18-19/9/21 ΓΑΛΑΤΑΣ-ΠΟΡΟΣ-ΠΟΡΤΟ ΧΕΛΙ-ΣΠΕΤΣΕΣ

Διάρκεια: 2ήμερη

Τιμή συμμετοχής:

Περιλαμβάνονται:


  • Μεταφορές/περιηγήσεις με το πούλμαν

  • Μία διανυκτέρευση με πρωινό στο Πόρτο Χέλι

  • Συνοδός εκδρομής

Αναχωρήσεις18/9/21

Φόρμα Συμμετοχής

Πρόγραμμα[+] Άνοιγμα Όλων

1η μέρα ΑΘΗΝΑ-ΓΑΛΑΤΑΣ-ΠΟΡΟΣ-ΠΟΡΤΟ ΧΕΛΙ

Αναχώρηση 8:00 π.μ. για Ισθμό – Σοφικό όπου στάση για καφέ. Συνεχίζουμε στην όμορφη κωμόπολη του Γαλατά όπου μετάβαση με το F/B στον Πόρο. Εκεί θα επισκεφθούμε το μοναστήρι της Ζωοδόχου Πηγής. Στην εκκλησία υπάρχει τέμπλο ιταλικού σχεδιασμού του 16ου αιώνα. Παραμονή για προσκύνημα. Στη συνέχεια θα μεταβούμε στην παραλία Νεώριο όπου θα απολαύσουμε το μεσημεριανό μας φαγητό και μπάνιο. Μετάβαση στο Πόρτο χέλι, όπου θα τακτοποιηθούμε στο ξενοδοχείο και θα έχουμε χρόνο να κάνουμε την απογευματινή μας βόλτα. Διανυκτέρευση.

2η μέρα ΠΟΡΤΟ ΧΕΛΙ-ΣΠΕΤΣΕΣ-ΑΘΗΝΑ

Μετά το πρωινό μας, θα αναχωρήσουμε για το νησί της Μπουμπουλίνας, τις γραφικές Σπέτσες. Περνώντας απέναντι με το καραβάκι, θα επισκεφτούμε το Μουσείο-σπίτι της Μπουμπουλίνας, της ηρωίδας της ελληνικής επανάστασης. Ύστερα, θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για μεσημεριανό μπάνιο και βόλτες στη χώρα των Σπετσών. Αργά το μεσημέρι θα μεταβούμε απέναντι στην Κόστα για να επιστρέψουμε στην Αθήνα με τις απαραίτητες ενδιάμεσες στάσεις. 

 

Πληροφορίες[+] Άνοιγμα Όλων


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/patakistravel.gr/public_html/wp-content/themes/storefront-child/woocommerce/content-single-product.php on line 430

X

Συμπληρώστε όλα τα πεδία με


Επιλογές Δωματίων