το απόγευμα επιβίβαση στο πλοίο για την επιστροφή μας στην Κεραμωτή.  Επιστροφή στη Κομοτηνή. Διανυκτέρευση.

 

3η μέρα ΔΕΛΤΑ ΕΒΡΟΥ-ΦΕΡΕΣ-ΣΟΥΦΛΙ-ΔΑΣΟΣ ΔΑΔΙΑΣ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ

Μετά το πρωινό, αναχώρηση για τις Φέρες και επίσκεψη στην Θεοτόκο Κοσμοσωτήρα για προσκύνημα.Ύστερα, θα μεταβούμε στο Δέλτα του Έβρου όπου το κέντρο πληροφόρησης θα μας περιηγήσει προαιρετικά στην περιοχή με βάρκες. Συνεχίζουμε για το Εθνικό Πάρκο του Δάσους Δαδιάς, όπου θα κάνουμε τον περίπατο μας. Έπειτα, θα οδεύσουμε για το Σουφλί, όπου θα έχουμε ξενάγηση στο εργοστάσιο με τα παραδοσιακά μεταξωτά. Ελεύθερος χρόνος για μεσημεριανό φαγητό. Πριν την επιστροφή μας στο ξενοδοχείο, θα απολαύσουμε τον καφέ μας στην Αλεξανδρούπολη, βγάζοντας και μια αναμνηστική φωτογραφία στο φάρο της. Επιστροφή στην Κομοτηνή. Διανυκτέρευση.

4η μέρα ΞΑΝΘΗ - ΠΟΡΤΟ ΛΑΓΟΣ - ΒΙΣΤΩΝΙΔΑ

Μετά το πρωινό, αναχώρηση για Ξάνθη όπου πρώτη μας επίσκεψη θα είναι το μοναστήρι της Παναγίας Αρχαγγελιώτισσας. Αφού προσκυνήσουμε, μετάβαση στην πόλη. Αμφιθεατρικά χτισμένη στους πρόποδες της οροσειράς της Ροδόπης, η Ξάνθη αποτελεί το στολίδι της Θράκης, του μοναδικού αυτού μέρους της Ελλάδας που συνδέει την Μαύρη Θάλασσα με το Αιγαίο και την Ευρώπη με την Ασία. Ο ποταμός Κόσυνθος χωρίζει την πόλη της Ξάνθης σε δύο μέρη: στο δυτικό που εμπερικλείει την Παλιά και την Νέα Πόλη και στο ανατολικό, τον λεγόμενο συνοικισμό «Σαμακώβ» που είναι πιο αραιοκατοικημένος και χαρακτηρίζεται από το όμορφο φυσικό του περιβάλλον. Και τα δύο κομμάτια διατηρούν ακόμη το παραδοσιακό άρωμά τους και γοητεύουν τον επισκέπτη με την αρχοντιά και την μεγαλοπρέπειά τους. Τα στενά σοκάκια της Παλιάς Πόλης στολίζουν καλοδιατηρημένα αρχοντικά με χαρακτηριστική αρχιτεκτονική , καθώς αποτελούν ένα εκπληκτικό μείγμα διαφόρων τεχνοτροπιών: του ελληνικού νεοκλασικισμού, της τοπικής αρχιτεκτονικής και της οθωμανικής τεχνοτροπίας. Αν προσθέσει κανείς τις υπέροχες εκκλησίες και τις γραφικές πλατείες, η Παλιά Πόλη σίγουρα αποτελεί ένα ζωντανό υπαίθριο μουσείο που εξακολουθεί να διατηρεί την παλιά του αίγλη αποπνέοντας ωστόσο την ατμόσφαιρα μιας άλλης εποχής… Παραμονή για γεύμα και συνεχίζουμε για Πόρτο Λάγος. Το Πόρτο Λάγος βρίσκεται στα όρια των νομών Ξάνθης και Ροδόπης, και συγκεκριμένα στο σημείο όπου η Λίμνη Βιστωνίδα ενώνεται με το Θρακικό Πέλαγος, σε μια τοποθεσία που συνδυάζεται με τρόπο μοναδικό το πράσινο του δάσους και το γαλάζιο της ελληνικής θάλασσας. Θα επισκεφθούμε τα δύο εκκλησάκια μέσα στην λίμνη, του Αγίου Νικολάου και της Παναγίας της Παντάνασσας που είναι μετόχια της Ιεράς Μονής Βατοπεδίου. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

5η μέρα ΚΟΜΟΤΗΝΗ - ΑΘΗΝΑ

Μετά το πρωινό, παίρνουμε το δρόμο της επιστροφής με ενδιάμεση στάση για καφέ στην Καβάλα, όπου θα έχουμε την δυνατότητα να απολαύσουμε τον καφέ μας. Συνεχίζουμε μέσω Εγνατίας Οδού για Παραλία Κατερίνης  όπου παραμονή για γεύμα. Επιστροφή στην Αθήνα με τελευταία στάση για καφέ στη περιοχή της Λαμίας. 

Πληροφορίες[+] Άνοιγμα Όλων


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/patakistravel.gr/public_html/wp-content/themes/storefront-child/woocommerce/content-single-product.php on line 430

X

  Συμπληρώστε όλα τα πεδία με


  Επιλογές Δωματίων