20-21/11/21 ΔΕΛΦΟΙ-ΑΡΑΧΩΒΑ-ΙΤΕΑ-ΓΑΛΑΞΙΔΙ-ΑΓΟΡΙΑΝΗ-ΛΙΒΑΔΕΙΑ-ΑΜΦΙΚΛΕΙΑ

70

Διάρκεια: 2ήμερη

Τιμή συμμετοχής: 75€

Τιμή για μονόκλινο: 95€
Περιλαμβάνονται:


  • Περιηγήσεις με βάση το πρόγραμμα

  • 1 διανυκτέρευση στο ξενοδοχείο Arahova Inn με πρωινό

  • Συνοδός του γραφείου


Δεν περιλαμβάνονται:

  • Είσοδοι σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους

  • Ο φόρος διανυκτέρευσης ανά δωμάτιο ανά ημέρα

  • Ο,τιδήποτε αναφέρεται ως προαιρετικό

Αναχωρήσεις20/11/21

Φόρμα Συμμετοχής

Πρόγραμμα[+] Άνοιγμα Όλων

1η μέρα ΑΘΗΝΑ-ΦΩΚΙΔΑ-ΑΓΟΡΙΑΝΗ-ΑΡΑΧΩΒΑ

 Αναχώρηση από το γραφείο μας στις 8.00 το πρωί για να περάσουμε το Σαββατοκύριακο μας στο διασημότερο ορεινό θέρετρο της Ελλάδας, την Αράχωβα. Πρώτη μας στάση για καφέ στην Αμφίκλεια. Σειρά έχει η επίσκεψη στο μεταλλευτικό πάρκο της Φωκίδας, όπου το vagonetto θα μας ταξιδέψει στον κόσμο των μεταλλωρύχων και του βωξίτη. Επόμενος προορισμός η Αγόριανη, όπου θα παραμείνουμε για γεύμα στην κεντρική πλατεία του χωριού. Εκεί θα έχουμε την ευκαιρία να φωτογραφηθούμε και να κάνουμε βόλτα στο γραφικό χωριουδάκι με τα έλατα και τα γάργαρα νερά. Στη συνέχεια μετάβαση στην Αράχωβα, όπου θα τακτοποιηθούμε στα δωμάτια μας και να απολαύσουμε τη βραδινή βόλτα μας. Διανυκτέρευση.

2η μέρα ΑΡΑΧΩΒΑ-ΔΕΛΦΟΙ-ΙΤΕΑ-ΓΑΛΑΞΙΔΙ-ΛΙΒΑΔΕΙΑ-ΑΘΗΝΑ

Μετά το πρωινό μας, θα αναχωρήσουμε για τον αρχαιολογικό χώρο των Δελφών, το σημείο πνευματικής συνάντησης των αρχαίων Ελλήνων. Μετά την επίσκεψη μας στους Δελφούς, θα πιούμε το καφεδάκι μας παραλιακά στο λιμάνι της Ιτέας. Μεσημεριανό γεύμα θα έχουμε στο γραφικό Γαλαξίδι. Αργά το απόγευμα επιστροφή στην Αθήνα με ενδιάμεση στάση για καφέ στις πηγές της Κρύας στη Λιβαδειά,  γεμάτοι από ένα αξέχαστο διήμερο.

Πληροφορίες[+] Άνοιγμα Όλων


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/patakistravel.gr/public_html/wp-content/themes/storefront-child/woocommerce/content-single-product.php on line 430

X

    Συμπληρώστε όλα τα πεδία με


    Επιλογές Δωματίων