17-18/10/2020 ΠΑΝΑΓΙΑ ΠΡΟΥΣΙΩΤΙΣΣΑ – ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ – ΜΑΥΡΙΛΟ (ΓΙΟΡΤΗ ΚΑΣΤΑΝΟΥ)

70

Διάρκεια: 2ημερη

Τιμή συμμετοχής ανά άτομο σε δίκλινο: 70,00€

Επιβάρυνση μονόκλινου: 20,00€

 

Περιλαμβάνονται: 


  • Μεταφορές και περιηγήσεις με βάση το πρόγραμμα

  • Μία διανυκτέρευση στο ξενοδοχείο ΕΛΒΕΤΙΑ με πρωινό

  • Αρχηγός – συνοδός


 

Δεν περιλαμβάνονται:

  • Είσοδοι σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους

  • Ο φόρος διανυκτέρευσης ανά δωμάτιο ανά ημέρα

  • Ο,τιδήποτε αναφέρεται ως προαιρετικό


ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΪΟ, ΟΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΚΑΣΤΑΝΟΥ, ΔΕ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ. ΓΙ' ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΟΓΟ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ.

Αναχωρήσεις17/10/2020

Φόρμα Συμμετοχής

Πρόγραμμα[+] Άνοιγμα Όλων

1η μέρα ΚΡΙΚΕΛΛΟ-ΚΟΡΥΣΧΑΔΕΣ-ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ

1η μέρα: Αναχώρηση 8:00 π.μ. για Λαμία, όπου στάση για καφέ. Πρώτος μας προορισμός το Κρίκελλο, ένα παραδοσιακό χωριό σε υψόμετρο 1.120 μέτρων, όπου μαγεύει τον επισκέπτη λόγω της άφθονης βλάστησης που διαθέτει και της βουνίσιας διαδρομής μέσα στα έλατα. Παραμονή για βόλτα και καφέ. Στη συνέχεια, σειρά έχουν οι Κορυσχάδες, ένα ιστορικό χωριό με παραδοσιακά αρχοντικά με τα έλατα γύρω τους να δεσπόζουν. Θα επισκεφτούμε το Μουσείο Εθνικής Αντίστασης όπου το 1944, κατά τη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου πολέμου, φιλοξένησε το Εθνικό Συμβούλιο. Θα γευματίσουμε στην περιοχή. Έπειτα, θα φτάσουμε στο Καρπενήσι, πρωτεύουσα της Ευρυτανίας, στις πλαγιές του Τυμφρηστού μέσα στα έλατα και τις καστανιές, για να τακτοποιηθούμε στα δωμάτια μας.  Ελεύθερος χρόνος για ξεκούραση και βόλτα στην πόλη του Καρπενησίου. Διανυκτέρευση. 

2η μέρα ΠΑΝΑΓΙΑ ΠΡΟΥΣΙΩΤΙΣΣΑ-ΜΙΚΡΟ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΧΩΡΙΟ-ΑΘΗΝΑ

2η μέρα: Μετά το πρωινό, αναχωρούμε από το ξενοδοχείο μας, για να καταλήξουμε στην περίφημη Μονή Παναγίας Προυσιώτισσας για προσκύνημα. Χτισμένη σε απόκρημνο βράχο, με την εικόνα της Παναγίας από την Προύσα της Μικράς Ασίας, με το αξιόλογο ξυλόγλυπτο τέμπλο, την πλούσια βιβλιοθήκη, με νερό αγίασμα και το ενδιαφέρον μικρό της Μουσείο. Στη συνέχεια, θα έχουμε την ευκαιρία να επισκεφτούμε το Μικρό και Μεγάλο Χωριό, χωριά πνιγμένα στο πράσινο. Πρώτα, μάλιστα θα επισκεφτούμε και το Λαογραφικό μουσείο του Μεγάλου Χωριού και θα κάνουμε τη βόλτα μας στα παραδοσιακά σοκάκια. Παραμονή για φαγητό. Επιστροφή στην Αθήνα το βράδυ με ενδιάμεση στάση για καφέ, επιστρέφοντας γεμάτοι από όμορφες εικόνες της φύσης!

Πληροφορίες[+] Άνοιγμα Όλων


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/patakistravel.gr/public_html/wp-content/themes/storefront-child/woocommerce/content-single-product.php on line 430

X

    Συμπληρώστε όλα τα πεδία με


    Επιλογές Δωματίων