19-20/10/2019 ΑΝΑΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΝΑΥΜΑΧΙΑΣ ΝΑΥΑΡΙΝΟΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑ–ΜΕΘΩΝΗ–ΠΥΛΟΣ–ΑΡΧΑΙΑ ΜΕΣΣΗΝΗ

65

Διάρκεια: 2ήμερη

Τιμή συμμετοχής: 65€ (τιμή μέλους 58,5 ευρώ)

Επιβάρυνση μονόκλινου: 20€

 

Περιλαμβάνονται:

 


  • Μεταφορά-διαδρομές με πολυτελές πούλμαν

  • Ξενοδοχείο MESSINIAN BAY στην Καλαμάτα με πρωινό μπουφέ

  • Ξεναγήσεις-περιηγήσεις βάσει προγράμματος


 

Αναχωρήσεις19/10/2019

Φόρμα Συμμετοχής

Πρόγραμμα[+] Άνοιγμα Όλων

1η μέρα ΑΘΗΝΑ-ΜΕΘΩΝΗ-ΚΑΛΑΜΑΤΑ-ΠΥΛΟΣ(ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ)-ΚΑΛΑΜΑΤΑ

Αναχώρηση 07:00 για Μεθώνη με ενδιάμεσες στάσεις για καφέ. Φτάνουμε στην Μεθώνη για να πάρουμε το μεσημεριανό μας γεύμα. Ύστερα, θα τακτοποιηθούμε στο ξενοδοχείο και το απογευμα θα αναχωρήσουμε για τη γοητευτική κωμόπολη της Πύλου. Χτισμένη αμφιθεατρικά στο νότιο άκρο του κόλπου του Ναυαρίνου, βλέποντάς την από το λιμάνι σου δίνει την αίσθηση του νησιού. Επίσκεψη στο επιβλητικό μνημείο των ¨Τριών Ναυάρχων¨, και στη συνέχεια θα παρακολουθήσουμε τις εντυπωσιακές εκδηλώσεις αναπαραστάσεις της Ναυμαχίας στον κόλπο του Ναυαρίνου που έγινε στις 8 Οκτωβρίου 1827. Μετά το πέρας των εκδηλώσεων πάμε στο ξενοδοχείο μας στην Καλαμάτα, διανυκτέρευση.

2η μέρα ΚΑΛΑΜΑΤΑ-ΑΡΧΑΙΑ ΜΕΣΣΗΝΗ-ΤΡΙΠΟΛΗ-ΑΘΗΝΑ

Μετά το πρωινό, επίσκεψη στον Ιερό Ναό της Υπαπαντής, πολιούχου της πόλης και αμέσως μετά λίγος ελεύθερος χρόνος στην πλατεία της πόλης. Έπειτα, αναχωρούμε για την Αρχαία Μεσσήνη για να επισκεφθούμε τον πολύ ενδιαφέροντα αρχαιολογικό χώρο, με τα τείχη των 9 χιλιομέτρων, το Εκκλησιαστήριο ή Ωδείο, το Στάδιο, το Ασκληπιείο, την Πρωτοβυζαντινή Βασιλική, το Ιερό του Διός, την Ρωμαϊκή Έπαυλη. Αμέσως μετά αναχωρούμε για Αθήνα, με μικρή στάση στην πρωτεύουσα της Αρκαδίας την Τρίπολη. Συνεχίζουμε για Αθήνα, με ενδιάμεση στάση, άφιξη το βράδυ.

Πληροφορίες[+] Άνοιγμα Όλων


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/patakistravel.gr/public_html/wp-content/themes/storefront-child/woocommerce/content-single-product.php on line 430

X

    Συμπληρώστε όλα τα πεδία με


    Επιλογές Δωματίων