ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ – ΔΡΕΣΔΗ – ΠΟΤΣΝΤΑΜ – ΠΑΛΑΤΙΑ ΣΑΝ ΣΟΥΣΙ – ΜΟΝΑΧΟ ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗ – ΙΝΝΣΜΠΡΟΥΚ – ΒΕΡΟΝΑ 21-30/12

710

Διάρκεια: 10ήμερη

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΚΑΤΑ ΑΤΟΜΟ: 710 €

ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟΥ ΔΩΜΑΤΙΟΥ: 190 €

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:


 • Μεταφορά με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν

 • Εσωτερικές τετράκλινες καμπίνες στα πλοία

 • Διαμονή σε επιλεγμένα ξενοδοχεία με πρωινό και δείπνο

 • Περιηγήσεις – ξεναγήσεις όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα

 • Αρχηγός - συνοδός  της εκδρομής

 • Λιμενικά τέλη

 • Ταξιδιωτική ασφάλεια


 

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

 • Είσοδοι σε μουσεία και αξιοθέατα, φόροι διαμονής στα ξενοδοχεία και ό,τι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό.


 

ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΚΑΜΠΙΝΩΝ  ΚΑΤ΄ΑΤΟΜΟ

ΔΙΚΛΙΝΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ  85 € ΜΕΤΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ

ΔΙΚΛΙΝΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ  65 € ΜΕΤΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ 

 

 

 

 

 

 

 

Αναχωρήσεις21/12/2018

Φόρμα Συμμετοχής

Πρόγραμμα[+] Άνοιγμα Όλων

1η μέρα ΑΘΗΝΑ – ΠΑΤΡΑ – ΠΛΟΙΟ

 Συγκέντρωση  των  κ.κ. εκδρομέων άμεση αναχώρηση  για  Πάτρα όπου θα πάρουμε το πλοίο που θα μας μεταφέρει στην  Ιταλία.  Διασκεδάστε στους  χώρους  του  πολυτελούς  πλοίου. Διαν/ση  εν  πλω.

2η μέρα ΑΝΚΟΝΑ – ΒΕΡΟΝΑ :

  Άφιξη  στο  Ιταλικό  λιμάνι  και  άμεση  αναχώρηση για Βερόνα , τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, δείπνο, διανυκτέρευση.

3η μέρα ΒΕΡΟΝΑ – ΙΝΝΣΜΠΡΟΥΚ – ΜΟΝΑΧΟ

 Πρόγευμα και άμεση  αναχώρηση  για  Ίννσμπρουκ  μέσω  καταπληκτικής  διαδρομής  διασχίζοντας  τμήμα  της  Β. Ιταλίας,  τις  Άλπεις,  περνώντας  από  το  Μπρένερο  και  τη  γέφυρα  της  Ευρώπης. Στάση στην πρωτεύουσα της Βαυαρίας για να γνωρίσουμε το περίφημο Δημαρχείο στην Μαρία Πλατς, τον Καθεδρικό Ναό και λίγο χρόνο για να γνωρίσουμε την πόλη.  Άφιξη  το  βράδυ  στο  ξενοδοχείο  μας,  δείπνο,  διαν/ση.

4η μέρα ΜΟΝΑΧΟ – ΒΕΡΟΛΙΝΟ 

Πρόγευμα  και  άμεση  αναχώρηση  για  Βερολίνο.  Διασχίζοντας  την  νότια  και  τμήμα  της  Ανατολικής  Γερμανίας,  διασχίζουμε  πανέμορφα   τοπία  και  φτάνουμε  το  απόγευμα  στο  Βερολίνο.  Τακτοποίηση  στο  ξενοδοχείο  μας  και  χρόνος  ελεύθερος  για  πρώτη  γνωριμία  με  την  πόλη.

5η μέρα ΒΕΡΟΛΙΝΟ:

 Πρόγευμα  και    σήμερα  θα  γνωρίσουμε  την  πρωτεύουσα  της  Γερμανίας  να  δούμε  το  κάστρο Σαρλότενμπουργκ,  την  Όπερα,  το  πάρκο  Τιεργκάρντεν,  την  στήλη  της  Νίκης,  την  Πλατεία  της  Δημοκρατίας,  το  Κοινοβούλιο, θα επισκεφθούμε το Μουσείο της Περγάμου, με  τοπικό ελληνόφωνο ξεναγό, την  Πύλη  του Βρανδεμβούργου,  απ’ όπου  μπορούμε  να  φανταστούμε  το  τείχος  που  χώριζε  τους  δύο  κόσμους.  Μπαίνουμε  στο  πρώην  ανατολικό  τμήμα  για  να  δούμε  την  βιβλιοθήκη,  την  παλιά  Πινακοθήκη  τον  Καθεδρικό  Ναό,  την  παλιά  Όπερα  και  το  παλιό  Δημαρχείο.  Θα  περπατήσουμε  απ’  την  πλατεία  του  Αλεξάνδρου  με  τον  περιστρεφόμενο  πύργο  της  τηλεόρασης Υπόλοιπος χρόνος ελεύθερος για να γνωρίσετε καλύτερα την πόλη. Επιστροφή  στο  ξενοδοχείο  μας.  Δείπνο,  διαν/ση.

6η μέρα ΔΡΕΣΔΗ – ΒΕΡΟΛΙΝΟ : 

Μετά το πρωινό αναχωρούμε για μια ολοήμερη εκδρομή στη Δρέσδη, τη «ΦΛΩΡΕΝΤΙΑ των ΓΕΡΜΑΝΩΝ». Ο ποταμός Έλβας τη χωρίζει σε δύο τμήματα, την παλαιά και τη νέα πόλη. Αυτός ο διαχωρισμός έχει λιγότερη σημασία σήμερα μετά τους βομβαρδισμούς του 1945, αφού μέσα σε μια νύχτα άλλαξε ολόκληρο το σχέδιο της πόλης. Παρόλα αυτά όμως παραμένει πλούσια σε μνημεία, με μεγάλη καλλιτεχνική και πολιτιστική παράδοση. Θα δούμε λοιπόν το μεγαλειώδες αρχιτεκτονικό συγκρότημα «ZWIMGER», μέρος της πριγκηπικής κατοικίας του 17ου αιώνα, πολυτελές κτίριο σε ρυθμό μπαρόκ, σχεδιασμένο από το MATHIAS POPPELMAN. Ακολουθεί επίσκεψη στην πλατεία Θεάτρου, με την  Όπερα και στην Καθολική Εκκλησία της Αυλής, ένα πραγματικό κόσμημα αρχιτεκτονικής, έργο του Ιταλού GAETANO CHIAVERI. Χρόνος ελεύθερος γεύμα προαιρετικά και επιστροφή στο Βερολίνο για δείπνο και διανυκτέρευση.

7η μέρα ΒΕΡΟΛΙΝΟ – ΠΟΤΣΝΤΑΜ – ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗ 

 Πρόγευμα και σήμερα θα γνωρίσουμε μια όμορφη ακόμη πόλη, το Πότσνταμ με τα πολλά παλάτια του, γνωστότερο το του Σαν Σουσί, όπου υπεγράφη η συμφωνία του τέλους του 2ου πολέμου μεταξύ των μεγάλων δυνάμεων. Θα περάσουμε από τη  ΄Γέφυρα των Κατασκόπων΄ και  αναχωρούμε  για  την  Νυρεμβέργη . Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο αργά το απόγευμα, δείπνο και διαν/ση.

8η μέρα ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗ – ΒΕΡΟΝΑ  :

 Μετά  το  πρωινό  θα γνωρίσουμε τη Νυρεμβέργη που  χωρίζεται στα δυο από τον ποταμό Pegnitz και γύρω από αυτόν θα βρεις καφέ και εστιατόρια. Περπατώντας κατά μήκος του ποταμού, θα δούμε το ιστορικό «Γηροκομείο του Αγίου Πνεύματος», χτισμένο το 1332. Είναι το παλαιότερο στον κόσμο και λειτουργεί έως και σήμερα ως γηροκομείο, πτωχοκομείο και νοσοκομείο. Στη συνέχεια θα φτάσουμε σχεδόν ως το Κάστρο Kaiserburg, χτισμένο στο ψηλότερο σημείο της πόλης. Ιδιαίτερα εντυπωσιακό είναι και το Δημαρχείο της πόλης. Πριν γίνει Δημαρχείο, το κτίριο λειτουργούσε ως φυλακή. Παράλληλα, επιβλητικές είναι και οι εκκλησίες της Νυρεμβέργης. Σχετική παραμονή και αναχωρούμε για την Βερόνα. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο αργά το απόγευμα, δείπνο και διαν/ση.

9η μέρα ΒΕΡΟΝΑ – ΑΝΚΟΝΑ (πλοίο) :

Μετά  το  πρωινό θα γνωρίσουμε την Βερόνα την πόλη του Ρωμαίου και της Ιουλιέτας, με την υπέροχη Πιάτσα Μπρα, την Αρένα την πιο καλοδιατηρημένη ρωμαϊκή μετά το Κολοσσαίο της Ρώμης. Στη συνέχεια   αναχώρηση  για Ανκόνα, επιβίβαση στο πλοίο, απόπλους, διαν/ση εν πλω.

10η μέρα ΠΑΤΡΑ – ΑΘΗΝΑ:

 Άφιξη στη Πάτρα και άμεση αναχώρηση για Αθήνα.

Πληροφορίες[+] Άνοιγμα Όλων


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/patakistravel.gr/public_html/wp-content/themes/storefront-child/woocommerce/content-single-product.php on line 430

X

  Συμπληρώστε όλα τα πεδία με


  Επιλογές Δωματίων