27-28/11/21 ΚΡΙΚΕΛΛΟ-ΚΟΡΥΣΧΑΔΕΣ-ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ –ΜΟΝΗ ΠΡΟΥΣΙΩΤΙΣΣΑΣ-ΜΙΚΡΟ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΧΩΡΙΟ

75

Διάρκεια: 2ήμερη

Τιμή συμμετοχής σε δίκλινο/τρίκλινο δωμάτιο: 75 €

Μονόκλινο: 95 €

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ


  • Μεταφορές και περιηγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα

  • Μία διανυκτέρευση με πρωινό στο Καρπενήσι στο ξενοδοχείο "Ελβετία"

  • Συνοδός εκδρομής

Αναχωρήσεις27/11/21

Φόρμα Συμμετοχής

Πρόγραμμα[+] Άνοιγμα Όλων

1η μέρα ΑΘΗΝΑ-ΚΡΙΚΕΛΛΟ-ΚΟΡΥΣΧΑΔΕΣ-ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ

1η μέρα: Αναχώρηση 8:00 π.μ. για Λαμία, όπου στάση για καφέ. Πρώτος μας προορισμός το Κρίκελλο, ένα παραδοσιακό χωριό σε υψόμετρο 1.120 μέτρων, όπου μαγεύει τον επισκέπτη λόγω της άφθονης βλάστησης που διαθέτει και της βουνίσιας διαδρομής μέσα στα έλατα. Παραμονή για βόλτα και καφέ. Στη συνέχεια, σειρά έχουν οι Κορυσχάδες, ένα ιστορικό χωριό με παραδοσιακά αρχοντικά με τα έλατα γύρω τους να δεσπόζουν. Θα επισκεφτούμε το Μουσείο Εθνικής Αντίστασης όπου το 1944, κατά τη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου πολέμου, φιλοξένησε το Εθνικό Συμβούλιο. Θα γευματίσουμε στην περιοχή. Έπειτα, θα φτάσουμε στο Καρπενήσι, πρωτεύουσα της Ευρυτανίας, στις πλαγιές του Τυμφρηστού μέσα στα έλατα και τις καστανιές, για να τακτοποιηθούμε στα δωμάτια μας.  Ελεύθερος χρόνος για ξεκούραση και βόλτα στην πόλη του Καρπενησίου. Διανυκτέρευση. 

 

2η μέρα ΠΑΝΑΓΙΑ ΠΡΟΥΣΙΩΤΙΣΣΑ-ΜΙΚΡΟ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΧΩΡΙΟ-ΑΘΗΝΑ

2η μέρα: Μετά το πρωινό, αναχωρούμε από το ξενοδοχείο μας, για να καταλήξουμε στην περίφημη Μονή Παναγίας Προυσιώτισσας για προσκύνημα. Χτισμένη σε απόκρημνο βράχο, με την εικόνα της Παναγίας από την Προύσα της Μικράς Ασίας, με το αξιόλογο ξυλόγλυπτο τέμπλο, την πλούσια βιβλιοθήκη, με νερό αγίασμα και το ενδιαφέρον μικρό της Μουσείο. Στη συνέχεια, θα έχουμε την ευκαιρία να επισκεφτούμε το Μικρό και Μεγάλο Χωριό, χωριά πνιγμένα στο πράσινο. Πρώτα, μάλιστα θα επισκεφτούμε και το Λαογραφικό μουσείο του Μεγάλου Χωριού και θα κάνουμε τη βόλτα μας στα παραδοσιακά σοκάκια. Παραμονή για φαγητό. Επιστροφή στην Αθήνα το βράδυ με ενδιάμεση στάση για καφέ, επιστρέφοντας γεμάτοι από όμορφες εικόνες της φύσης!

Πληροφορίες[+] Άνοιγμα Όλων


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/patakistravel.gr/public_html/wp-content/themes/storefront-child/woocommerce/content-single-product.php on line 430

X

    Συμπληρώστε όλα τα πεδία με


    Επιλογές Δωματίων