13-14/11/2021 ΔΙΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΟΡΕΙΝΗ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑ – ΑΡΑΧΩΒΑ – ΑΝΩ ΧΩΡΑ – ΕΛΑΤΟΥ – ΜΟΡΝΟΣ

75

Διάρκεια: 2ήμερη

Τιμή συμμετοχής σε δίκλινο/τρίκλινο δωμάτιο: 75 €
Μονόκλινο: 95 €
ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ


  • Μεταφορές και περιηγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα

  • Μία διανυκτέρευση με πρωινό στην Ναύπακτο στο ξενοδοχείο "ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ"

  • Συνοδός εκδρομής

Αναχωρήσεις13/11/2021

Φόρμα Συμμετοχής

Πρόγραμμα[+] Άνοιγμα Όλων

1η μέρα ΑΘΗΝΑ - ΑΝΩ ΧΩΡΑ - ΕΛΑΤΟΥ - ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ

Αναχώρηση 8.00 πμ. για Ισθμό όπου στάση για καφέ. Αναχωρούμε για Ρίο – Αντίρριο και από εκεί για Ναύπακτο. Προορισμός μας τα χωριά της Ορεινής Ναυπακτίας. Μέσα από ονειρεμένη και καταπράσινη διαδρομή θα περάσουμε από τα γραφικά χωριουδάκια Λιμνίτσα, Τερψιθέα, Ελατού για να φθάσουμε στο κεφαλοχώρι της Ορεινής Ναυπακτίας την Άνω Χώρα με το πανέμορφο τοπίο που θυμίζει Ελβετικές Άλπεις. Οι περίπατοι στο οξυγόνο του μαγευτικού βουνού και στα καλντερίμια του μικρού χωριού θα μας αναζωογονήσουν. Γεύμα στην Ελατού, πνιγμένη στο πράσινο. Η περιήγησή μας στα χωριά τελειώνει και επιστροφή στο ξενοδοχείο μας στη Ναύπακτο. Διανυκτέρευση.

2η μέρα ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ - ΛΙΔΩΡΙΚΙ - Λ. ΜΟΡΝΟΥ - ΙΤΕΑ - ΑΡΑΧΩΒΑ

Μετά το πρόγευμα αναχωρούμε για την τεχνητή λίμνη του Μόρνου, όπου θα επισκεφθούμε το Φράγμα του Μόρνου. Επόμενη στάση στο Λιδωρίκι. Από Πεντεόρια θα πάμε στην Ιτέα, όπου θα έχουμε γεύμα. Στη συνέχεια στάση στην Αράχωβα για καφέ και τέλος επιστροφή στην Αθήνα.

Πληροφορίες[+] Άνοιγμα Όλων


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/patakistravel.gr/public_html/wp-content/themes/storefront-child/woocommerce/content-single-product.php on line 430

X

    Συμπληρώστε όλα τα πεδία με


    Επιλογές Δωματίων