17-20/4/2020 ΓΥΡΟΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ ΤΕΤΡΑΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΠΑΣΧΑ

235 205

Διάρκεια: 4ήμερη

Τιμή συμμετοχής: 235€ (τιμή μέλους 215€)

Επιβάρυνση μονοκλίνου: 60€

Early booking μέχρι 15/3   205€

 

Περιλαμβάνονται:


 • Μεταφορά με πολυτελές πούλμαν

 • 3 διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο Pallini Beach Hotel 4* με πρωινό μπουφέ

 • Δείπνο Μ. Παρασκευής, Αναστάσιμο δείπνο & Πασχαλινό γεύμα με ζωντανή μουσική και χορευτικό συγκρότημα

 • Περιηγήσεις – ξεναγήσεις βάσει προγράμματος

 • Συνοδός εκδρομής


ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

 • Φόρος διανυκτέρευσης που δίνεται απευθείας στο ξενοδοχείο

 • Ποτά και αναψυκτικά κατά τη διάρκεια των γευμάτων

 • Είσοδοι σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους

 • Ο,τιδήποτε αναφέρεται σαν προαιρετικό

Αναχωρήσεις17/4/20

Φόρμα Συμμετοχής

Πρόγραμμα[+] Άνοιγμα Όλων

1η μέρα ΑΘΗΝΑ-ΛΑΜΙΑ-ΚΑΛΛΙΘΕΑ

Αναχώρηση 8:00 πμ. για Λαμία όπου στάση για καφέ και ενδιάμεση στάση  για γεύμα. Νωρίς το απόγευμα  θα καταλήξουμε στην Καλλιθέα για να τακτοποιηθούμε στο ξενοδοχείο. Ξεκούραση και το βράδυ παρακολούθηση της περιφοράς του Επιταφίου. Δείπνο και διανυκτέρευση.

2η μέρα ΚΑΛΛΙΘΕΑ-ΠΟΛΥΓΥΡΟΣ-ΣΤΑΓΙΡΑ-ΟΥΡΑΝΟΥΠΟΛΗ-ΚΑΛΛΙΘΕΑ

Μετά το πρωινό, θα αναχωρήσουμε για τον Πολύγυρο, πρωτεύουσα της Χαλκιδικής, το δασώδη ορεινό όγκο του Χολομώντα, την Αρναία, τα Στάγιρα, η οποία είναι η πατρίδα του Αριστοτέλη, τη Στρατονίκη, την Ιερισσό και την Ουρανούπολη την αφετηρία για το Άγιο Όρος. Εδώ θα παραμείνουμε έως το απόγευμα για περιπάτους, γεύμα και ξεκούραση. Επίσης όσοι επιθυμούν μπορούν να πάρουν μέρος σε ένα προαιρετικό θαλάσσιο περίπατο με πλοιάριο, κατά μήκος της δυτικής παραλίας του Αγίου Όρους για να δουν μερικά από τα ονομαστά μοναστήρια και να απολαύσουν την ωραία θέα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο και χρόνος ελεύθερος για ξεκούραση. Το βράδυ παρακολούθηση της λειτουργίας της Ανάστασης. Αναστάσιμο δείπνο, διανυκτέρευση.

3η μέρα ΚΑΛΛΙΘΕΑ-ΓΥΡΟΣ ΣΙΘΩΝΙΑΣ-ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΓΕΥΜΑ-ΓΥΡΟΣ ΚΑΣΣΑΝΔΡΑΣ-ΚΑΛΛΙΘΕΑ

Μετά το πρωινό θα ξεκινήσουμε για τον όμορφο γύρο της Χερσονήσου Σιθωνίας για να δούμε τον Άγιο Μάμα, την Γερακινή, την Μεταμόρφωση, την Νικήτη, θα κάνουμε στάση στον Νέο Μαρμαρά, και έπειτα θα δούμε το Κουφό, την Συκέα, την Σάρτη, την Βουρβουρού και τον  Όρμο Παναγιάς. Το μεσημέρι θα επιστρέψουμε στο ξενοδοχείο μας για το Πασχαλινό γεύμα. Το απόγευμα θα ξεκινήσουμε για τον θαυμάσιο γύρο της Χερσονήσου Κασσάνδρας: Φυτό, Καλλιθέα, Κρυοπηγή, Πολύχρονο, Χανιώτης, Πευκοχώρι, Παλιούρι, Αγία Παρασκευή, Νέα Ποτίδαια και τέλος άφιξη στο ξενοδοχείο αργά το απόγευμα. Ελεύθερος χρόνος. Διανυκτέρευση.

4η μέρα ΚΑΛΛΙΘΕΑ-ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ-ΑΘΗΝΑ

Νωρίς το πρωί θα πάρουμε το πρόγευμα και στη συνέχεια, θα αναχωρήσουμε για τη Θεσσαλονίκη. Θα κάνουμε το γύρο της πόλης για να δούμε τον Ναό του Αγίου Δημητρίου, την εντυπωσιακή Αψίδα του Γαλέριου, τη Ροτόντα, το χώρο της Διεθνούς Εκθέσεως, το Επταπύργιο και τον Λευκό Πύργο. Σχετική παραμονή στην πλατεία Αριστοτέλους και επιστροφή στην Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις για φαγητό και καφέ.

Πληροφορίες[+] Άνοιγμα Όλων


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/patakistravel.gr/public_html/wp-content/themes/storefront-child/woocommerce/content-single-product.php on line 430

X

  Συμπληρώστε όλα τα πεδία με


  Επιλογές Δωματίων