ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ-ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

70

Διάρκεια: 2ήμερη

Τιμή συμμετοχής ανά άτομο σε δίκλινο: 70€

Επιβάρυνση μονόκλινου: 20€

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:


  • Μεταφορές και περιηγήσεις με βάση το πρόγραμμα

  • Μία διανυκτέρευση σε ξενοδοχείο με πρωινό

  • Αρχηγός – συνοδός


Δεν περιλαμβάνεται:

  • Είσοδοι σε μουσεία και αρχαιολογικούς  χώρους  • Ο φόρος διανυκτέρευσης ανά δωμάτιο ανά ημέρα

  • Ποτά και αναψυκτικά κατά τη διάρκεια των γευμάτων

  • Ο,τιδήποτε αναφέρεται ως προαιρετικό

Φόρμα Συμμετοχής

Πρόγραμμα[+] Άνοιγμα Όλων

1η μέρα

Αναχώρηση 7:00 π.μ. για Λαμία όπου θα κάνουμε την πρώτη μας στάση για καφέ, συνεχίζουμε μέσω του καινούργιου αυτοκινητόδρομου για Λάρισα – Τέμπη και περνώντας περιφερειακά από την Θεσσαλονίκη θα καταλήξουμε στο μοναστήρι του Αγίου Παϊσίου στο χωριό Σουρωτή. Εκεί θα προσκυνήσουμε τον τάφο του και θα πάρουμε την ευλογία του. Το μεσημέρι μετάβαση στην Περαία Θεσσαλονίκης για φαγητό και στη συνέχεια τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Το βράδυ, προαιρετικά, θα μεταβούμε στη Θεσσαλονίκη για διασκέδαση και βόλτες στην πόλη. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, διανυκτέρευση.

2η μέρα

Πρωινό στο ξενοδοχείο και θα ξεκινήσουμε για την περιήγηση της πόλης, ξεκινώντας από την Άνω Πόλη και το Επταπύργιο και στην συνέχεια θα δούμε , την Αψίδα του Γαλέριου (Καμάρα), την Ροτόντα και το Λευκό Πύργο και τον ναό του Αγίου Δημητρίου. Θα καταλήξουμε στην πλατεία Αριστοτέλους, όπου θα έχουμε χρόνο για βόλτα, καφέ και αγορές γλυκισμάτων. Το μεσημέρι επιστροφή στην Αθήνα με ενδιάμεση στάση στην παραλία Κατερίνης για φαγητό.

Πληροφορίες[+] Άνοιγμα Όλων


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/patakistravel.gr/public_html/wp-content/themes/storefront-child/woocommerce/content-single-product.php on line 430

X

Συμπληρώστε όλα τα πεδία με


Επιλογές Δωματίων