13-15/8/2018 ΤΡΙΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΒΕΡΟΙΑ – ΝΑΟΥΣΑ – ΕΔΕΣΣΑ – ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΟΥΜΕΛΑ – ΠΑΡΑΛΙΑ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ – ΟΛΥΜΠΟΣ – ΑΜΠΕΛΑΚΙΑ

120

Διάρκεια: 3ήμερη

Τιμή συμμετοχής: 120€

Επιβάρυνση μονοκλίνου: 40€

 

Περιλαμβάνονται:

 


  • Μεταφορά με πολυτελές πούλμαν

  • Ξενοδοχείο με πρωινό μπουφέ

  • Περιηγήσεις – ξεναγήσεις βάσει προγράμματος

  • Αρχηγός του γραφείου

  • Ασφάλεια ταξιδιού


 

Αναχωρήσεις13/08/2018

Φόρμα Συμμετοχής

Πρόγραμμα[+] Άνοιγμα Όλων

1η Μέρα ΑΘΗΝΑ-ΚΑΤΕΡΙΝΗ-ΒΕΡΟΙΑ

Αναχώρηση 8:00 π.μ. για Λαμία όπου στάση για καφέ. Συνεχίζουμε για την παραλία Κατερίνης, όπου ελεύθερος χρόνος για μπάνιο και γεύμα. Στη συνέχεια αναχώρηση για τη Βέροια, άφιξη στο ξενοδοχείο μαςδιανυκτέρευση.

 

2η Μέρα ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΟΥΜΕΛΑ-ΝΑΟΥΣΑ-ΕΔΕΣΣΑ

Μετά το πρωινό αναχωρούμε για το πανέμορφο Βέρμιο, όπου και το κέντρο του Ποντιακού Ελληνισμού. Θα προσκυνήσουμε στη θαυματουργή Παναγία Σουμελά. Συνεχίζουμε για τη Νάουσα, μια καταπράσινη πόλη με άφθονα τρεχούμενα νερά. Θα περπατήσουμε στα σοκάκια της και θα δούμε τις γραφικές πλατείες της. Σε μικρή απόσταση από την πόλη στην περιοχή του Αγίου Νικολάου θα επισκεφτούμε ένα δροσερό πάρκο μέσα σε ένα τεράστιο δάσος από πλατάνια και πεύκα. Παραμονή για μεσημεριανό γεύμα. Στη συνέχεια θα επισκεφτούμε τη γραφική Έδεσσα, όπου θα απολαύσουμε τον καφέ μας δίπλα από τους ονομαστούς καταρράχτες της πόλης.Επιστροφή στο ξενοδοχείο, διανυκτέρευση.

 

3η μέρα ΒΕΡΟΙΑ-ΟΛΥΜΠΟΣ-ΑΜΠΕΛΑΚΙΑ-ΑΘΗΝΑ

Μετά το πρωινό θα αναχωρήσουμε για να γνωρίσουμε τον Παρθενώνα της Ελληνικής φύσης, το βουνό των Ολύμπιων Θεών. Θα περπατήσουμε στο μαρτυρικό μοναστήρι του Αγίου Διονυσίου και στη φύση του καταφυγίου στον Όλυμπο. Στη συνέχεια θα επισκεφτούμε για γεύμα στα ιστορικά Αμπελάκια, που έγιναν γνωστά σε όλο τον κόσμο, κυρίως για την ίδρυση το 1778 του πρώτου συνεταιρισμού με την ονομασία ¨Κοινή Συντροφιά¨. Επιστροφή στην Αθήνα με ενδιάμεση στάση για καφέ.

Πληροφορίες[+] Άνοιγμα Όλων


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/patakistravel.gr/public_html/wp-content/themes/storefront-child/woocommerce/content-single-product.php on line 430

X

    Συμπληρώστε όλα τα πεδία με


    Επιλογές Δωματίων