13-15/8/2021 3ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΛΟΥΤΡΑ ΠΟΖΑΡ -ΑΓ.ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ – ΝΑΟΥΣΑ – ΕΔΕΣΣΑ – ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΟΥΜΕΛΑ – ΠΑΡΑΛΙΑ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

130 120

Διάρκεια: 3ήμερη

Τιμή συμμετοχής: 130€

Έγκαιρη κράτηση έως 31/7: 120 €
Επιβάρυνση μονοκλίνου: 40€
 
Περιλαμβάνονται:


  • Μεταφορά με πολυτελές πούλμαν

  • 2 διανυκτερεύσεις με πρωινό σε μπουφέ στο ξενοδοχείο PALLADIUM

  • Περιηγήσεις – ξεναγήσεις βάσει προγράμματος

  • Συνοδός-ξεναγός του γραφείου

  • Ασφάλεια ταξιδιού

Αναχωρήσεις13/08/2021

Φόρμα Συμμετοχής

Πρόγραμμα[+] Άνοιγμα Όλων

1η μέρα ΑΘΗΝΑ-ΠΑΡΑΛΙΑ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ-ΕΔΕΣΣΑ-ΛΟΥΤΡΑ ΠΟΖΑΡ

Αναχώρηση 8:00π.μ. για Λαμία όπου στάση για καφέ. Συνεχίζουμε για την παραλία Κατερίνης, όπου ελεύθερος χρόνος για μπάνιο και γεύμα. Στη συνέχεια αναχώρηση για την Έδεσσα, όπου θα παραμείνουμε δίπλα στους καταρράκτες για να απολαύσουμε το θέαμα που προσφέρουν και για ένα απογευματινό καφεδάκι στην καταπράσινη πόλη. Αργά το απόγευμα μετάβαση στο Λουτράκι Αριδαίας  όπου τακτοποίηση  στο ξενοδοχείο μαςδιανυκτέρευση.

2η μέρα ΚΑΙΜΑΚΤΣΑΛΑΝ - ΑΓΙΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ – ΛΟΥΤΡΑ ΠΟΖΑΡ

Μετά το πρωινό αναχωρούμε για το όρος Καϊμάκτσαλαν (Βόρας)  όπου θα επισκεφθούμε το παραδοσιακό οικισμό Άγιο Αθανάσιο. Επιστροφή στα Λουτρά Πόζαρ όπου θα έχουμε στην διάθεσή μας την υπόλοιπη μέρα για χαλάρωση και ευεξία στα Λουτρά, μπορείτε να επιλέξετε τις οργανωμένες μονάδες ή το ελεύθερο χώρο. Επίσης σε κάποια από τις ταβέρνες της περιοχής μπορείτε να γευματίσετε. Το απόγευμα με το πούλμαν θα επισκεφθούμε το πολύ γραφικό χωριό Όρμα. Μετάβαση στο ξενοδοχείο, διαν/ση.

3η μέρα ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΟΥΜΕΛΑ - ΝΑΟΥΣΑ - ΑΘΗΝΑ

Μετά το πρωινό αναχωρούμε για το πανέμορφο Βέρμιο, όπου και το κέντρο του Ποντιακού Ελληνισμού. Θα προσκυνήσουμε στη θαυματουργή Παναγία Σουμελά. Συνεχίζουμε για τη Νάουσα, μια καταπράσινη πόλη με άφθονα τρεχούμενα νερά. Θα περπατήσουμε στα σοκάκια της και θα δούμε τις γραφικές πλατείες της. Σε μικρή απόσταση από την πόλη στην περιοχή του Αγίου Νικολάου θα επισκεφτούμε ένα δροσερό πάρκο μέσα σε ένα τεράστιο δάσος από πλατάνια και πεύκα. Παραμονή για μεσημεριανό γεύμα. Επιστροφή στην Αθήνα με ενδιάμεση στάση στην διαδρομή.

Πληροφορίες[+] Άνοιγμα Όλων


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/patakistravel.gr/public_html/wp-content/themes/storefront-child/woocommerce/content-single-product.php on line 430

X

    Συμπληρώστε όλα τα πεδία με


    Επιλογές Δωματίων