15-18/8/2019 ΠΕΡΔΙΚΑ–ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΑ ΧΩΡΙΑ–ΠΑΡΓΑ–ΣΥΒΟΤΑ

190

Διάρκεια: 4ήμερη

Τιμή συμμετοχής: 190 €

Επιβάρυνση μονόκλινου:

 

Περιλαμβάνονται:


  • Μεταφορά με πολυτελές πούλμαν

  • Ξενοδοχείο με πρωινό μπουφέ

  • Περιηγήσεις – ξεναγήσεις βάσει προγράμματος

  • Αρχηγός του γραφείου μας

  • Ασφάλεια ταξιδίου

Αναχωρήσεις15/8/2019

Φόρμα Συμμετοχής

Πρόγραμμα[+] Άνοιγμα Όλων

1η μέρα ΑΘΗΝΑ-ΑΜΦΙΛΟΧΙΑ-ΣΥΒΟΤΑ

Αναχώρηση 8:00 π.μ. για Ισθμό όπου στάση για καφέ και στη συνέχεια μέσω γέφυρας Ρίου – Αντιρρίου θα φτάσουμε στην Αμφιλοχία όπου θα έχουμε το γεύμα μας. Μετάβαση στα Σύβοτα όπου και θα φτάσουμε στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

2η μέρα ΣΥΒΟΤΑ-ΦΙΛΙΑΤΑ-ΣΑΓΙΑΔΑ-ΣΥΒΟΤΑ

Μετά το πρωινό θα αναχωρήσουμε για την ακριτική περιοχή των Φιλιατών, εκεί θα επισκεφθούμε την Μονή Γηρομερίου του 14ου αιώνα με βυζαντινές τοιχογραφίες όπου θα παραμείνουμε για προσκύνημα. Στη συνέχεια θα καταλήξουμε στο παραθαλάσσιο χωριό Σαγιάδα, γνωστό για τις ψαροταβέρνες και το όμορφο ηλιοβασίλεμα, εκεί θα απολαύσουμε το γεύμα και το μπάνιο μας. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

3η μέρα ΣΥΒΟΤΑ-ΠΗΓΕΣ ΑΧΕΡΟΝΤΑ-ΠΑΡΓΑ-ΣΥΒΟΤΑ

Μετά το πρωινό θα αναχωρήσουμε για το Νεκρομαντείο, όπου σύμφωνα με τη μυθολογία η πεδιάδα του ποταμού Αχέροντα ήταν ο τόπος που κατοικούσαν οι ψυχές των νεκρών. Κατόπιν θα πάμε στις πηγές Αχέροντα όπου θα έχουμε σχετική παραμονή. Στη συνέχεια θα επισκεφθούμε τη γραφική Πάργα με νησιώτικο χρώμα και ξεχωριστές ομορφιές όπου θα γευματίσουμε και θα κάνουμε μπάνιο. Επίσης θα επισκεφθούμε το Λαογραφικό Μουσείο. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

4η μέρα ΣΥΒΟΤΑ-ΖΑΛΟΓΓΟΣ-ΑΡΧΑΙΑ ΚΑΣΣΩΠΗ-ΑΚΤΙΟ-ΒΟΝΙΤΣΑ-ΑΘΗΝΑ

Μετά το πρωινό θα αναχωρήσουμε για τον ιστορικό Ζάλογγο. Εκεί θα επισκεφθούμε το γυναικείο μοναστήρι του Αγίου Δημητρίου και θα δούμε το βράχο από τον οποίο έπεσαν οι Σουλιώτισσες. Κατόπιν θα επισκεφθούμε τα ερείπια της Αρχαίας Κασσώπης, που χτίστηκε στα μέσα του 14ου αιώνα. Στη συνέχεια από Πρέβεζα θα περάσουμε στο Άκτιο. Στη Βόνιτσα θα έχουμε το μεσημεριανό μας φαγητό. Αργά το απόγευμα επιστροφή στην Αθήνα με ενδιάμεση στάση.

Πληροφορίες[+] Άνοιγμα Όλων

X

Συμπληρώστε όλα τα πεδία με


Επιλογές Δωματίων