13-16/8/2021 ΝΕΑΠΟΛΗ – ΕΛΑΦΟΝΗΣΟΣ – ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑ – ΓΥΘΕΙΟ – ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΑΛΕΒΗ – ΑΣΤΡΟΣ

195 180

Διάρκεια: 4ήμερη

Τιμή συμμετοχής : 195 €  Διαφορά μονόκλινου: 60 €

Για έγκαιρη κράτηση έως 31/7 180 €

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ


  • Διαδρομές βάσει προγράμματος με πολυτελές πούλμαν

  • 3 διανυκτερεύσεις με πρωινό στο ξενοδοχείο ΜENELAION στη Σπάρτη

  • Εισιτήρια πλοίου για Ελαφόνησο

  • Συνοδός - ξεναγός του γραφείου

  • Ασφάλεια ταξιδιού αστικής ευθύνης.

Αναχωρήσεις13/08/2021

Φόρμα Συμμετοχής

Πρόγραμμα[+] Άνοιγμα Όλων

1η μέρα ΑΘΗΝΑ - ΣΠΑΡΤΗ - ΜΥΣΤΡΑΣ - ΓΥΘΕΙΟ

Αναχώρηση 8:00 π.μ. για Ισθμό όπου στάση για καφέ. Στη συνέχεια από Τρίπολη θα επισκεφθούμε τη Βυζαντινή πολιτεία στους πρόποδες του Ταΰγετου, το Μυστρά, με το κάστρο, τις εκκλησίες, την Μονή Παντάνασσας και το Βυζαντινό Μουσείο. Θα γευματίσουμε στην τοποθεσία Αγ. Ιωάννης μέσα στην πλούσια βλάστηση που προσφέρουν τα τρεχούμενα νερά.  Τέλος θα φθάσουμε στη Σπάρτη, όπου θα επισκεφθούμε το νέο και πολύ ενδιαφέρον Μουσείο Ελιάς. Συνεχίζουμε για Γύθειο, μία παραλιακή πόλη με το νησιώτικο χρώμα. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

2η μέρα ΝΕΑΠΟΛΗ - ΕΛΑΦΟΝΗΣΟΣ - ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑ

Μετά το πρωινό αναχωρούμε για Νεάπολη – Ελαφόνησο. Στην παραλία Σίμου θα έχουμε το μεσημεριανό μας φαγητό και μπάνιο. Το απόγευμα θα επισκεφθούμε την Μονεμβασιά με την επιβλητική της καστροπολιτεία και με θέα το απέραντο γαλάζιο, θα απολαύσουμε τον απογευματινό μας καφέ. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

3η μέρα ΣΠΗΛΑΙΑ ΔΥΡΟΥ - ΓΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ - ΑΡΕΟΠΟΛΗ

Η σημερινή μας μέρα θα είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα. Θα γνωρίσουμε την άγρια ομορφιά της Μάνης με τους περίφημους πύργους της. Πρώτη μας επίσκεψη στα περίφημα Σπήλαια Δυρού, όπου ξεχωριστή εμπειρία αποτελεί η λιμναία διαδρομή με τους πανύψηλους σταλακτίτες να καθρεφτίζονται στο νερό. Συνεχίζουμε σε δρόμους μέσα από φραγκοσυκιές και ελιές για να σταματήσουμε για καφέ στο γραφικό λιμανάκι του Γερολιμένα και έπειτα θα επισκεφθούμε τη Βάθεια. Στην Αρεόπολη, που έχει ανακηρυχθεί διατηρητέος οικισμός και είναι το κέντρο της Μάνης θα έχουμε το μεσημεριανό μας φαγητό. Επιστροφή στο Γύθειο, διανυκτέρευση.

4η μέρα ΑΡΧΑΙΑ ΤΕΓΕΑ - ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΑΛΕΒΗ - ΑΣΤΡΟΣ - ΑΘΗΝΑ

Μετά το πρωινό αναχώρηση για ΑΡΧΑΙΑ ΤΕΓΕΑ όπου θα δούμε τον αρχαιολογικό χώρο. Συνεχίζουμε προς Άγιο Πέτρο Κυνουρίας και την Μονή Παναγίας Μαλεβής στις πλαγιές του Πάρνωνα. Παραμονή για προσκύνημα. Το μεσημέρι μετάβαση στην παραλία Άστρους όπου θα παραμείνουμε για μπάνιο και γεύμα. Αναχώρηση για Αθήνα το απόγευμα, μέσω Μύλων, Άργους. 

Πληροφορίες[+] Άνοιγμα Όλων


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/patakistravel.gr/public_html/wp-content/themes/storefront-child/woocommerce/content-single-product.php on line 430

X

    Συμπληρώστε όλα τα πεδία με


    Επιλογές Δωματίων