20-21/6/2020 ΚΥΘΝΟΣ ΔΙΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ

Διάρκεια: 2ήμερη

Τιμή συμμετοχής:

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

• Μεταφορές και περιηγήσεις με βάση το πρόγραμμα
• Μία διανυκτέρευση σε ξενοδοχείο με πρωινό
• Ακτοπλοϊκά εισιτήρια ΛΑΥΡΙΟ-ΚΥΘΝΟΣ-ΛΑΥΡΙΟ
• Αρχηγός - συνοδός
Δεν περιλαμβάνεται:
• Είσοδοι σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους
• Ο φόρος διανυκτέρευσης ανά δωμάτιο ανά ημέρα
• Ποτά και αναψυκτικά κατά τη διάρκεια των γευμάτων
• Ο,τιδήποτε αναφέρεται ως προαιρετικό

Αναχωρήσεις20/6/2020

Φόρμα Συμμετοχής

Πρόγραμμα[+] Άνοιγμα Όλων

1η μέρα

Αναχώρηση νωρίς το πρωί από Αθήνα με προορισμό το λιμάνι του Λαυρίου. Επιβίβαση στο καράβι όπου θα μας μεταφέρει στο νησί της Κύθνου, στο νησί της απλότητας και της φιλοξενίας. Άφιξη και αποβίβαση στον Μέριχα, το λιμάνι του νησιού. Κατόπιν θα αναχωρήσουμε για τη ΔρυοπίδαΗ κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική παρουσιάζει μια ιδιομορφία στη Δρυοπίδα αφού όλα σχεδόν τα σπίτια είναι διώροφα σκεπασμένα με κεραμίδιΘα επισκεφτούμε το Σπήλαιο Καταφύκι, ένα από τα μεγαλύτερα σπήλαια της νησιώτικης Ελλάδας. Ύστερα, θα επισκεφτούμε το Αγγειοπλαστείο και το Λαογραφικό Μουσείο. Συνεχίζουμε για τον Άγιο Δημήτριο, την νοτιότερη παραλία του νησιού και βρίσκεται στον ομώνυμο παραθεριστικό οικισμό στη δυτική πλευρά του νησιού. Η παραλία είναι μεγάλη και αμμώδης με πεντακάθαρα νερά και βραχώδεις σχηματισμούς στα άκρα της. Παραμονή για γεύμα και κολύμπι. Συνεχίζουμε για το ξενοδοχείο μας. Τακτοποίηση και ξεκούραση. Χρόνος ελεύθερος για γνωριμία με την περιοχή. Διανυκτέρευση.

2η μέρα

 Μετά το πρωινό μας, θα επισκεφτούμε το προσκύνημα στην Παναγιά Κανάλα. Εδώ φυλάσσεται η θαυματουργή εικόνα της Παναγιάς προστάτιδας του νησιού. Συνεχίζουμε για τη Χώρα ή Μεσσαριά, που είναι η πρωτεύουσα του νησιού, με το ξεχωριστό χρώμα που μαγεύει τον επισκέπτη. Ξεδιπλώνεται αμφιθεατρικά κτισμένη στην πλαγιά του λόφου. Εδώ θα επισκεφθούμε τις εκκλησίες Αγ.Τριάδα (η Μητρόπολη της Κύθνου και ο αρχαιότερος ναός της), την εκκλησία του Αγίου Σάββα, χτισμένη το 1613, το μοναστήρι της Παναγιάς του Νίκους, τρίκλιτη βασιλική με τρούλο, και το εργαστήρι λαϊκής τέχνης του Αντώνη Κοζαδίνου. Θα περπατήσουμε στα γραφικά πλακόστρωτα δρομάκια που έχουν ζωγραφισμένα με ασβέστη θέματα από την νησιώτικη ζωή. Ελεύθερος χρόνος για τις τελευταίες αγορές, και αναχώρηση για τον Μέριχα όπου θα γευματίσουμε. Επιβίβαση στο πλοίο και επιστροφή στο Λαύριο. Άφιξη στην Αθήνα αργά το απόγευμα, γεμάτοι αναμνήσεις από το νησί.

 

Πληροφορίες[+] Άνοιγμα Όλων


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/patakis/public_html/wp-content/themes/storefront-child/woocommerce/content-single-product.php on line 430

X

Συμπληρώστε όλα τα πεδία με


Επιλογές Δωματίων