18-19/9/21 ΓΑΛΑΤΑΣ-ΠΟΡΟΣ-ΠΟΡΤΟ ΧΕΛΙ-ΣΠΕΤΣΕΣ

75

Διάρκεια: 2ήμερη

Τιμή συμμετοχής 75,00€ το άτομο στο δίκλινο ,διαφορά μονόκλινου 20€

Περιλαμβάνονται:


  • Μεταφορές/περιηγήσεις με το πούλμαν

  • Μία διανυκτέρευση με πρωινό στο ξενοδοχείο ΠΑΠΑΣΩΤΗΡΙΟΥ στον Γαλατά

  • Εισιτήρια Πλοίου για Σπέτσες και για Πόρο

  • Συνοδός εκδρομής

Αναχωρήσεις18/9/21

Φόρμα Συμμετοχής

Πρόγραμμα[+] Άνοιγμα Όλων

1η μέρα ΑΘΗΝΑ-ΓΑΛΑΤΑΣ-ΠΟΡΟΣ-ΠΟΡΤΟ ΧΕΛΙ

Αναχώρηση 8:00 π.μ. για Ισθμό – Σοφικό όπου στάση για καφέ. Συνεχίζουμε για Πόρτο χέλι και Κόστα,  απ΄όπου θα πάρουμε το καραβάκι και θα αναχωρήσουμε για το νησί της Μπουμπουλίνας, τις γραφικές Σπέτσες. Περνώντας απέναντι , θα επισκεφτούμε το Μουσείο-σπίτι της Μπουμπουλίνας, της ηρωίδας της ελληνικής επανάστασης. Ύστερα, θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για μεσημεριανό μπάνιο και βόλτες στη χώρα των Σπετσών. Επιστροφή στην Κόστα και μετάβαση στην γραφική κωμόπολη του Γαλατά   όπου θα τακτοποιηθούμε στο ξενοδοχείο και θα έχουμε χρόνο να κάνουμε την απογευματινή μας βόλτα ή και νυχτερινή στον Πόρο περνώντας με τα μικρά πλοιάρια . Διανυκτέρευση.

2η μέρα ΠΟΡΤΟ ΧΕΛΙ-ΣΠΕΤΣΕΣ-ΑΘΗΝΑ

Μετά το πρωινό μας, μετάβαση  με το F/B στον Πόρο. Εκεί θα επισκεφθούμε το μοναστήρι της Ζωοδόχου Πηγής. Στην εκκλησία υπάρχει τέμπλο ιταλικού σχεδιασμού του 16ου αιώνα. Παραμονή για προσκύνημα. Επιστροφή στην πόλη του Πόρου για να κάνουμε τις βόλτες μας, τις αγορές τοπικών προϊόντων ή να απολαύσουμε τον καφέ μας.  Στη συνέχεια θα μεταβούμε στην παραλία Νεώριο όπου θα έχουμε χρόνο για το μεσημεριανό μας φαγητό και μπάνιο. Το απόγευμα μετάβαση στον Γαλατά για να επιστρέψουμε στην Αθήνα με τις απαραίτητες ενδιάμεσες στάσεις. 

 

Πληροφορίες[+] Άνοιγμα Όλων


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/patakistravel.gr/public_html/wp-content/themes/storefront-child/woocommerce/content-single-product.php on line 430

X

    Συμπληρώστε όλα τα πεδία με


    Επιλογές Δωματίων