15-18/07/2021 4ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΙΦΝΟΣ – ΜΗΛΟΣ

240

Διάρκεια: 4ήμερη

Τιμή Συμμετοχής: 240€

Κρατήσεις έως 18/6 : 220 €

 

Επιβάρυνση μονοκλίνου: 75 

Κόστος προαιρετικής εκδρομής στην Μήλο 50€ (εισιτήρια πλοίου, περιήγηση με πούλμαν)

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ


  • Εισιτήρια πλοίου Πειραιάς-Σίφνος-Πειραιάς σε οικονομική θέση

  • 3 διανυκτερεύσεις με πρωινό στο ξενοδοχείο BENAKI 3* στον Πλατύ Γιαλό

  • Μεταφορές και περιηγήσεις με πούλμαν.

  • Τοπικός ξεναγός

  • Συνοδός του γραφείου

  • Ασφάλεια ταξιδιού

Αναχωρήσεις15/07/2021

Φόρμα Συμμετοχής

Πρόγραμμα[+] Άνοιγμα Όλων

1η μέρα ΑΘΗΝΑ-ΣΙΦΝΟΣ

Αναχώρηση το πρωί για το λιμάνι του Πειραιά, επιβίβαση στο πλοίο και μετάβαση στη Σίφνο. Άφιξη στο λιμάνι της Σίφνου, τις Καμάρες. Πρώτη γνωριμία με το νησί  και στην διαδρομή μας για τον  Πλατύ Γιαλό θα επισκεφθούμε την  Παναγία του Βουνού και για την μικρή χερσόνησο της Χρυσοπηγής, όπου θα παραμείνουμε για γεύμα. Τακτοποίηση στα δωμάτια. Το υπόλοιπο της ημέρας ελεύθερο. Διανυκτέρευση.

2η μέρα ΣΙΦΝΟΣ (γύρος νησιού)

Μετά το πρωινό αναχώρηση για τον αρχαιολογικό χώρο του ΑΓΙΟΥ ΑΝΔΡΕΑ όπου θα έχουμε και θέα ολόκληρου του νησιού, συνεχίζουμε για την πρωτεύουσα του νησιού, την Απολλωνία που θα σας συναρπάσει με την όμορφη αρχιτεκτονική της. Παραμονή και επίσκεψη στην εκκλησία της Παναγίας Ουρανοφόρας και το Λαογραφικό Μουσείο. Επόμενος σταθμός μας το Κάστρο χωριό χτισμένο σε ύψωμα στην ανατολική πλευρά του νησιού και παλιά πρωτεύουσα του νησιού. Εν συνεχεία για Αρτεμώνα, στάση στον όμορφο οικισμό με τα πολλά αρχοντικά και τις εκκλησίες και συνεχίζουμε για το Βαθύ όπου θα παραμείνουμε για γεύμα και μπάνιο Το απόγευμα επιστροφή στον Πλατύ Γιαλό. Το βράδυ μετάβαση στην Απολλωνία για βόλτα στα στενά. Επιστροφή στο ξενοδοχείο.  Διανυκτέρευση.

3η μέρα ΣΙΦΝΟΣ- ΜΗΛΟΣ - ΣΙΦΝΟΣ (Προαιρετικά)

Πρωινό στο ξενοδοχείο μας και αναχώρηση για τις ΚΑΜΑΡΕΣ όπου θα πάρουμε το πλοίο στις 09:40 για ΜΗΛΟ. Άφιξη στο λιμάνι της ΜΗΛΟΥ τον ΑΔΑΜΑΝΤΑ περίπου 10:30 και άμεση επιβίβαση σε τοπικό τουριστικό λεωφορείο για ένα γύρο του πανέμορφου νησιού όπου θα επισκεφθούμε τα κυριότερα αξιοθέατα. Ξεκινάμε από την ΠΛΑΚΑ την γραφική παλιά Χώρα του νησιού όπου θα επισκεφθούμε το Αρχαιολογικό μουσείο και θα περπατήσουμε στα σοκάκια της , συνεχίζουμε για τις ΚΑΤΑΚΟΜΒΕΣ όπου οι πρώτοι Χριστιανοί χρησιμοποιούσαν για τις τελετές και την ταφή των νεκρών τους, είναι ισάξιες των κατακόμβων της Ρώμης. Επόμενη στάση μας το ΣΑΡΑΚΙΝΙΚΟ, η πασίγνωστη και πολυφωτογραφημένη παραλία, θα την θαυμάσουμε από πάνω, διότι η πρόσβαση είναι πολύ δύσκολη και συνήθως γίνεται με πλοιάριο. Σε κοντινή παραλία θα παραμείνουμε για μπάνιο και γεύμα. Το απόγευμα μετάβαση στον ΑΔΑΜΑΝΤΑ όπου επιβίβαση στο πλοίο και απόπλους για ΣΙΦΝΟ στις 19:00 Άφιξη στις ΚΑΜΑΡΕΣ περίπου 19:45 και μετάβαση στο ξενοδοχείο μας. 

Όσοι δεν μετέχουν στην προαιρετική εκδρομή με το πούλμαν θα επισκεφθούν την ΧΕΡΣΟΝΗΣΟ. 

4η μέρα ΣΙΦΝΟΣ - ΠΕΙΡΑΙΑΣ

Πρωινό στο ξενοδοχείο μας και η μέρα στην διάθεσή σας για να απολαύσετε την παραλία του ΠΛΑΤΥ ΓΙΑΛΟΥ. Το απόγευμα μετάβαση στις ΚΑΜΑΡΕΣ όπου επιβίβαση στο πλοίο και απόπλους για Πειραιά. Άφιξη αργά το βράδυ.

Πληροφορίες[+] Άνοιγμα Όλων


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/patakistravel.gr/public_html/wp-content/themes/storefront-child/woocommerce/content-single-product.php on line 430

X

    Συμπληρώστε όλα τα πεδία με






    Επιλογές Δωματίων