15-17/6/2019 ΠΡΕΒΕΖΑ-ΠΗΓΕΣ ΑΧΕΡΟΝΤΑ

165

Διάρκεια: 3ήμερη

Τιμή συμμετοχής ανά άτομο σε δίκλινο: 165 €

Παιδιά έως 5 ετών ΔΩΡΕΑΝ

Παιδιά 5-10 ετών σε  δίκλινο : 120€

Επιβάρυνση μονόκλινου : 235€   

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ :


  1. Μεταφορά με πολυτελές  πούλμαν

  2. Περιηγήσεις –ξεναγήσεις  βάσει του προγράμματός

  3. Διαμονή για 2 διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο AMALIA MARGARONA ROYAL PREVEZA

  4. 2 πρωινά σε μπουφέ στο ξενοδοχείο

  5. 2 δείπνα στο ξενοδοχείο

  6. Ταξιδιωτική ασφάλεια αστικής ευθύνης


ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

Είσοδοι σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους, ποτά, αναψυκτικά κατά την διάρκεια των γευμάτων, τα εισιτήρια για τα υπαίθρια σπορ καθώς και τα εισιτήρια για την βαρκάδα στην Αμμουδιά.

Αναχωρήσεις15/6/2019

Φόρμα Συμμετοχής

Πρόγραμμα[+] Άνοιγμα Όλων

1η μέρα ΑΘΗΝΑ-ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ-ΑΜΦΙΛΟΧΙΑ-ΑΡΤΑ-ΠΡΕΒΕΖΑ

Σάββατο 15/6/2019: Αναχώρηση από το Π.Κ. στις 07.30 με ενδιάμεση στάση για καφέ και συνεχίζουμε για γέφυρα Ρίου Αντίρριου, επίσκεψη στο ιστορικό Μεσολόγγι στους κήπους και από κει για Αμφιλοχία όπου θα έχουμε στάση για γεύμα. Συνεχίζουμε για την Άρτα όπου θα έχουμε μια γνωριμία με την πόλη και στάση για καφέ. Στη συνέχεια μεταφορά στο ξενοδοχείο, δείπνο, διανυκτέρευση.

2η μέρα ΠΗΓΕΣ ΑΧΕΡΟΝΤΑ-ΠΡΕΒΕΖΑ

Κυριακή 16/6/2019: Πρωινό και επίσκεψη στις Πηγές του Αχέροντα. Ελεύθερος χρόνος όπου  οι λάτρεις της πεζοπορίας και της περιπέτειας μπορούν να φτάσουν, μέσα από το ποτάμι, μέχρι τις πηγές του Αχέροντα. Οι λιγότερο τολμηροί θα βαδίσουν δίπλα στο ποτάμι μέχρι τη σκάλα της Τζαβέλαινας. Εάν σας  αρέσουν τα υπαίθρια σπορ, θα έχετε  την ευκαιρία να κάνετε ιππασία στο δάσος που οδηγεί στις πηγές του Αχέροντα και θα επιστρέψετε από ένα σημείο και μετά μέσα από το ποτάμι, καλπάζοντας μέσα στα διάφανα νερά. Αν πάλι είστε «ερωτευμένοι» με το ράφτινγκ, θα έχετε την ευκαιρία να ζήσετε δυνατές συγκινήσεις. Η διαδρομή από τη γέφυρα της Γλυκής είναι σύντομη και προσιτή για τον καθένα. Για τους πιο τολμηρούς και έμπειρους υπάρχουν και δύσκολα κομμάτια του ποταμού από τα Σερτζιανά ως τη Γλυκή για ράφτινγκ. Μπορείτε ακόμη να κάνετε Flying fox (εναέριο πέρασμα του ποταμού με συρματόσχοινο). Στη συνέχεια θα έχουμε  χρόνο για να γευματίσουμε σε κάποιο εστιατόριο πάνω στο ποτάμι. Συνεχίζουμε για βαρκάδα στην περιοχή Αμμουδιά. Το απόγευμα θα μεταβούμε στην πόλη της Πρέβεζας  για να περιηγηθούμε στο ιστορικό κέντρο της, στις εκκλησίες της, στο ρολόι, στην παραλία της. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, δείπνο, διανυκτέρευση.

3η μέρα ΠΡΕΒΕΖΑ-ΑΘΗΝΑ

Δευτέρα 17/6/2019 : Πρωινό και επίσκεψη στο Μουσείο της Αρχαίας Νικόπολης. Επιστροφή για Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις.

Πληροφορίες[+] Άνοιγμα Όλων


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/patakistravel.gr/public_html/wp-content/themes/storefront-child/woocommerce/content-single-product.php on line 430

X

    Συμπληρώστε όλα τα πεδία με


    Επιλογές Δωματίων