20-21/4/2019 ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ-ΑΙΤΩΛΙΚΟ-ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ

80

Διάρκεια: 2ήμερη

Τιμή συμμετοχής: 80
Επιβάρυνση μονόκλινου: 20

Περιλαμβάνονται:
• Μεταφορά με πολυτελές πούλμαν
• Διανυκτέρευση στο ξενοδοχείο «ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ» σε δίκλινα δωμάτια με πρωινό
• Ξεναγός – Συνοδός εκδρομής

Αναχωρήσεις20/04/2019

Φόρμα Συμμετοχής

Πρόγραμμα[+] Άνοιγμα Όλων

1η μέρα Αθήνα - Ναύπακτος

Αναχώρηση 08.00 π.μ. για Ισθμό  όπου θα κάνουμε την πρώτη στάση μας για καφέ. Συνεχίζουμε για γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου όπου θα επισκεφθούμε το μουσείο της γέφυρας. Συνεχίζουμε για την Μονή Μεταμορφώσεως του Σωτήρος, ένα καινούργιο μοναστήρι με σημαντικό έργο και σύγχρονους χώρους σε ειδυλλιακή τοποθεσία. Μεσημεριανό φαγητό θα έχουμε στο γραφικό Μοναστηράκι.  Το απόγευμα μετάβαση στην Ναύπακτο, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, ξεκούραση και το βράδυ μετάβαση στο Μεσολόγγι όπου θα παρακολουθήσουμε την αναπαράσταση της ανατίναξης της μπαρουταποθήκης και των εκδηλώσεων. Επιστροφή αργά  το βράδυ στο ξενοδοχείο μας.

2η μέρα Ναύπακτος - Αιτωλικό - Μεσολόγγι

Αναχώρηση μετά το πρωινό για Αιτωλικό όπου θα επισκεφθούμε το μοναδικό μουσείο Χαρακτικής της Βάσως Κατράκη.  Στην συνέχεια μετάβαση στο Μεσολόγγι για να παρακολουθήσουμε την δοξολογία και την παρέλαση και τελετή λήξης των εκδηλώσεων. Το μεσημέρι μετάβαση για φαγητό στο Κρυονέρι  ένα παραθαλάσσιο θέρετρο δίπλα στις εκβολές του Εύηνου. Επιστροφή το βράδυ στην Αθήνα με ενδιάμεση στάση κατά την διαδρομή.

Πληροφορίες[+] Άνοιγμα Όλων


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/patakistravel.gr/public_html/wp-content/themes/storefront-child/woocommerce/content-single-product.php on line 430

X

    Συμπληρώστε όλα τα πεδία με


    Επιλογές Δωματίων