10-12/9/2021 ΝΕΑΠΟΛΗ-ΚΥΘΗΡΑ 3ΗΜΕΡΗ

150

Διάρκεια: 3ήμερη

Τιμή συμμετοχής:

Επιβάρυνση μονόκλινου:

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ :


  • - Πολυτελές πούλμαν για όλη τη διάρκεια εκδρομής ( πληρεί τις προϋποθέσεις απολύμανσης / καθαριότητας, με αντισηπτικό στην είσοδο)

  • - Διαμονή στο επιλεγμένο ξενοδοχείο στην Αγία Πελαγία : ( VENARDOSHOTEL : www.venardos-hotels.gr

  • - πρωινό καθημερινά ( όπως θα ορίζει το πρωτόκολλο )

  • - Αρχηγός / Συνοδός

  • - Εισιτήρια ακτοπλοϊκά Νεάπολη – Κύθηρα - Νεάπολη

  • - Ασφάλεια αστικής / επαγγελματικής ευθύνης TOUR OPERATOR 


ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ :

  • φόρος διαμονής ( υποχρεωτική καταβολή στη reception του ξενοδοχείου )

  • Eίσοδοι σε μουσεία, αξιοθέατα και αρχαιολογικούς χώρους.

  • Γεύματα & δείπνα

Αναχωρήσεις10-12/9/2021

Φόρμα Συμμετοχής

Πρόγραμμα[+] Άνοιγμα Όλων

1η μέρα ΑΘΗΝΑ – ΝΕΑΠΟΛΗ – ΚΥΘΗΡΑ ( Ποταμός – Μονή Οσίου Θεοδώρου )

Συγκέντρωση , τακτοποίηση των αποσκευών στο πούλμαν και άμεση αναχώρηση με προορισμό την Νεάπολη Λακωνίας. Στάση καθοδόν για καφέ. Συνεχίζουμε την διαδρομή μας μέσω Σπάρτης και Σκάλας, άφιξη , επιβίβαση στο πλοίο που αναχωρεί  14.30   για το όμορφο νησί των Κυθήρων. Μετά από 1 ώρα και 15 λεπτά περίπου φθάνουμε στο γραφικό και βασικότερο λιμάνι των Κυθήρων το Διακόφτι το οποίο λειτουργεί από το 1996. Επιβίβαση στο πούλμαν και θα επισκεφθούμε το παραδοσιακό χωριό Ποταμός να το γνωρίσουμε και να απολαύσουμε τον καφέ μας και τα παραδοσιακά γλυκά στην πλατεία του χωριού. Συνεχίζουμε για επίσκεψη – προσκύνημα στη Μονή του Οσίου Θεοδώρου, πολιούχο του νησιού, ο οποίος μόνασε εκεί τον 10ο αιώνα προερχόμενος από την Κορώνη της Μεσσηνίας. Στη μονή φυλάσσεται η Κάρα του Αγίου. Τέλος θα φτάσουμε  στην Αγία Πελαγία όπου και το ξενοδοχείο μας. Τακτοποίηση στα δωμάτια μας. Διανυκτέρευση.

2η μέρα ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΥΡΤΙΔΙΩΤΙΣΣΑ- ΧΩΡΑ – ΚΑΨΑΛΙ

Πρωινό και αναχωρούμε για την δυτική πλευρά του νησιού στην περιοχή των Μυρτιδίων, όπου ευρίσκεται ένα από τα σημαντικότερα προσκυνήματα των Κυθήρων, η Ιερά Μονή Της Παναγίας Μυρτιδιώτισσας. Η εικόνα της Παναγίας Μυρτιδιώτισσας είναι το πολυτιμότερο κειμήλιο του νησιού και είναι προστάτιδα απανταχού των Κυθηρίων. Προσκύνημα και χρόνος ελεύθερος για να γνωρίσουμε τους χώρους της Μονής . Συνεχίζουμε με την πρωτεύουσα του νησιού, την Χώρα, όπως και στα περισσότερα νησιά. Στο νότιο μέρος, μαζί με το Καψάλι συνθέτουν τις πιο γραφικές και εντυπωσιακές εικόνες. Με την άφιξή μας θα δούμε το ενετικό κάστρο, που χτίστηκε το 1503. Στενά σοκάκια με κάτασπρα σπιτάκια το ένα δίπλα στο άλλο και λίγο πιο κοντά στο κάστρο παλαιά αρχοντικά, ενετικά κτίρια που χτίστηκαν επί Αγγλοκρατίας. Περπατήστε και ανακαλύψτε τις ομορφιές της Χώρας και ψωνίστε τα αναμνηστικά σας δώρα από τα μαγαζάκια. Προαιρετικό γεύμα. Συνεχίζουμε την όμορφη εκδρομή μας για την επόμενη επίσκεψή μας στο Καψάλι, είναι το σημείο του νησιού που τα έχει όλα και αναμφισβήτητα ξεχωρίζει στις καρδιές όλων. Εδώ θα γευματίσουμε σε ένα από τα πολλά ταβερνάκια του χωριού (ατομικά έξοδα) στην υπέροχη παραλία και τον πεζόδρομο του. Σχετική παραμονή για καφέ.  Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας στην Αγία Πελαγία.  Διανυκτέρευση.

3η μέρα ΚΥΘΗΡΑ  – ΝΕΑΠΟΛΗ – ΑΘΗΝΑ 

 

Πρωινό και στη συνέχεια θα μεταβούμε στο λιμάνι όπου θα επιβιβαστούμε στο πλοίο που αναχωρεί στις 11.30. Μετά από μία ώρα και 10 λεπτά θα είμαστε στην Νεάπολη . Παραμονή για βόλτες και προαιρετικό φαγητό.  Από εκεί θα πάρουμε το δρόμο της επιστροφής μας , γεμάτοι όμορφες εικόνες και αναμνήσεις που μας χάρισε το πανέμορφο αυτό νησί με  ενδιάμεσες στάσεις καθοδόν για ξεκούραση.

 

Πληροφορίες[+] Άνοιγμα Όλων


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/patakistravel.gr/public_html/wp-content/themes/storefront-child/woocommerce/content-single-product.php on line 430

X

Συμπληρώστε όλα τα πεδία με


Επιλογές Δωματίων