17-20/4/2020 ΠΑΡΓΑ–ΗΠΕΙΡΟΣ–ΛΕΥΚΑΔΑ ΤΕΤΡΑΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΠΑΣΧΑ

210

Διάρκεια:

Τιμή συμμετοχής: 210 €   Μέλη: 195

Επιβάρυνση μονοκλίνου: 60 €

 

Περιλαμβάνονται:


 • Μεταφορά με πολυτελές πούλμαν

 • 3 διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο Arta Palace με πρωινό μπουφέ

 • Αναστάσιμο δείπνο & πασχαλινό γεύμα

 • Περιηγήσεις – ξεναγήσεις βάσει προγράμματος

 • Αρχηγός του γραφείου


Δεν  περιλαμβάνονται:

 • Είσοδοι μουσείων, πλοιαρίων

 • Ό,τι αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο

 • Φόρος διανυκτέρευσης ανά ημέρα ανά δωμάτιο

 • Ποτά και αναψυκτικά κατά τη διάρκεια των γευμάτων


 

Φόρμα Συμμετοχής

Πρόγραμμα[+] Άνοιγμα Όλων

1η μέρα ΑΘΗΝΑ-ΠΑΡΓΑ-ΑΡΤΑ

Αναχώρηση 8:00 π.μ. στάση στον Ισθμό, περνάμε Ρίο – Αντίρριο, και φτάνουμε στην Πάργα όπου θα γευματίσουμε. Το απόγευμα μετάβαση στην Άρτα. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και το βράδυ παρακολούθηση της περιφοράς του Επιταφίου. Διανυκτέρευση.

2η μέρα ΑΡΤΑ-ΔΩΔΩΝΗ-ΙΩΑΝΝΙΝΑ-ΑΡΤΑ

Πρόγευμα και αναχώρηση για το Αρχαίο θέατρο της Δωδώνης, επίσκεψη και συνέχεια προς Ιωάννινα. Αρχικά θα επισκεφθούμε το επιβλητικό σπήλαιο Περάματος και κατόπιν το κάστρο και την παλιά πόλη, που δεσπόζουν στη λίμνη. Επόμενη επίσκεψη το νησί της λίμνης όπου πάμε με τοπικό καραβάκι. Τα βυζαντινά Μοναστήρια, το σπίτι που σκοτώθηκε ο Αλή Πασάς και τα γραφικά στενά του νησιού είναι τα ενδιαφέροντα που θα γνωρίσουμε. Παραμονή για μεσημεριανό φαγητό. Επιστροφή στην Άρτα και το βράδυ παρακολούθηση της Ανάστασης. Διανυκτέρευση.

3η μέρα ΑΡΤΑ-ΑΧΕΡΟΝΤΑΣ-ΝΕΚΡΟΜΑΝΤΕΙΟ-ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΓΕΥΜΑ-ΚΟΡΩΝΗΣΙΑ

Πάσχα Χρόνια Πολλά και σήμερα μετά το πρωινό αναχωρούμε για την κοιλάδα του ποταμού Αχέροντα και το Νεκρομαντείο, μια από τις πύλες του Άδη κατά τη μυθολογία. Επιστροφή το μεσημέρι στο ξενοδοχείο για τον Πασχαλινό οβελία και γλέντι. Το απόγευμα επίσκεψη στην Κορωνησία  για να απολαύσουμε την μοναδικού κάλους περιοχή. Διανυκτέρευση.

4η μέρα ΑΡΤΑ-ΛΕΥΚΑΔΑ-ΑΘΗΝΑ

Πρόγευμα στο ξενοδοχείο. Μέσω Πρέβεζας και της υποθαλάσσιας σήραγγας φτάνουμε στο Άκτιο και διασχίζοντας την πλωτή γέφυρα καταλήγουμε στη Λευκάδα, μία όμορφη πόλη με στενά δρομάκια, πεζοδρόμια με τις χαρακτηριστικές καμάρες, παλιές εκκλησίες και παραδοσιακά σπίτια. Κατόπιν θα βρεθούμε στο μαγευτικό Νυδρί και προαιρετικά μπορούμε να κάνουμε μια κρουαζιέρα στα καταπράσινα κοντινά νησιά, τη Μαδουρή, όπου βρίσκεται το σπίτι του Βαλαωρίτη, τον Σκορπιό του Ωνάση, τη Σπάρτη, το Μεγανήσι. Τέλος, επιστροφή στην Αθήνα με ενδιάμεση στάση.

Πληροφορίες[+] Άνοιγμα Όλων


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/patakistravel.gr/public_html/wp-content/themes/storefront-child/woocommerce/content-single-product.php on line 430

X

  Συμπληρώστε όλα τα πεδία με


  Επιλογές Δωματίων