14-16/8/2020 ΛΟΥΤΡΑ ΠΟΖΑΡ-ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΟΥΜΕΛΑ

120

Διάρκεια: 3ήμερη

Τιμή συμμετοχής ανά άτομο σε δίκλινο: 120 €

Επιβάρυνση μονόκλινου: 40€

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

 


  • Μεταφορές και περιηγήσεις με βάση το πρόγραμμα

  • Δύο διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο με πρωινό

  • Αρχηγός - συνοδός


Δεν περιλαμβάνεται:

  • Είσοδοι σε μουσεία και αρχαιολογικούς  χώρους  • Ο φόρος διανυκτέρευσης ανά δωμάτιο ανά ημέρα

  • Ο,τιδήποτε αναφέρεται ως προαιρετικό

Αναχωρήσεις14/8/2020

Φόρμα Συμμετοχής

Πρόγραμμα[+] Άνοιγμα Όλων

1η μέρα

Αναχώρηση στις 7 το πρωί, με ενδιάμεσες στάσεις στην περιοχή της Λαμίας και της Λάρισας για φαγητό και καφέ, με προορισμό την παραλία Πλαταμώνα όπου θα παραμείνουμε για μπάνιο και γεύμα. Το απόγευμα, θα αναχωρήσουμε για την Παναγία Σουμελά. Ευλαβικό προσκύνημα και παραμονή στον ιερό χώρο που ίδρυσαν οι Πόντιοι στο καταπράσινο περιβάλλον του Βερμίου για να στεγάσουν την ιστορική εικόνα της Παναγίας που έφεραν από το ομώνυμο μοναστήρι του Πόντου. Τέλος θα καταλήξουμε στο ξενοδοχείο μας. Ξεκούραση και βόλτα στην πόλη της Θεσσαλονίκης. Διανυκτέρευση.

2η μέρα

Πρωινό και αρχίζουμε τη μέρα μας για περίπατο στους καταρράκτες της Έδεσσας. Στάση και μετά η συνέχεια μας βρίσκει στα Λουτρά του Πόζαρ, σε ένα ειδυλλιακό τοπίο με ποτάμια & καταρράκτες. Θα απολαύσουμε το μπάνιο μας στα ιαματικά λουτρά.  Το απόγευμα επίσκεψη στην Αρχαία Πέλλα, τη γενέτειρα του Φιλίππου Β΄ και του Μεγάλου Αλεξάνδρου, όπου θα επισκεφθούμε τον αρχαιολογικό χώρο και το νέο Μουσείο. Ύστερα, θα μεταβούμε στο ξενοδοχείο μας για ξεκούραση. Το βράδυ βόλτα στην πόλη της Θεσσαλονίκης. Διανυκτέρευση.

3η μέρα

Αφού απολαύσουμε το πρωινό μας, θα επισκεφτούμε τον αρχαιολογικό χώρο της Βεργίνας, όπου θα έχουμε ξενάγηση από τοπικό ξεναγό. Λίγο αργότερα στην παραλία των Νέων Πόρων, θα έχουμε παραμονή για μπάνιο και γεύμα προαιρετικά. Επιστροφή στην Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις.

Πληροφορίες[+] Άνοιγμα Όλων


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/patakistravel.gr/public_html/wp-content/themes/storefront-child/woocommerce/content-single-product.php on line 430

X

    Συμπληρώστε όλα τα πεδία με


    Επιλογές Δωματίων