2ήμερη εκδρομή Αγίου Πνεύματος 7 & 8/6 ΝΑΥΠΛΙΟ – ΠΟΡΟΣ – ΜΕΘΑΝΑ ΑΡΓΟΛΙΔΑ

75

Διάρκεια: 2ήμερη

Τιμή συμμετοχής σε δίκλινο/τρίκλινο: 75 €


  • πολυτελές πούλμαν για όλη τη διάρκεια εκδρομής ( πληρεί τις προϋποθέσεις  απολύμανσης /  καθαριότητας,  με αντισηπτικό στην είσοδο  &  με  πληρότητα το 50 % )  σύμφωνα με το πρωτόκολλο

  • Επιλεγμένο ξενοδοχείο ELENA στο κέντρο του Ναυπλίου

  • πρωινό σε πακέτο - σύμφωνα με το πρωτόκολλο

  • έμπειρος αρχηγός σε όλη τη διάρκεια της εκδρομης

  • ασφάλεια αστικής ευθύνης

  • ταξιδιωτική ασφάλιση – ΔΩΡΟ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΜΑΣ


 

 

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ :
-
φόρος διαμονής ( υποχρεωτική καταβολή στη reception του ξενοδοχείου ),

- Eίσοδοι σε μουσεία, αξιοθέατα και αρχαιολογικούς χώρους, f/b από/προς Πόρο,  ποτά- φαγητά, φιλοδωρήματα και ότι  αναφέρεται ως προαιρετικό. 

Αναχωρήσεις7/5/2020

Φόρμα Συμμετοχής

Πρόγραμμα[+] Άνοιγμα Όλων

1η μέρα Αθήνα – Αρχαία Επίδαυρος – Τολό - Nαύπλιο

Αναχώρηση το πρωί στις 08.00 με προορισμό την Αρχαία Επίδαυρο. Άφιξη και ελεύθερος χρόνος για καφέ και προαιρετικό μπάνιο.  (Ένα από τα αξιοθέατα της Αρχαίας Επιδαύρου είναι το γνωστό θέατρο στην Ελλάδα για την τέλεια ακουστική του αλλά και για την περίφημη ιστορία του που συνδέεται με τη γιορτή του Διονύσου στην αρχαιότητα ) . Στη συνέχεια θα συνεχίσουμε τη διαδρομή μας προς το Τολό όπου και θα υπάρχει ελεύθερος χρόνος για προαιρετικό γεύμα. Συνεχίζουμε για το υπέροχο Ναύπλιο, αφού πρώτα κάνουμε στάση στο Παλαμήδι – το φημισμένο κάστρο που στεφανώνει την πόλη του Ναυπλίου χτισμένο σε υψόμετρο 216 μέτρων με θέα την Αργολική πεδιάδα και τον Αργολικό κόλπο.  Συνεχίζουμε για το ξενοδοχείο μας ,  τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Ελεύθερος χρόνος . Διαν/ση.

2η μέρα Ναύπλιο – Μέθανα - Γαλατάς- Πόρος

Μετά την παροχή πρωινού σε breakfast box (ΠΡΩΙΝΌ ΣΕ ΠΑΚΕΤΟ) θα αναχωρήσουμε για τα Μέθανα όπου θα υπάρχει ελεύθερος χρόνος για μπάνιο και προαιρετικό φαγητό . (  Για όσους θέλουν να επισκεφθούν τον Πόρο , θα συνεχίζουμε μέχρι το Γαλατά όπου θα περάσουν με το Ferry Boat στο νησί του Πόρου (με προσωπικά τους έξοδα . Το πούλμαν θα παραμείνει στο Γαλατά ). Στη συνέχεια θα πάρουμε το δρόμο της επιστροφής προς την Αθήνα με πολύ ωραίες αναμνήσεις !

Πληροφορίες[+] Άνοιγμα Όλων


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/patakistravel.gr/public_html/wp-content/themes/storefront-child/woocommerce/content-single-product.php on line 430

X

    Συμπληρώστε όλα τα πεδία με


    Επιλογές Δωματίων