13-16/8/2019 ΣΕΡΡΕΣ–ΛΙΜΝΗ ΚΕΡΚΙΝΗ–ΣΑΝΤΑΝΣΚΙ

185

Διάρκεια: 4ήμερη

Τιμή συμμετοχής: 185 €
Επιβάρυνση μονόκλινου: 45 ευρώ
Περιλαμβάνονται:
• Μεταφορά με
πολυτελές πούλμαν
• Ξενοδοχείο με
πρωινό μπουφέ και ένα γεύμα
• Περιηγήσεις – ξεναγήσεις
βάσει προγράμματος
• Αρχηγός του
γραφείου μας

Αναχωρήσεις13/08/2019

Φόρμα Συμμετοχής

Πρόγραμμα[+] Άνοιγμα Όλων

1η μέρα ΑΘΗΝΑ-ΠΑΛΑΙΟΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑΣ-ΣΕΡΡΕΣ

Αναχώρηση 07:30 από ΑΘΗΝΑ, για Λαμία όπου στάση για καφέ. Συνεχίζουμε για το γραφικό οικισμό του Παλαιού Παντελεήμονα, για γεύμα και μέσω Θεσσαλονίκης θα καταλήξουμε στην πόλη των Σερρών. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, διανυκτέρευση.

2η μέρα ΣΕΡΡΕΣ-ΡΟΥΠΕΛ-ΣΑΝΤΑΝΣΚΙ-ΣΕΡΡΕΣ

Πρωινό και με κατεύθυνση το Νέο Πετρίτσι, επισκεπτόμαστε το γνωστό για την αντίστασή των Ελλήνων στις γερμανικές μεραρχίες, Οχυρό του Ρούπελ. Η διαδρομή μας συνεχίζεται για το συνοριακό σταθμό του Προμαχώνα, με τελικό προορισμό τη λουτρόπολη του Σαντάνσκι. Κτισμένη ανάμεσα σε δύο ποταμούς τον Μπάνσκα και Μπρστίτζα και έχει πάρει το όνομά της από τον Βούλγαρο επαναστάτη Γιαν Σαντάνσκι. Παρατηρήστε το δέντρο στην κεντρική πλατεία 500 ετών δίπλα σε ένα αρχαίο μαρμάρινο σιντριβάνι και συνεχίστε με την πολύ ενδιαφέρουσα αγορά της πόλης. Επιστροφή στις Σέρρες, το βράδυ, διανυκτέρευση.

3η μέρα ΣΕΡΡΕΣ-ΑΚΡΙΤΟΧΩΡΙ-ΚΕΡΚΙΝΗ-ΣΕΡΡΕΣ

Μετά το πρωινό μια ακόμη συναρπαστική μέρα ξεκινά με πολλές εναλλαγές τοπίων και σημαντικά αξιοθέατα. Πρώτος σταθμός η Ιερά Μονή Τιμίου Προδρόμου, στο Ακριτοχώρι, κτισμένη με πέτρα και ασβέστη,και με παλιές ράγες του ΟΣΕ να τη θωρακίζουν αντισεισμικά. Εγκαινιάσθηκε από τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο και αποτελεί ένα σύγχρονο αρχιτεκτονικό κομψοτέχνημα, βασισμένο στα πρότυπα της βυζαντινής αγιορείτικης ναοδομίας. Αμέσως μετά θα επισκεφθούμε την κωμόπολη της Κερκίνης αλλά και την ομώνυμη λίμνη, θαύμα της ελληνικής φύσης με μοναδική χλωρίδα και πανίδα, θα γνωρίσουμε έναν μοναδικό υγροβιότοπο στο βόρειο τμήμα της κοιλάδας του Στρυμόνα που προστατεύεται και από τη Σύμβαση Ραμσάρ. Γεύμα και βαρκάδα προαιρετικά . Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας στις Σέρρες, περίπατοι γνωριμίας στην πόλη, διανυκτέρευση.

4η μέρα ΣΕΡΡΕΣ-ΒΕΡΓΙΝΑ-ΛΙΤΟΧΩΡΟ-ΑΘΗΝΑ

Πρωινό και αφήνουμε την πόλη των Σερρών. Επόμενος και τελευταίος σταθμός ο αρχαιολογικός χώρος και το μουσείο της Βεργίνας. Η διαδρομή μας συνεχίζεται για να φθάσουμε στην περιοχή του Λιτόχωρου, όπου θα έχουμε γεύμα. Αργά το απόγευμα επιστροφή στην Αθήνα, με ενδιάμεση στάση για καφέ.

Πληροφορίες[+] Άνοιγμα Όλων


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/patakistravel.gr/public_html/wp-content/themes/storefront-child/woocommerce/content-single-product.php on line 430

X

    Συμπληρώστε όλα τα πεδία με


    Επιλογές Δωματίων