17-22/4/20 ΔΑΛΜΑΤΙΚΕΣ ΑΚΤΕΣ 6ΗΜΕΡΗ ΟΔΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ

280

Διάρκεια: 6ήμερη
 

TIMH  KAT΄  ATOMO ΣΕ

 
 
ΔΙΚΛΙΝΟ/ΤΡΙΚΛΙΝΟ  ΔΩΜΑΤΙΟ 280,00 €
ΜΟΝΟΚΛΙΝΟ  ΔΩΜΑΤΙΟ 380,00 €

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ :

 • - Μεταφορές, περιηγήσεις, ξεναγήσεις με πολυτελή πούλμαν όπως αναφέρονται

 • - Διαμονή σε επιλεγμένα ξενοδοχεία 4 αστέρων    με πρωινό σε μπουφέ

 • - ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ KAΘΗΜΕΡΙΝΑ

 • - 'Εμπειρος Αρχηγός / Συνοδός

 • - Ασφάλεια αστικής / επαγγελματικής ευθύνης TOUR OPERATOR

 • - Ταξιδιωτική ασφάλιση

 • - Δημοτικοί φόροι & check point

 • - Διόδια

 • - ξεναγός μισής ημέρας στο Ντουμπρόβνικ


 

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ :

 • Eίσοδοι σε μουσεία, αξιοθέατα και αρχαιολογικούς χώρους, ποτά, φιλοδωρήματα και ότι αναφέρεται ως προαιρετικό.


 

 

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ :

 • ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΝΕΑ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΑ ή ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΕ  ΛΑΤΙΝΙΚΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ 15ΕΤΙΑΣ


 

Αναχωρήσεις17/4/20

Φόρμα Συμμετοχής

Πρόγραμμα[+] Άνοιγμα Όλων

1η μέρα ΑΘΗΝΑ – ΔΥΡΡΑΧΙΟ / ΤΙΡΑΝΑ

Αναχώρηση νωρίς το πρωί  για για ΔΥΡΡΑΧΙΟ/ ΤΙΡΑΝΑ. Η διαδρομή μας μέσω ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ – ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ, με ανάλογες στάσεις για καφέ και γεύμα μας οδηγεί στο συνοριακό σταθμό της ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΠΗΓΗΣ. Μετά τις αναγκαίες διατυπώσεις και τον έλεγχο των διαβατηρίων, συνεχίζουμε για να καταλήξουμε το βράδυ στην περιοχή του Δυρραχίου/ Τιράνων. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείοδείπνο και διανυκτέρευση.

2η μέρα ΔΥΡΡΑΧΙΟ – ΤΙΡΑΝΑ – ΜΠΟΥΤΒΑ – ΚΟΤΟΡ – ΝΕΟΥΜ ( 347 KM )

Πρωινό και αναχώρηση για σύντομη περιήγηση στην πρωτεύουσα των Τιράνων.  Θα δούμε την παλιά Όπερα, το Εθνικό Μουσείο και άλλα αξιοθέτα στην πλατεία Σκεντέρμπευ, όπως το τζαμί του Έτχεμ Μπέη του 1789, το Sahat-Kulla (Πύργος Ρολογιού) του 1830 και το θέατρο μαριονέτας, που κάποτε στέγαζε το ψευτο-κοινοβούλιο του βασιλιά Ζογκ, καθώς και την Καμπάνα της Ειρήνης, η οποία κατασκευάστηκε από παλιούς κάλυκες σφαιρών και θυμίζει το ταραχώδες παρελθόν των Τιράνων.  Συνεχίζουμε για τα σύνορα Αλβανίας – Μαυροβουνίου (Μουριζάν – Σουκόμπιν) περνώντας από τις πόλεις Βόρε, Λέζε, Σκόντερ. Στάση για καφέ. Στο Μαυροβούνιο θα περάσουμε από το Oύλσινιτς, το ένα και μοναδικό λιμάνι του Μαυροβουνίου, το Μπάρ και θα έχουμε την πρώτη επίσκεψη μας σε ένα από τα πιο μεγάλα τουριστικά θέρετρα , την Μπούτβα.Περιήγηση και ελεύθερος χρόνος για το μεσημεριανό σας φαγητό. Συνεχίζουμε την διαδρομή μας φθάνοντας στην πόλη του Κότορ. Περιήγηση και ελεύθερος χρόνος. Συνεχίζουμε την διαδρομή μας περνώντας από το Τίβατ, το Καμενάρι, την Μπιέλα, την Σαβίνα, το Χέρτζεγκ-νόβι και φθάνουμε στα σύνορα Μαυροβουνίου – Κροατίας. Θα απολαύσετε ένα πολύ σημαντικό κομμάτι των Δαλματικών Ακτών ξεκινώντας από το Τσάβτατ, την Ριβιέρα του Ντουμπρόβνικ, που αποτελείται από 5 γραφικά ψαροχώρια, το φιόρδ του Ντουμπρόβνικ, το Τριέστενο, το Σλάνο, το δεύτερο μεγαλύτερο τείχος του Στόουν με μήκος 4.400μ και θα καταλήξουμε στην παραλιακή πόλη  Νέουμ. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείοΔείπνο και Διανυκτέρευση.

3η μέρα ΝΕΟΥΜ – ΝΤΟΥΜΠΡΟΒΝΙΚ – ΝΕΟΥΜ ( 65 X 2 )

Μετά το πρωινό μας αναχώρηση για γνωριμία – περιήγηση  με τη μεσαιωνική πόλη του ΝΤΟΥΜΠΡΟΒΝΙΚ, περπατώντας στο εσωτερικό του κάστρου. Χτυπήθηκε ανηλεώς από Σέρβους και Μαυροβούνιους το 1991, σήμερα όμως δεν αντιλαμβάνεσαι καν ότι αυτό το σύμπλεγμα από ρωμαϊκά, μεσαιωνικά και αναγεννησιακά στοιχεία, ηλικίας 1300 ετών, είχε υποστεί ζημιές στο 68% των κτιρίων του. Το ιστορικό τμήμα του (προστατευόμενο από την Unesco) είναι μια οχυρωμένη πόλη μήκους δυόμισι χιλιομέτρων. Κυριολεκτικά πετάς πάνω από την παλαιά πόλη, πανύψηλα πέτρινα κτίρια με παράθυρα – πολεμίστρες και μικροσκοπικές «κρεμαστές» αυλές, εκκλησιές, παλάτια, κρήνες. Στη μέση, σα βασιλόφλεβα κυλάει η Placa, μια πλακόστρωτη περατζάδα– πλατεία που οδηγεί από το φραγκισκανικό μοναστήρι στη δυτική πλευρά (το φαρμακείο του λειτουργεί αδιάλειπτα από το 1391!) στον πύργο του ρολογιού στην άλλη άκρη, όπου βρίσκονται το παλάτι του κυβερνήτη (1441) και η εκκλησία του προστάτη της πόλης Αγίου Vlaho. Ακολουθεί χρόνος ελεύθερος για περιπάτους στην πόλη, προαιρετικά ΜΙΝΙκρουαζιέρα, στο πευκόφυτο νησί ΛΟΚΡΟΥΜ, που φιλοξενεί και το Βοτανικό κήπο. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Δείπνο, χρόνος ελεύθερος και διανυκτέρευση.

4η μέρα ΝΕΟΥΜ – ΣΠΛΙΤ – ΝΕΟΥΜ ( 165 X 2 )

Μετά το πρωινό μας αναχώρηση για το μεγαλύτερο λιμάνι της Κροατίας και πολυσύχναστο τουριστικό θέρετρο: το Σπλιτ. Θα γνωρίσουμε την πόλη, την οποία επέλεξε ο Ρωμαίος αυτοκράτορας Διοκλητιανός, για να χτίσει το ανάκτορό του (293-305). Η πόλη είναι κτισμένη στη θέση της αρχαίας ελληνικής αποικίας Ασπάλαθος. Το ανάκτορο του Διοκλητιανού, στο οποίο το 693 εγκαταστάθηκαν πρόσφυγες από τα γειτονικά Σάλωνα, για να γλιτώσουν από τις επιδρομές των Αβάρων, αποτελεί σήμερα τον πυρήνα της πόλης και μέσα σε αυτό βρίσκονται πλήθος καταστημάτων, τραπεζών και ο Καθεδρικός Ναός του Αγίου Δόμνου (πρώην μαυσωλείο του Διοκλητιανού). Χρόνος ελεύθερος ως την ώρα που θα μεταφερθούμε στο αεροδρόμιο του Σπλίτ  .Επιστροφή στο ξενοδοχείο, δείπνο, διαν/ση.

5η μέρα ΝΕΟΥΜ – ΑΓΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ - ΔΥΡΡΑΧΙΟ / ΤΙΡΑΝΑ ( 347 KM )

Πρωινό και αναχώρηση για την Αλβανία, με ενδιάμεσες στάσεις για γεύμα/καφέ. Στάση  για πανοραμικές φωτογραφίες στο <Mόντε Κάρλο> των Βαλκανίων, όπως χαραχτηρίζεται όχι άδικα το νησάκι Σβέτι Στέφαν(Άγιος Στέφανος), με κρυστάλλινα γαλαζοπράσινα νερά, ένα νησάκι ενωμένο με τη στεριά, το οποίο από ψηλά φαίνεται σαν πίνακας ζωγραφικής. Άφιξη στο Δυρραχιο, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, δείπνο, διαν/ση.

6η μέρα ΤΙΡΑΝΑ / ΔΥΡΡΑΧΙΟ – ΑΘΗΝΑ

Άφιξη στην Πάτρα και αναχώρηση για το Αθήνα γεμάτοι όμορφες αναμνήσεις.

 

Πληροφορίες[+] Άνοιγμα Όλων


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/patakistravel.gr/public_html/wp-content/themes/storefront-child/woocommerce/content-single-product.php on line 430

X

  Συμπληρώστε όλα τα πεδία με


  Επιλογές Δωματίων